• Stránka 1 z 1
[V] Amaya
Tímto si stěžuji na SA GTA serveru. Dle mého názoru měl být potrestání oba hráči a nebo žádný. Obviňuji toto SA z dvojího metru rozhodování co se týče hráčů.
romans-smilda-t216879.html Amaya? Ale já název "Bílá huba" považuji za rasismus a uráží mě. To že Negr má nějakou hlubší historii je mi fuk..rovnopravnost? Ale pro všechno..nebo je dle tebe normální jít třeba po ulici a cikán na tebe zařve "Bílá hubo?" zase dvojí metr
Je jasně evidentní že obě nadávky, měli mít rasistický rozměr..proto nechápu že trestan byl pouze jen jeden člověk. Nebo je to tím že streameri by měli problémy a twich admini (převážně a asi jen Ajn lidi) zachytí slovo Negr ale bílá huba už ne? POŽADUJI ROVNOPRAVNOST
romans-smilda-t216879.html Amaya? Ale já název "Bílá huba" považuji za rasismus a uráží mě. To že Negr má nějakou hlubší historii je mi fuk..rovnopravnost? Ale pro všechno..nebo je dle tebe normální jít třeba po ulici a cikán na tebe zařve "Bílá hubo?" zase dvojí metr

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Re: Amaya
Ahoj,
rasistické urážky jsou samozřejmě zakázány oběma směry, nicméně zatímco "bílá huba" je označení hodné upozornění, slovo "ne*r" s G místo hvězdičky je slovo všeobecně zakázané a ihned banované.
Admin rozhodl v tomto případě správně.
rasistické urážky jsou samozřejmě zakázány oběma směry, nicméně zatímco "bílá huba" je označení hodné upozornění, slovo "ne*r" s G místo hvězdičky je slovo všeobecně zakázané a ihned banované.
Admin rozhodl v tomto případě správně.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1