[PC] aký prehliadač

Příspěvekod sch0ke » 02 kvě 2016, 06:07

čaute,chcel by som sa spýtať,aký je momentalne najlepši najrychlejši prehliadač?je to Google Chrome alebo Opera alebo ak máte lepši tak kludne napište,chcem vedieť prečo poprípadne niaky aktualny članok o tom
Máme dve možnosti,ostať tym čo chcú ostatní alebo byť tým čo som a byť ostatným vzorom
sch0ke
Amatér
Amatér

[PC] aký prehliadač

od Rumcajz » 02 kvě 2016, 06:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: aký prehliadač

Příspěvekod zima » 02 kvě 2016, 06:39

Ťažko povedať, ktorý je lepší. Každý má rôzne rozšírené nastavenia "about://flags/" ako ja doplnky. Jeden vie šetriť dáta iný zase nie. Jeden exceluje v jednom teste, druhý zase v inom. To máš ako z autami v rovnakej triede - ktoré je lepšie ?

Keď si chceš prečítať viac hoď si do googliho "porovnanie webových prehliadačov",

Tento topic patrí do rubriky Flame.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Mops » 02 kvě 2016, 19:33 VIP

Opera sam.ju mam som spokojný
Obrázek Akademik+
Mops
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KenTik » 03 kvě 2016, 14:32 VIP

Trochu to tu rozepíšu základní výhody.

Google chrom
- možná trochu rychlejší než ostatní - je pro ty "slabší" počítače, ale zase je tam více dat a takovýhle věcí.

Opera / Mozila Firefox
- Jeden z těchto určitě doporučuji je pro ty, alespoň trochu zdatnější počítače a pokud nemáš nějaký úplně špatný počítač tak pohodička. Zvládá lépe data, reklamy .. nevím jak to popsat.

Sice používám chrome, protože jsem asi líný si nainstalovat jiný, ale teď když budu mít nové komponenty tak určitě si stáhnu Operu.

Shrnutí ----> záleží na co ten prohlížeč chceš zaměřovat jestli na míně dat apod. psal to tady už kolega.
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod SieurDesto » 03 kvě 2016, 18:04 VIP

Pokud nemáš Win 10 tak windows explorer nepoužívej ale na Win 10 se Microsoft Edge dá.

Mozillu Firefox jsem používal jako první prohlížeč ale už mi nepřijde tak dobrá jednoduše mi přijde pomalejší než opera a chrome a s méně možnostmi, lépe se mi hrálo v jiných prohlížečích a surfovalo na netu.

Opera - asi nejrychlejší podle mě a pro mě také nejlepší

Google Chrome - používal jsem ho před Operou ale jelikož čistě a jednoduše opera bere a žere méně paměti přešel jsem na operu.

Kdybych měl shrnout své pořadí tak je to následovně

Pro Windows až po 8.1:
1. Opera
2. Google Chrome
3. Mozilla Firefox
4. Internet Explorer

Pro Windows 10:
Microsoft Edge

Pro Apple Mac:
Safari
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod zima » 04 kvě 2016, 07:22

Bohužiaľ tento topic má nulovú výpovednú hodnotu !
Treba mať na pamäti, že toto hodnotenie čo tu padlo je čiste subjektívne a neopiera sa o žiadne fakty !
Aj stránky, ktoré testujú prehliadače, neuvádzajú na akej verzii sw a akom hw zostavení testujú.
Pri tom je jasné, že do hry vstupuje sw zostavenie prehliadača, windows aj z hľadiska možností akcelerácie, hw zostavenie t.j. hdd/ssd, počet jadier, takt a "typ" cpu, kapacita ram, parametre gpu atd.

napr. tento test predkladá takéto výsledky: http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy