I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Duplicita] Alfa Trejtr - zneužívání práv / podle vzoru

Příspěvekod Travoushh » 24 říj 2019, 21:47

Dostalo se ke mně, že to mám udělat podle vzoru, tak tady to je. Nechci, aby se to jen promlčelo, Alfa musí z A-teamu pryč. Odteď vám sem budu házet úplně všechno, ať vypadne z kola co nejdřív.

Název tématu [Server / Nick admina]: TTT #1 / Alfa Trejtr

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/Alfa_Trejtr/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Alfa zas a znovu zneužil práva. Na serveru bylo cca 11 lidí, tudíž minimálně 2 traitoři. Žili jsme poslední 3, nebyl žádnej označenej traitor, takže jsem byl sám a proti sobě jsem měl 2 traitory. Tohle si děcko, co sotva vyšlo základku, nedokázalo spočítat, tak mě hned začal grabovat. Já ho mám mutlýho, protože mi pravidelně znepříjemňoval hru. Tak jsem mu řekl, že jestli něco chce řešit, ať píše přes admin chat. Hodil se mnou o zem, vzal mi 20 karmy a kickl mě - 3x zneužil bezdůvodně práv. Napojil jsem se, upřímně jsem mu vynadal a dostal jsem na 10 minut mute - oprávněně, protože mě vyprovokoval zneužíváním práv jako vždy. Až mu vezmeš práva tak budu upe jak andílek.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: cca v 19.20 to začíná, už mu vezmi ty práva, dík

http://leteckaposta.cz/531906238
Poziční hlasová komunikace down
Travoushh
Amatér
Amatér

[Duplicita] Alfa Trejtr - zneužívání práv / podle vzoru

od Rumcajz » 24 říj 2019, 21:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Alfa Trejtr - zneužívání práv / podle vzoru

Příspěvekod Trejtr » 25 říj 2019, 06:05

Travoushh píše:Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Alfa zas a znovu zneužil práva. Na serveru bylo cca 11 lidí, tudíž minimálně 2 traitoři. Žili jsme poslední 3, nebyl žádnej označenej traitor, takže jsem byl sám a proti sobě jsem měl 2 traitory. Tohle si děcko, co sotva vyšlo základku, nedokázalo spočítat, tak mě hned začal grabovat. Já ho mám mutlýho, protože mi pravidelně znepříjemňoval hru. Tak jsem mu řekl, že jestli něco chce řešit, ať píše přes admin chat. Hodil se mnou o zem, vzal mi 20 karmy a kickl mě - 3x zneužil bezdůvodně práv. Napojil jsem se, upřímně jsem mu vynadal a dostal jsem na 10 minut mute - oprávněně, protože mě vyprovokoval zneužíváním práv jako vždy. Až mu vezmeš práva tak budu upe jak andílek.

Jentak si letím a dáš mi hlavu, grabnu si tě, slušně se tě zeptám a ty mi řekneš že máš mutnutýho a ať ti píšu přes admin chat, věř mi že já se kvůli tvý aroganci rozhodně nebudu přizpůsobovat tvému chování, nemáš mě mít mutnutýho, tvoje chyba . Bral jsem to jako že se s tebou nedá bavit a normálně jsem ti dal slay a ubral 20 karmy. Následně jsi mě začal provokovat do chatu tak jsi dostal kick. Zakončil jsi to tím že jsi mi začal nadávat že nebudeš poslouchat čůráky. Smutný že tu nadáváš na to že jsem údajně na základce a přitom ty nemáš nejspíš vzhledem k tvému chování ani tu základku. Do minulé stížnosti která nebyla podle vzoru jsi psal jak jsi slušný a samozřejmě hodný člověk. Myslím že všichni tu víme jak se obvykle chováš. Protože pak by jsi ani neměl problém semnou. To že udržuji pořádek na serveru neznamená že zneužívám práva.

Díky, Trejr.
Trejtr
CS:GO Admin

Příspěvekod Travoushh » 25 říj 2019, 11:34

Trejtr píše:
Travoushh píše:Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Alfa zas a znovu zneužil práva. Na serveru bylo cca 11 lidí, tudíž minimálně 2 traitoři. Žili jsme poslední 3, nebyl žádnej označenej traitor, takže jsem byl sám a proti sobě jsem měl 2 traitory. Tohle si děcko, co sotva vyšlo základku, nedokázalo spočítat, tak mě hned začal grabovat. Já ho mám mutlýho, protože mi pravidelně znepříjemňoval hru. Tak jsem mu řekl, že jestli něco chce řešit, ať píše přes admin chat. Hodil se mnou o zem, vzal mi 20 karmy a kickl mě - 3x zneužil bezdůvodně práv. Napojil jsem se, upřímně jsem mu vynadal a dostal jsem na 10 minut mute - oprávněně, protože mě vyprovokoval zneužíváním práv jako vždy. Až mu vezmeš práva tak budu upe jak andílek.

Jentak si letím a dáš mi hlavu, grabnu si tě, slušně se tě zeptám a ty mi řekneš že máš mutnutýho a ať ti píšu přes admin chat, věř mi že já se kvůli tvý aroganci rozhodně nebudu přizpůsobovat tvému chování, nemáš mě mít mutnutýho, tvoje chyba . Bral jsem to jako že se s tebou nedá bavit a normálně jsem ti dal slay a ubral 20 karmy. Následně jsi mě začal provokovat do chatu tak jsi dostal kick. Zakončil jsi to tím že jsi mi začal nadávat že nebudeš poslouchat čůráky. Smutný že tu nadáváš na to že jsem údajně na základce a přitom ty nemáš nejspíš vzhledem k tvému chování ani tu základku. Do minulé stížnosti která nebyla podle vzoru jsi psal jak jsi slušný a samozřejmě hodný člověk. Myslím že všichni tu víme jak se obvykle chováš. Protože pak by jsi ani neměl problém semnou. To že udržuji pořádek na serveru neznamená že zneužívám práva.

Proč musíš zasahovat do hry a ihned mě grabnout a kompletně narušit hru? Proč to neřešíš jako každej normální admin, že se zeptáš na začátku kola co se stalo, až po tom co si promyslíš všechny možnosti proč bych tě mohl zabít? Vždycky jsi se mnou mluvil arogantně a tvářil ses, že ses něco víc, na takovýho odpada fakt nejsem zvědavej, takže si tě automaticky mutuju. Nepřekrucuj tady realitu ty tupče, na demu je jasně vidět, že jsi mě hodil o zem, sebral 20 karmy a hned vyhodil, nic jsem do chstu nepsal. Zaklad admina je to, že si dokáže přiznat chybu, všichni víme, že to ty nedokážeš, takže nemáš mít práva. Pak jsem to, jak říkáš, zakončil tím, že jsem ti řekl, že seš debilní kokot, protože to tak prostě je. Vyprovokuješ mě zneužitím práv a pak tu na mě hážeš špínu, že se neumím chovat. To je jak kdyby ti začal policajt dávat několik pokut úplně bez důvodu, ty mu rekneš že je kokot a on ti napaří ještě další, větší pokutu za urážky úřední osoby. Pokutu ti dá oprávněně, ale kvůli tomu že je fakt kokot a vyprovokoval tě předešlýma neoprávněnýma krokama. Já pod minulou stížností napsat pravdu, já nejsem špatnej člověk, nedělám problémy, pomáhám nováčkem, ale zároveň jsem upřímnej a řekni na rovinu co a jak vidím. Od teď jestli mi něco budeš chtít, piš přes admin chat, teď už víš, že tě mám mutlýho a nikde v pravidlech není napsaný, že si nesmíš mutnout admina. Zamysli se nad tím co a jak děláš a jestli to nejde dělat líp, pomužeš tak vsem ve tvým okolí.
Travoushh
Amatér
Amatér

Příspěvekod Trejtr » 25 říj 2019, 13:09

Travoushh píše:
Trejtr píše:

Proč musíš zasahovat do hry a ihned mě grabnout a kompletně narušit hru? Proč to neřešíš jako každej normální admin, že se zeptáš na začátku kola co se stalo, až po tom co si promyslíš všechny možnosti proč bych tě mohl zabít? Vždycky jsi se mnou mluvil arogantně a tvářil ses, že ses něco víc, na takovýho odpada fakt nejsem zvědavej, takže si tě automaticky mutuju. Nepřekrucuj tady realitu ty tupče, na demu je jasně vidět, že jsi mě hodil o zem, sebral 20 karmy a hned vyhodil, nic jsem do chstu nepsal. Zaklad admina je to, že si dokáže přiznat chybu, všichni víme, že to ty nedokážeš, takže nemáš mít práva. Pak jsem to, jak říkáš, zakončil tím, že jsem ti řekl, že seš debilní kokot, protože to tak prostě je. Vyprovokuješ mě zneužitím práv a pak tu na mě hážeš špínu, že se neumím chovat. To je jak kdyby ti začal policajt dávat několik pokut úplně bez důvodu, ty mu rekneš že je kokot a on ti napaří ještě další, větší pokutu za urážky úřední osoby. Pokutu ti dá oprávněně, ale kvůli tomu že je fakt kokot a vyprovokoval tě předešlýma neoprávněnýma krokama. Já pod minulou stížností napsat pravdu, já nejsem špatnej člověk, nedělám problémy, pomáhám nováčkem, ale zároveň jsem upřímnej a řekni na rovinu co a jak vidím. Od teď jestli mi něco budeš chtít, piš přes admin chat, teď už víš, že tě mám mutlýho a nikde v pravidlech není napsaný, že si nesmíš mutnout admina. Zamysli se nad tím co a jak děláš a jestli to nejde dělat líp, pomužeš tak vsem ve tvým okolí.

Napsal jsi mi děcko a ještě předtímhle vším jsi tam tak trochu nadával , klidně sem hodím tvoji historii chatu pokud se dál míníš hádat. Nechovám se nijak arogantně, jen nemám rád lidi jako jsi ty takže s tebou nebudu mluvit jak s kamarádem. Divný že 90% hráčů semnou nemá problém, ale přesto tu píšete jaký mám ego atd. Zkus se na serveru chovat normálně a pak se ti tohle dít nebude. Chybu si přiznat dokážu, myslíš že se za svoje chyby neomlouvám? To ty tu nedokážeš přiznat že jsi dal random. Dál to tu s tebou nebudu rozebírat, železo rozhodne co a jak :D . Nemám na tyhle hádky čas :( .
Trejtr

Příspěvekod Travoushh » 25 říj 2019, 18:04

Trejtr píše:
Travoushh píše:
Trejtr píše:

Napsal jsi mi děcko a ještě předtímhle vším jsi tam tak trochu nadával , klidně sem hodím tvoji historii chatu pokud se dál míníš hádat. Nechovám se nijak arogantně, jen nemám rád lidi jako jsi ty takže s tebou nebudu mluvit jak s kamarádem. Divný že 90% hráčů semnou nemá problém, ale přesto tu píšete jaký mám ego atd. Zkus se na serveru chovat normálně a pak se ti tohle dít nebude. Chybu si přiznat dokážu, myslíš že se za svoje chyby neomlouvám? To ty tu nedokážeš přiznat že jsi dal random. Dál to tu s tebou nebudu rozebírat, železo rozhodne co a jak :D . Nemám na tyhle hádky čas :( .

Po tom co jsi tu zase vyblil už s tebou asi nebudu ztrácet další čas, zlato.
Já tu hodil demo, na kterým je vidět uplně všechno, že jsem předtím kickem nenadával, ani jsem nic nepsal. Předtím jsem taky nijak zásadně nikomu nenadával, nepamatuju si, že by někdo přes admin chat psal Klid! Nenadávej! apod., tudíž mě nemůžeš jen tak kicknout.

Jak se můžeš odvážit lhát, když sem ještě hodím demo a je na něm přesně ukázaný, co a jak se dělo? Jak to mohl být random, když jsme žili 3, 8 mrtvých inno a žádnej označenej traitor?Teď jsi měl dokázat, že umíš přiznat chybu a omluvit se, ale ukazuješ svoji pravou tvář. Věčně arogantní, bezchybný děcko :).

Každej, kdo si projde demo a pročte si, co jsme sem oba přidali uvidí, že seš jen prolhaný arogantní děcko, co si nepřizná chybu, i když mu ji tady 4x napíšu. Jen překrucuješ realitu tak, jak se ti to hodí, pak je to jenom špinavá lež. Pusť si to demo, celý si to projdi a liskni si za každou špinavou lež co jsi tu napsal. Budeš mít rudou tvář, že tě ani matka nepozná.

Já nemám zase rád egoisty jako seš ty, proto jsem si tě mutl a prostě tě ignoruju. Skrz admin chat se se mnou vždycky můžeš domluvit, ale tvůj prolhanej hlas mi nesmí do sluchátek. :)

Jestli se ještě odvážíš po tom všem odepsat, tak odepisuj konkrétně na ty věci co jsem naspal, děkuju.

ŽB projeď si demo a sundej mu práva, taky dík.
Travoushh
Amatér
Amatér

Příspěvekod Travoushh » 25 říj 2019, 18:26

Nakonec mi zůstaly ležet v hlavě lži tohohle, doufám že brzo ex, admina, že jsem si projel demo znovu.

-Trejtr se napojil cca v 14.00 na serveru, od té doby jsme ani jednou nenaspal nějakou nadávku a ani jedno sprostý slovo jsem neřekl - lež č.1
-Jak jsem již popsal, žili jsme posledni 3 teroristé a detektiv, žádný označený traitor = 2 traiotři musí žít - hoď si to na 19.00 a uvidíš všechno.
-Ihned po jeho smrti mě grabl a jako vždy se mě agresivním a arogantním tónem začal vyptávat, takto se mě ptá na každou jeho smrt a na to já nervy opravdu nemám.
-Toto jsi napsal "Jentak si letím a dáš mi hlavu, grabnu si tě, slušně se tě zeptám a ty mi řekneš že máš mutnutýho a ať ti píšu přes admin chat," - Trejtr, realita je taká, že ses klasicky začal agresivně a arogatně ptát, to se člověk nemůže divit, že tě nechci poslouchat. - lež č.2
-Sebral mi bezdůvodně karmu, bezdůvodně mě zabil a pak mi dal kick. Kick mi údajně dal, že jsem mu pak nadával v chatu, to si nevybavuju a nevím kde najdu chatlog, kdyžtak mě naveďte, ale nic jsem mu nepsal, konflikty řeším slovně. - lež č.3

Abych to shrnul, Trejtr je arogantní prolhaný egoistický dítě, který má všechny vlastnosti, který by admin mít neměl. Věnuj tomu čas, Betonku, a pořádně si promysli, jestli chceš aby ti nevyrovnanej puberťák kazil komunitu.
Travoushh
Amatér
Amatér

Re: [Duplicita] Alfa Trejtr - zneužívání práv / podle vzoru

Příspěvekod ZelezoBeton » 25 říj 2019, 19:12 VIP

Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy