• Stránka 1 z 1
Ako som začal zarábať na internete
Dávam vám možnosť zarobiť si neaké peniaze úplne jednoducho, mám to odskúšané
Každý deň vám služba Reklamnymail.sk zašle nejaký Email, ktorý len otvoríte a potvrdíte kliknutím na link
Všetko čo k tomu potrebujete..
Účet na Paypal
Emailovú adressu na Gmail.com
trošku času
Akonáhle na vašom účte bude 50 eur možete si ich vybrať
po prihlásení na klikmail dostávate už na svoje konto 5 eur .. dozbierate ďalších 5 a máte hotovo
Česko to má na KČ .. len je to potrebné pri registrácii zadať
Stačí sa zaregistrovať tu : www.reklamnymail.sk
Každý deň vám služba Reklamnymail.sk zašle nejaký Email, ktorý len otvoríte a potvrdíte kliknutím na link
Všetko čo k tomu potrebujete..
Účet na Paypal
Emailovú adressu na Gmail.com
trošku času
Akonáhle na vašom účte bude 50 eur možete si ich vybrať
po prihlásení na klikmail dostávate už na svoje konto 5 eur .. dozbierate ďalších 5 a máte hotovo

Česko to má na KČ .. len je to potrebné pri registrácii zadať
Stačí sa zaregistrovať tu : www.reklamnymail.sk
- peterstyle77
- Kolemjdoucí
Ako som začal zarábať na internete
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ako som začal zarábať na internete
Všecko jsou to slabé výdělky, je to to samé jako: http://www.ermail.cz/
Jinak, nevím, kde jsi sehnal že už 50 E si můžeš vyplatit, toto jsem našel na stránce:
Platíme Vám za čítanie emailov
Za každý mail obdržíte od 1-10 centov
Za deň odošleme 1-5 emailov
Bonus 10€ hneď pri registrácií
Možnosť výplaty na účet už od 89€
To znamená že na výplatu potřebuješ vydělat 79 Euro, když denně odešlou 2-3emaily a průměrně by jeden email vycházel na 5 centů tak potřebuješ 8 dní na 1 Euro. Na 79 Euro tedy našetříš za 632 dní to máš 1,75 roku zaokrouhleně (1,71)...
Na to, že si vyděláš 2400 kč (89 Euro), je rok a 3/4 až nesmyslně dlouhá doba a 95% lidí s tím stejně po chvíli švihne.
A to jsem počítal s 5 ti centy za každý mail, co když 90% emailů bude za 1 až 2 centy? To by potom trvalo 2,5 - 5x déle.
Moje rada je, radši si najít normální brigádu/práci a zbytečně nezkoušet takovéto nesmysly.
Jinak, nevím, kde jsi sehnal že už 50 E si můžeš vyplatit, toto jsem našel na stránce:
Platíme Vám za čítanie emailov
Za každý mail obdržíte od 1-10 centov
Za deň odošleme 1-5 emailov
Bonus 10€ hneď pri registrácií
Možnosť výplaty na účet už od 89€
To znamená že na výplatu potřebuješ vydělat 79 Euro, když denně odešlou 2-3emaily a průměrně by jeden email vycházel na 5 centů tak potřebuješ 8 dní na 1 Euro. Na 79 Euro tedy našetříš za 632 dní to máš 1,75 roku zaokrouhleně (1,71)...
Na to, že si vyděláš 2400 kč (89 Euro), je rok a 3/4 až nesmyslně dlouhá doba a 95% lidí s tím stejně po chvíli švihne.
A to jsem počítal s 5 ti centy za každý mail, co když 90% emailů bude za 1 až 2 centy? To by potom trvalo 2,5 - 5x déle.
Moje rada je, radši si najít normální brigádu/práci a zbytečně nezkoušet takovéto nesmysly.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1