• Stránka 1 z 1
[Z] Altair / Jailbreak
Nick na serveru: Altair
SID: STEAM_1:0:538790683
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=120502
Bany, které jsem dostal: Perma za cheating a pár banov za mfk
Něco o mně: Volám sa Oliver , mám 21 rokov a pochádzam z Prievidze. Medzi moje záľuby patrí basketbal ,ktorý aktívne hrávam a voľný čas doma strávim hraním hier - prevažne cs:go . Navštevujem tretí ročník Strednej priemyselnej školy v Banskej Štiavnici odbor geodet . Mód JailBreak hrám už od svojich dvanástich rokov, kde som začínal ešte na CS 1.6 .
Proč právě já: Myslím si ,že pravidlá ovládam dobre ale samozrejme urobím niekedy chybu za ktorú sa ospravedlním
. Hráčom na serveri rád pomáham , keď niečo nevedia ohľadom pravidiel alebo príkazov. Na Jailbreaku hrám každý deň a stretávam dosť hráčov , ktorí porušujú pravidlá a robia si na serveri čo chcú. Tiež mi niekedy rupnu nervy ,ale snažím sa to vždy vyriešiť s kľudnou hlavou.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám odohraných cez 800 hodín ale môj aim o tom nehovori
SID: STEAM_1:0:538790683
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=120502
Bany, které jsem dostal: Perma za cheating a pár banov za mfk
Něco o mně: Volám sa Oliver , mám 21 rokov a pochádzam z Prievidze. Medzi moje záľuby patrí basketbal ,ktorý aktívne hrávam a voľný čas doma strávim hraním hier - prevažne cs:go . Navštevujem tretí ročník Strednej priemyselnej školy v Banskej Štiavnici odbor geodet . Mód JailBreak hrám už od svojich dvanástich rokov, kde som začínal ešte na CS 1.6 .
Proč právě já: Myslím si ,že pravidlá ovládam dobre ale samozrejme urobím niekedy chybu za ktorú sa ospravedlním

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám odohraných cez 800 hodín ale môj aim o tom nehovori
-
AltairGS - Profesionál
[Z] Altair / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Altair / Jailbreak
Děkujeme za Váš názor. Taktéž děkujeme i za Váš čas strávený nad touto nádherně sepsanou žádostí.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
KiziaR - Profesionál
• Stránka 1 z 1