• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akedemik - ZombieChronic
Jaký mám nick ve hře? Jitrocel
Jaký mám nick na foru? Jitrocelník
Můj odkaz na profil? jitrocelnik-u51691.html
Můj věk? 15 (24.6.2001)
Moje steam ID? STEAM_0:0:101203260
Kde chci akademika? ZombieChronic
Odkaz na můj HLstats? http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=84302
Proč chci být akademikem na Chronicu? Nebudu zde psát stereotipní věci typu že chci dohledávat čítery a pak je nahlašovat na forku, když to můžu i bez jakéhokoliv postu. Ale pomáhám celkově hráčům na serveru když ohledně modu si neví rady. Jsem na serveru dost aktivní člověk 4-10h, na tsku se též celkem dost objevuji. A na forko mám přes den zaplé a taky tu občas rozhodím něaké ty massage
Měl jsem cca před 2 rokama ještě jeden účet, ale od toho jsem bohužel zapomněl celkově všechny údaje, protože zas tak dobrou paměť nemám
Na gs jako takovém všeobecně hraju také dost dlouho a vyzkoušel jsem si snad všechny mody různého typu + zkušenosti navíc, ale myslím že mě uchytil asi nejvíc ten chronic. Na chronicu jsem hrál také za ns před dost dlouhou dobou kde jsem měl také zakoupené evip výhody, bohužel jsem to evip chtěl nějak vyměnit co si matně pamatuju a bylo mi odebráno
Nyní mám evip výhody zakoupené znova a plánuji je i postupně nejspíš rozšiřovat na další chronici. Z dalšího důvodu proč se chci stát akademikem, je také adminský post.
Moje prohřešky? Žádné prohřešky na gs jsem přes steam id nenašel. Na steamu jsem dostal myslím jeden ban za reklamu, na tehdejší portál. To je vše, mám pocit.
O akademika si žádám po druhé, jak mi bylo řečeno abych si požádal o týden. Napravil jsem chat, díky za pozdější vyjádření.
Jaký mám nick na foru? Jitrocelník
Můj odkaz na profil? jitrocelnik-u51691.html
Můj věk? 15 (24.6.2001)
Moje steam ID? STEAM_0:0:101203260
Kde chci akademika? ZombieChronic
Odkaz na můj HLstats? http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=84302
Proč chci být akademikem na Chronicu? Nebudu zde psát stereotipní věci typu že chci dohledávat čítery a pak je nahlašovat na forku, když to můžu i bez jakéhokoliv postu. Ale pomáhám celkově hráčům na serveru když ohledně modu si neví rady. Jsem na serveru dost aktivní člověk 4-10h, na tsku se též celkem dost objevuji. A na forko mám přes den zaplé a taky tu občas rozhodím něaké ty massage

Moje prohřešky? Žádné prohřešky na gs jsem přes steam id nenašel. Na steamu jsem dostal myslím jeden ban za reklamu, na tehdejší portál. To je vše, mám pocit.
O akademika si žádám po druhé, jak mi bylo řečeno abych si požádal o týden. Napravil jsem chat, díky za pozdější vyjádření.

Máš nějaký problém? Neváhej a napiš mi, rád poradím.
-
Jitrocelnik - Zkušený
[Přijat] Akedemik - ZombieChronic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akedemik - ZombieChronic
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1