• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] ALFA trejtr
Nepřijde mi v pořádku, že má někdo ve jméně trejtr
. Je to velmi zavádějící. To je jako kdybych měl já ve jméně FORRTY trejtr a někdo řekl bacha FORRTY trejtr a jde k nám. To je první věc. Druhá věc je ta, že místo aby se omluvil hned na místě, že dal neoprávněnej ban, tak to rage quitne a jde pryč místo toho, aby mu to nějak vysvětlil, tak mu řekne, že nemusí vysvětlovat vůbec nic
. Pokud Vám přijde tohle jako v pohodě, tak nevím na čí straně je chyba. BTW. díky proxy za to že si mě kicknul, když jsem řekl bacha ALFA trejtr
.

- forrty
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] ALFA trejtr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ALFA trejtr
Nemáš to podle vzoru , nedodal jsi demo . Nechápu proč píšeš takovouhle naprosto zbytečnou stížnost.
Jaký neoprávněný ban jsem ti dal ?
Prox byl na tebe hodnej a za to že jsi říkal "Je to ALFA Trejtr ,je to ALFA Trejtr (řekl jsi to tak 4x za sebou) ti dal jen kick místo mute , takže nechápu co tu lžeš že jsi říkal bacha (byli jsme tou dobou na serveru tři admini ...)
Nechápu co je hroznýho na jméně "ALFA Trejtr" ... To je jako kdybych tě nahlásil do PP za to že se jmenuješ forrty
Jaký neoprávněný ban jsem ti dal ?
Prox byl na tebe hodnej a za to že jsi říkal "Je to ALFA Trejtr ,je to ALFA Trejtr (řekl jsi to tak 4x za sebou) ti dal jen kick místo mute , takže nechápu co tu lžeš že jsi říkal bacha (byli jsme tou dobou na serveru tři admini ...)
Nechápu co je hroznýho na jméně "ALFA Trejtr" ... To je jako kdybych tě nahlásil do PP za to že se jmenuješ forrty

-
Trejtr - CS:GO Admin
Re: [Zamietnuté] ALFA trejtr
Nevidím na tom mene nič zlé sťažnosť úplne o ničom žiadne dôkazy...
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1