I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] ALFA TREJTR

Příspěvekod Spartickka » 22 říj 2019, 16:46

No železo jakoby toho nebylo málo včera s Proxem dneska tu máme další stížnost, dneska na serveru asi zhruba po měsíci přišel P R A S E si zahrát na TTT, došel za jiný učet což si myslím že neni zakázáno, Asi po 10ti minutách co byl na serveru mu dal ALFA TREJTR perma ban žeprý za obcházení banu, Celou mapu jsem se ho ptal proč mu dal permu, asi po 5ti minutách z něho vylezlo že prý mu dal guh permu už dávno, když se podíváte do banlistu zjistíte že žádnu permu nedostal, Jakmile prase napsalo guhovi a podalo si žádost o UB tak ho dostal. Nevím jestli je tohle v pořádku ale proč tady tenhle admin dělá takovéto věci? neni to poprvé co se tohle stalo, copak se nemuže hodit do spectu a vše v klidu projít? Aby toho nebylo málo když se to potom řešilo v PM tak napsal že mu to je jedno že mu maximalně odeberou práva. Já ti nevím železo jestli je dobré mít takovéto adminy na serveru. Očekávám že se vyjádříš alfo proč se tohle stalo už poněkolikáté. Pokud budeš železo chtít hodím ti sem demo i vyčasuju ale bude to zbytečné protože jakmile sem začal do Alfy hustit proč mu dal neoprávněný ban začal mlčet a nemluvil. A ještě aby toho nebylo málo arthegood dostal kick a neví za co a když se ho ptal za co ho kickl alfa mu odvětil že mu nemusí odpovídat.
Uživatelský avatar
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 96
Registrován: 17 srp 2017, 19:42

[Vyriešené] ALFA TREJTR

od Rumcajz » 22 říj 2019, 16:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod PraseciRypacek » 22 říj 2019, 17:06

Takže, jelikož Spartickka udělal stížnost na tohle téma dříve - chtěl jsem ji taky založit ( ttt-freeperma-t213456.html ), tak to tady napíšu za sebe.
Došel jsem na TTT, z důvodu neznámého. Po chvilce hraní došlo pár lidem, o jakého jde hráče, ikdyž není na svém účtě. Pak nastal zlomový moment, kdy dostal werpyx ban za wh, to je mi jedno vcelku, ale ALFA Trejtr chvíli afkoval, napsal do chatu: Obcházení banu. a naskočila mi perma. Ihned jsem ALFA Trejtrovi napsal, o co go. Zval jsem ho na TS3, choval se arogantně a psal ať si zažádám o UB. Ptal jsem se ho, co to znamená - bez výsledků. Jeho chování bylo velmi překvapující. Banovat na základě toho, že nějaký týpeček ze Slovenska dostal ban před 5 měsíci od GuHHHa - mezitím jsem několikrát byl přes můj hlavní účet na TTT napojený. Jakmile zjistil, že dal freeban, začal zmatkovat, najednou uslyšel, že jsem dostal permu (slyšel jsem že jsi dostal permu atd). :)

[16:05]
ALFA Trejtr:
:(
dej si unban žádost mě to je u prdele

Díky <3
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
Uživatelský avatar
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 203
Registrován: 18 pro 2018, 18:57
Bydliště: Zlín

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod BaDes » 22 říj 2019, 19:02

Doporučil bych, aby si každý hráč vytvořil žádost na vlastní topic a nedělali jste tu jak opičky spam a psali tu, že on dostal a on to a já jsem jeho nej kámoš, tak to napíšu za něho, Zrovna vy dva se chováte rádi jak hovada na serveru a není divu pak, co vám lítá za mute a bany. Pokud byl ban omylem admin se omluvil a není co řešit..
Svet ide dopredu, časy sa menia
Uživatelský avatar
BaDes
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň
 
Příspěvky: 416
Registrován: 19 črc 2018, 19:27
Bydliště: Olomouc

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod Trejtr » 22 říj 2019, 19:20

Spartickka píše:No železo jakoby toho nebylo málo včera s Proxem dneska tu máme další stížnost, dneska na serveru asi zhruba po měsíci přišel P R A S E si zahrát na TTT, došel za jiný učet což si myslím že neni zakázáno, Asi po 10ti minutách co byl na serveru mu dal ALFA TREJTR perma ban žeprý za obcházení banu, Celou mapu jsem se ho ptal proč mu dal permu, asi po 5ti minutách z něho vylezlo že prý mu dal guh permu už dávno, když se podíváte do banlistu zjistíte že žádnu permu nedostal, Jakmile prase napsalo guhovi a podalo si žádost o UB tak ho dostal. Nevím jestli je tohle v pořádku ale proč tady tenhle admin dělá takovéto věci? neni to poprvé co se tohle stalo, copak se nemuže hodit do spectu a vše v klidu projít? Aby toho nebylo málo když se to potom řešilo v PM tak napsal že mu to je jedno že mu maximalně odeberou práva. Já ti nevím železo jestli je dobré mít takovéto adminy na serveru. Očekávám že se vyjádříš alfo proč se tohle stalo už poněkolikáté. Pokud budeš železo chtít hodím ti sem demo i vyčasuju ale bude to zbytečné protože jakmile sem začal do Alfy hustit proč mu dal neoprávněný ban začal mlčet a nemluvil. A ještě aby toho nebylo málo arthegood dostal kick a neví za co a když se ho ptal za co ho kickl alfa mu odvětil že mu nemusí odpovídat.

(Píšu to pro prase nechápu proč sem píšete oba ) Takže permu za obcházení jsem ti dal , ale okamžitě jakmile jsem zjistil že jsi nikdy permu nedostal , požádal jsem trsaka aby ti dal unban . Něco jsem řešil a neměl náladu se tam s váma hádat tak jsem vaše provokativní připomínky ignoroval (myslím že bych mohl rozdat tak 5 mutů za provokaci) . Nejsem žádná vaše maminka abych vás vodil za ručičku a říkal vám důvod proč jsem někoho kicknul když ten kdo ho dostal tak dost dobře ví proč (Co jinýho než provokace jako vždy) . Za ten ban se ti samozřejmě omlouvám . Všichni zde ví jak se na serveru chováte , a když dodáš demo bude to asi nejlepší . Chci si v klídku zahrát ,a vy si tam přijdete a začnete dělat bordel a provokovat mě (opravdu smutné jak se chováte ) . Chápu že vám nejspíš vadí že řeším to jak se chováte na serveru (randomy tam lítají jeden za druhým , dáváte si info atd.) ale to neznamená že se musíte za každou cenu snažit mě a proxe zbavit . Myslím že je vám dost na to aby jste se začali chovat normálně .Nebudu se ti tu vyjadřovat ohledně ostatních zrušených mutů atd. protože do toho ti samozřejmě nic není. Počkáme až se Železo vyjádří. Jinak nechápu proč sem posíláš konverzace na steamu , to si myslím do stížnosti nepatří .
Uživatelský avatar
Trejtr
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 338
Registrován: 23 led 2019, 20:58
Bydliště: TTT

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod Spartickka » 22 říj 2019, 19:35

Proč by to sem nepatřilo? provokovali jsme tě snad nějak? nijak sme tě neprovokovali a hned si mu dal perma, nemyslí že je lepší první si to pořádně promyslet než mu bez myšlenkovitě naprat permu?
Uživatelský avatar
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 96
Registrován: 17 srp 2017, 19:42

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod Trejtr » 23 říj 2019, 06:44

Spartickka píše:Proč by to sem nepatřilo? provokovali jsme tě snad nějak? nijak sme tě neprovokovali a hned si mu dal perma, nemyslí že je lepší první si to pořádně promyslet než mu bez myšlenkovitě naprat permu?

Myslíš že dostal permu za provokaci ? Byla to moje chyba to přiznávám , spletl jsem se a hned co jsem zjistil že to bylo neprávem napravil jsem to . To mě chcete nahlašovat za to jak se chovám mimo gamesites a ještě budete čekat že se k vám budu chovat hezky jakmile mi napíšete když mě tam neustále na serveru provokujete ? Villager se aspoň trochu srovnal a chová se tak nějak normálně , ale ty jsi prostě ztracený případ . Jestli ti jde jen o to aby mě železo zrušil , tak mi je tě opravdu líto , pochopil bych tohle chování u někoho komu je 10 ale tobě 10 let opravdu není tak se tak chovej , Nebudeme se tu hádat a zbytečně spamovat forum , pokud nemáš co ještě dodat proti mě , tak počkáme až se vyjádří Železo ....
Uživatelský avatar
Trejtr
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 338
Registrován: 23 led 2019, 20:58
Bydliště: TTT

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod Spartickka » 23 říj 2019, 06:50

Řikal.jsem ti uz nekolikrat ze na toho admina proste nemáš. Když na neco nemam tak to nedělám to je pochopitelne. O vikendu si 3 borci dali jmeno: du ša nek. Tys dal kick pouze jednomu. A kdyz uz tu zminujes villagera tak zrovna on byl jeden z těch 3 borců. Neni to poprve co si dal permu neoprávněně. Nemyslim si ze takhle by se měl chovat admin. To jakoze uvidis borca co ma v nicku prase tak das hráči jmenem afraid permu? Jen kvuli tomu ze nejaky druhy slovak mel v nicku prase? A co kdybych nezminil ze afraid je prase? Dal bys mu taky permu?
Uživatelský avatar
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 96
Registrován: 17 srp 2017, 19:42

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod PraseciRypacek » 23 říj 2019, 06:52

(Píšu to pro prase nechápu proč sem píšete oba )

To je jak na JB, taky té třeba nahlásí 2 hráči za porušení pravidel.

Takže permu za obcházení jsem ti dal , ale okamžitě jakmile jsem zjistil že jsi nikdy permu nedostal , požádal jsem trsaka aby ti dal unban .

Já ti to psal, ale ty jsi to chtěl dotáhnout na forum, tak to zde je

Něco jsem řešil a neměl náladu se tam s váma hádat tak jsem vaše provokativní připomínky ignoroval (myslím že bych mohl rozdat tak 5 mutů za provokaci)
.
5 mutů, když jsem tam byl ani ne 10 minut.

Nejsem žádná vaše maminka abych vás vodil za ručičku a říkal vám důvod proč jsem někoho kicknul když ten kdo ho dostal tak dost dobře ví proč (Co jinýho než provokace jako vždy) .

Zajímavé, já nejsem tvůj tatínek abych ti psal, co jsi udělal špatně.

Za ten ban se ti samozřejmě omlouvám .

Kdybych to nedotáhl sem, tak noc nebude.

Všichni zde ví jak se na serveru chováte ,a když dodáš demo bude to asi nejlepší .

Proč budu dávat demo ? Když jsem tam byl sotva těch 10 minut.

Chci si v klídku zahrát ,a vy si tam přijdete a začnete dělat bordel a provokovat mě (opravdu smutné jak se chováte ) .

Taky z toho brečím.

Chápu že vám nejspíš vadí že řeším to jak se chováte na serveru (randomy tam lítají jeden za druhým , dáváte si info atd.)

Info, to si taháš z ucha ne?

ale to neznamená že se musíte za každou cenu snažit mě a proxe zbavit .

Šach-mat na pizzaře.

Myslím že je vám dost na to aby jste se začali chovat normálně .

Jako to je tvoje myšlenka, kterou si nech pro sebe.

Nebudu se ti tu vyjadřovat ohledně ostatních zrušených mutů atd. protože do toho ti samozřejmě nic není.

Piš všechno co můžeš vytáhnout.

Počkáme až se Železo vyjádří
.
Ano.

Jinak nechápu proč sem posíláš konverzace na steamu , to si myslím do stížnosti nepatří .

Asi nemáš dostatečný věk na pochopení (moje myšlenka)
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
Uživatelský avatar
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 203
Registrován: 18 pro 2018, 18:57
Bydliště: Zlín

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod 5Sajrajt9 » 23 říj 2019, 08:56

Dovolte mi abych se sem vyjádřil. Na serveru jsem v tu dobu co tam přišel admin byl a viděl co se tam děje.

V dobu kdy se tam objevil admin nepadly žádné urážky a nadávky hrálo se dál poklidně dokud admin nedal bez rozumu permu. Chápu že není ještě vyspělý, ale takové jednání ze strany admina jako třeba "je mi u prdele že mi zruší admina" a další nemístné poznámky v čele celého GS portálu by si neměl dovolovat žádný hráč natož admin. Admin je sice "šikanovaný" partickou nicméně pokud se něco takového děje tak at jsou trestání na místě ne ze adminovi rupnou nervy a je mu vše někde.. pak je takový člověk nekontrolovatelny a chová se tak jak se chová. Admin by za tohle měl být potrestán a hráčům by se mělo domluvit.

Jinak pravidla jsou pro všechny stejná pokud tu daný člověk nemá co říct tak ať se tu nevyjadřuje to platí i pro tebe BaDes.
5Sajrajt9
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 21 říj 2019, 05:04

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod PraseciRypacek » 23 říj 2019, 09:36

BaDes píše:Doporučil bych, aby si každý hráč vytvořil žádost na vlastní topic a nedělali jste tu jak opičky spam a psali tu, že on dostal a on to a já jsem jeho nej kámoš, tak to napíšu za něho, Zrovna vy dva se chováte rádi jak hovada na serveru a není divu pak, co vám lítá za mute a bany. Pokud byl ban omylem admin se omluvil a není co řešit..


Nevím co valíš, přečti si téma. Až tam bude tvůj nick, tak se vyjadřuj. Díky.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
Uživatelský avatar
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 203
Registrován: 18 pro 2018, 18:57
Bydliště: Zlín

Re: ALFA TREJTR

Příspěvekod Sarmi » 23 říj 2019, 12:15 VIP

Není to tvoje první stížnost, takže jistě víš, že by ses měl vyhnout spamu, dokud to někdo kompetentní nevyřeší. Lockuju, pak si to někdo odemkne.
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Re: [Vyriešené] ALFA TREJTR

Příspěvekod ZelezoBeton » 25 říj 2019, 19:58 VIP

Admin bol zrušený, nejednalo sa o prvý unáhlený ban / mute. Plus ďalšie veci ktoré preberiem s adminom osobne a nehodlám to tu rozmazávať.

Vyriešené.
Obrázek
Uživatelský avatar
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 839
Registrován: 09 led 2017, 18:26
Bydliště: San Francisco Armory


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků