• Stránka 1 z 1
AKTIVACE VIP
Dobrý .
Mám problém s aktivací VIP na serveru JainBreak #4 zakoupil jsem ho dnes asi kolem 16 hodiny už jsem ho i aktivoval pomocí kodu co mi přišel na email ale ve hře se stále neukazuje například [VIP] před jménem nebo nemůžu využívat VIP výhody ... Nevíte co s tím?
Mám problém s aktivací VIP na serveru JainBreak #4 zakoupil jsem ho dnes asi kolem 16 hodiny už jsem ho i aktivoval pomocí kodu co mi přišel na email ale ve hře se stále neukazuje například [VIP] před jménem nebo nemůžu využívat VIP výhody ... Nevíte co s tím?
- Fonger
- Kolemjdoucí
AKTIVACE VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AKTIVACE VIP
Ahoj prosim napis nam email na [email protected] do emailu napis tvoj VIP kod a tvoje steam ID. Steam id zisits po napisani /steamid do chatu v hre alebo do konzole ak napises status

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Neboj nechytal.
a na ten email jsem psal ihned jak mi to nešlo a tam mi jen napsali už ti to pujde ale nejde tak nevím
a na ten email jsem psal ihned jak mi to nešlo a tam mi jen napsali už ti to pujde ale nejde tak nevím
- Fonger
- Kolemjdoucí
Zlá sekcia ?
no Garlin ty povedal čo a ako status do konzole a STEAMID mu skopíruj a pošli mu Email s kodom
LOCK

no Garlin ty povedal čo a ako status do konzole a STEAMID mu skopíruj a pošli mu Email s kodom

LOCK
-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1