• Stránka 1 z 1
[V] AMALIE/Nerdypizza/ survival / ErbiCZ
hráč : AMALIE , Nerdypizza
server - survival
duvod banu kazeni hry 2h. NECHAPU ZA CO MAM BAN, HRAC DOMCA MI ANI NENAPSAL ZE MAM JIT PRYC, TO SAME MOJI SESTRE. ADMIN ERBI ME BEZ VAROVANI ZABANOVAL A TO SAME I MOJI SESTRU NERDYPIZZU KTEROU ZABANOVAL, PRITOM HRACE DOMCA ANI JEDNOU NEZABILA. CHTELA BYCH DUKAZY A VYSVETLENI PROC MAME BAN? ERBI, TOBE VAZME TOTALNE HRABLO.
server - survival
duvod banu kazeni hry 2h. NECHAPU ZA CO MAM BAN, HRAC DOMCA MI ANI NENAPSAL ZE MAM JIT PRYC, TO SAME MOJI SESTRE. ADMIN ERBI ME BEZ VAROVANI ZABANOVAL A TO SAME I MOJI SESTRU NERDYPIZZU KTEROU ZABANOVAL, PRITOM HRACE DOMCA ANI JEDNOU NEZABILA. CHTELA BYCH DUKAZY A VYSVETLENI PROC MAME BAN? ERBI, TOBE VAZME TOTALNE HRABLO.
-
Tery12 - Pokročilý
[V] AMALIE/Nerdypizza/ survival / ErbiCZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AMALIE/Nerdypizza/ survival / ErbiCZ
Chci okamzite dukazy na moji segru Nerdypizzu. A pokud vim, 1. se upozornuje. Ne ze nic nevim a pak mi nejakej arogantni kreten erbi nasoli ban.
-
Tery12 - Pokročilý
A dale by mne zajimalo proc hrac simot nema ban kdyz delal uplne to stejne co ja?????
Erbi, bud rozdavej stejne tresty nebo na to vazne ser.
Erbi, bud rozdavej stejne tresty nebo na to vazne ser.

-
Tery12 - Pokročilý
Ty a tvoje sestra každý den opakovaně provokujete hráče DOMCA, každý den vám říkáme abyste ho neprovokovali, bohužel stále pokračujete.
c. Zabíjením slabších hráčů v okolí jejich resky po dobu delší 5 minut.
Kousek od hráče sis postavila vlastní dům abys ho mohla provokovat/otravovat/zabíjet s kamarády.
Chtěl jsem dořešit i ostatní, bohužel se stala jedna nepříjemná věc, která mi to překazila...
c. Zabíjením slabších hráčů v okolí jejich resky po dobu delší 5 minut.
Kousek od hráče sis postavila vlastní dům abys ho mohla provokovat/otravovat/zabíjet s kamarády.
Chtěl jsem dořešit i ostatní, bohužel se stala jedna nepříjemná věc, která mi to překazila...
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
"ADMINE" Erbi Domca nepsal at jdou pryč takže ten ban je neoprávněny a jestli je to několik dní tak ukaž důkaz
Legenda Osku bez mo"s"ku
"Best in Covid" -Andrej Babiš
-
osku666 - Zkušený
osku666 píše:"ADMINE" Erbi Domca nepsal at jdou pryč takže ten ban je neoprávněny a jestli je to několik dní tak ukaž důkaz
drz hubu osku

9
-
whiter - Mistr Yoda
ty si jí drž sam a neplet se do toho jestli je erbi tvuj tatínek a bráníš ho není to muj problem řeš si svoje věci...
Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
Jelikož Erbi nedodal důkazy považuji bany za neoprávněné, bany již vypršely takže můžete jít hrát, s erbim se to řeší,
omlouváme se za vzniklé potíže.
omlouváme se za vzniklé potíže.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Re: [V] AMALIE/Nerdypizza/ survival / ErbiCZ
Neoprávněný? https://ctrlv.cz/shots/2020/03/22/mp4W.png
Jedná se o zabíjení hráče DOMCA u jeho resky po dobu delší jak 5 minut.

-
ErbiCZ - Spamerův sluha
ErbiCZ píše:Neoprávněný? https://ctrlv.cz/shots/2020/03/22/mp4W.png
A kde tam mas NerdyPizzu Erbi ?

-
Tery12 - Pokročilý
Zdravím pro odlehčení situace ...
Několikrát jsem i já taktéž napomínal hráčky aby nezabíjeli zmíněného hráče DOMCA v jeho obydlí , pokoušel jsem se najít důkaz v historii chatu bohužel to se zatím ještě nepodařilo , každopádně hráčky jsem již ve dvou situacích napomínal aby neútočili schválně na slabší hráče u jeho res... i po tomto upozornění se tak dělo nadále dokonce si vytvořili obydlí v těsné blízkosti hráče DOMCA
e.Totalus: na žádost admina dodávám screen z logu, kde tě posílá pryč ---> https://gyazo.com/be1e65d813f56b104e75d41183a6bbd8
Několikrát jsem i já taktéž napomínal hráčky aby nezabíjeli zmíněného hráče DOMCA v jeho obydlí , pokoušel jsem se najít důkaz v historii chatu bohužel to se zatím ještě nepodařilo , každopádně hráčky jsem již ve dvou situacích napomínal aby neútočili schválně na slabší hráče u jeho res... i po tomto upozornění se tak dělo nadále dokonce si vytvořili obydlí v těsné blízkosti hráče DOMCA
e.Totalus: na žádost admina dodávám screen z logu, kde tě posílá pryč ---> https://gyazo.com/be1e65d813f56b104e75d41183a6bbd8
-
Barbiee - Sponzor
Barbiee píše:Zdravím pro odlehčení situace ...
Nepamatuji jsi ze jsi nas napominal. A tu resku nekolik desitek blocku od nej mam uz asi 10dni..... i vice.
-
Tery12 - Pokročilý
Tyto důkazy jsou bohužel stále nedostatečné, verdikt zůstává stejný pokud Surp nebo Khertys nerozhodnou jinak.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1