Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Alistar

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 12:03 VIP

Alistar
Obrázek
minotaurus


Role: Support
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Zadupání (Passivka)
Obrázek
Pokaždé, když Alistar sešle nějaké kouzlo, na chvíli zadupe okolní jednotky a věže do země a způsobí poškození každému, přes koho přecválá.

Rozdrtit (Q)
Obrázek
Dosah: 365

Alistar mohutně udeří do země, čímž způsobí poškození všem okolním nepřátelům a vyhodí je na 1,5 sekundy do vzduchu. Dopad na zem protivníky omráčí.

Alistar udeří do země, čímž způsobí všem nepřátelským jednotkám v okolí magického poškození, vyhodí je do vzduchu a na 1,5 sekundy je omráčí.

Beranidlo (W)
Obrázek
Dosah: 650

Alistar do cíle narazí svou hlavou, čímž jej poškodí a odhodí zpět.

Alistar naběhne na nepřítele a narazí do něj. Způsobí mu tak magického poškození, omráčí ho a odhodí zpět.

Vítězoslavný řev (E)
Obrázek
Dosah: 575

Alistar vydá velitelský bojový pokřik, kterým se vyléčí a za polovinu této hodnoty uzdraví i okolní spojenecké jednotky. Jestliže okolní nepřátelé umírají, lze tuto schopnost sesílat častěji.

Obnoví zdraví Alistarovi a polovinu bodů jeho okolním spojencům. Kdykoliv nějaká nepřátelská jednotka poblíž zemře, přebíjecí doba se zkrátí o 2 sek.

Nezlomná vůle (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Alistar vydá divoký řev, čímž získá bonusové poškození, zbaví se všech omezujících efektů a po dobu trvání schopnosti bude obdržovat snížené fyzické i magické poškození.

Odstraní z Alistara omezující efekty, Alistar získá bonus k útočnému poškození a po dobu 7 sek. mu bude způsobováno o 70 % nižší fyzické i magické poškození.


MYTOLOGIE

Alistar byl nejmocnějším válečníkem, který se kdy mezi minotaurskými kmeny Velké bariéry objevil. Celý svůj život zasvětil ochraně svého lidu před veškerým nebezpečím, jež na Valoranu číhalo. Tak tomu bylo až do příchodu noxijské armády. Keiran Darkwill, nejmladší syn generála Borama Darkwilla a velitel noxijského expedičního sboru, Alistara pod falešnou záminkou vylákal z rodné vesnice. Po návratu našel Alistar celou osadu vypálenou, jeho rodina ležela na zemi v tratolišti krve. Alistar zuřil. Sám zaútočil na elitní noxijský regiment a protivníky masakroval po stovkách. Až zásah několika nejschopnějších noxijských vyvolávačů dokázal Alistarův vztek zkrotit. Dovedli ho do Noxu v řetězech, kde pak strávil řadu let ve Fleshingu jako gladiátor. Jeho osudem se stalo den za dnem bojovat pro potěšení a zábavu noxijské smetánky.

Alistarův kdysi šlechetný duch se začal nezadržitelně propadat do všudypřítomné bezútěšnosti. Nebýt Ayelie, přišel by o rozum. Tato mladá služebná se s ním však spřátelila a nakonec mu dopomohla k útěku. Alistar, který už ani nečekal, že se kdy dostane opět na svobodu, záhy poté vstoupil do řad nedávno založené Ligy legend. Doufal totiž, že se tak bude moci s konečnou platností pomstít Noxu a že se opět shledá s dívkou, jež mu navrátila naději. Zpočátku se snažil nehledět na slávu, kterou si jako šampion získal. Pak si však uvědomil, že se v ní ukrývá nemalá moc, a stal se výrazným ochráncem všech, jejichž práva noxijská vláda pošlapala. Také s železnou pravidelností upozorňuje na všechno, co by noxijská armáda nejradši zametla pod koberec. Tím se u tamní šlechty ocitl ve značné nemilosti. Svou prací pro dobro ostatních si vysloužil několik čestných vyznamenání, která tak tvoří zajímavý protiklad k jeho zuřivosti a bezohlednosti, jimž popouští uzdu v arénách Ligy legend.

Pokud chceš jako vyvolávač popadnout býka za rohy, Alistar to možná nenechá jen tak.



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Alistar
Black Alistar (Unavailable)
Golden Alistar (390 RP)
Matador Alistar (Unavailable)
Longhorn Alistar (520 RP)
Unchained Alistar Unailable)
Infernal Alistar (975 RP)
Sweeper Alistar (750 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Alistar

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 12:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků