• Stránka 1 z 1
[V] Altair-FK/JailBreak 3
Nick: Altair
SID: STEAM_1:0:538790683
Screnn SID: Tady
Hlstats: Tady
Server: JailBreak 3
Datum: 24.4.20 19:10
Popis situace: Simon řekne, aby se VIP nalepila na východ z cel a Simon pak otevře cely, protože jsem neměl místo určené simonem, tak jsem vyšel ven. Simon potom řekl "ostatní se nehýbou". Protože to není platný příkaz, tak jsem utíkal dál a Hráč Altair mě zabil.
Důkaz: Tady
(35:00-36:15),(42:00-43:15).
SID: STEAM_1:0:538790683
Screnn SID: Tady
Hlstats: Tady
Server: JailBreak 3
Datum: 24.4.20 19:10
Popis situace: Simon řekne, aby se VIP nalepila na východ z cel a Simon pak otevře cely, protože jsem neměl místo určené simonem, tak jsem vyšel ven. Simon potom řekl "ostatní se nehýbou". Protože to není platný příkaz, tak jsem utíkal dál a Hráč Altair mě zabil.
Důkaz: Tady
(35:00-36:15),(42:00-43:15).
-
rezident05 - Pokročilý
[V] Altair-FK/JailBreak 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Altair-FK/JailBreak 3
Takže Rezident . V pravidlách sa píše že máš nahlasovať len úmyselné porušovanie pravidiel .
Takže prvá situácia . Simon povedal že sa nalepíte na na východy ciel a simon povedal že po otvorení výjde iba Kiziar a ostatní sa nebudú hýbať. Neviem čo je na tom nepochopiteľné a nečakal by som že to budeš riešiť rovno na fórku. Takýto prístup by som od teba nečakal a ešte k tomu si mal prítomného admina na serveri takže tak.
Podľa mňa toto je platný príkaz a ty ako akademik by si to mal vedieť.
Ak sa mýlim, tak sa ti ospravedlňujem ale podľa mňa som ti žiaden FK nedal.
Prajem pekný deň
Takže prvá situácia . Simon povedal že sa nalepíte na na východy ciel a simon povedal že po otvorení výjde iba Kiziar a ostatní sa nebudú hýbať. Neviem čo je na tom nepochopiteľné a nečakal by som že to budeš riešiť rovno na fórku. Takýto prístup by som od teba nečakal a ešte k tomu si mal prítomného admina na serveri takže tak.
Simon píše:Ostatní sa nehýbu
Prajem pekný deň

-
AltairGS - Profesionál
Altair92 píše:Takže Rezident . V pravidlách sa píše že máš nahlasovať len úmyselné porušovanie pravidiel .
Takže prvá situácia . Simon povedal že sa nalepíte na na východy ciel a simon povedal že po otvorení výjde iba Kiziar a ostatní sa nebudú hýbať. Neviem čo je na tom nepochopiteľné a nečakal by som že to budeš riešiť rovno na fórku. Takýto prístup by som od teba nečakal a ešte k tomu si mal prítomného admina na serveri takže tak.Simon píše:Ostatní sa nehýbu
Prajem pekný deň
Ahoj. Kdo tady píše že si to udělal naschvál? Já vám to celou dobu psal do chatu a pak jsem vám to říkal i do mikrofonu, ale vy nic. Taky nechápu co tu popisuješ za situaci, když situaci kterou si napsal se stala až v pozdějším kole. To že na serveru je admin neznamená, že všechno vidí. Já si zase myslím že to příkaz není, protože to je stejné jako když simon řekne "ostatni čupí a dívají se pod sebe" což taky není platný příkaz...
-
rezident05 - Pokročilý
Čau . Tak po zistení že to je neplatný príkaz sa ti ospravedlňujem a ďalšie kolo som bol tuším afk , čiže keby som prítomny tak sa určite vyjadrím a nahlásim ti VD. Moja chyba , dám si nabudúce pozor .
-
AltairGS - Profesionál
Altair se zde omluvil, takže není co řešit. Budeme doufat, že si dá příště větší pozor.
Vyřešeno
Vyřešeno
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1