• Stránka 1 z 1
Amen absolutne neschopný Admin!!!!
Prvý krát píšem nejakú sťažnosť ale tak ma neskutočne vytočil a pokazil chuť do hry že som sa rozhodol napísať.Po klasickom random kille od neho som mu samozrejme vynadal čo to malo zamenať uplne zbytočné z jeho strany ale to je hra stane sa to by ma tak nehnevalo.To čo prišlo potom to ma znechutilo a chcem aby ste vedeli že takýto adminovia Vás GS pripravia o hráčov a o peniaze utržené za VIP a EVIP a neviem co všetko.Ja som flegmatik na tieto hry skôr sa smejem ako hnevám na takýchto zbytočnostiach mám na to vek aj rozum zrejme no keď ma dvakrát po sebe zabil cez konzolu lebo ako som si všimol v hre je úplne nulový (a hráči čo nevedia hrať by asi nemali byť adminovia ale ok) som mu písal či je normálny takto kaziť hru hráčom.Prvý kill cez konzolu by som predýchal ok napísal som mu že je idiot ale druhý?Písal som mu iba to ako si dovoľuje takto kaziť hru a zneužívať to že je admin a či si myslí že je nedotknuteľný.Kašlem na vzor kašlem na nejaké moje dôkazy je mi osobne jedno jak s touto správou VY naložíte ale musíte predsa vedieť že si treba vážiť zákazníkov a nie ich buzerovať cez adminov na svojich vlastných serveroch na ktorých máte svoje meno a je to Vaša reklama a značka.To je asi všetko dúfam že si to prečíta aj ten Amen osobne.
Ďakujem
Connor
TTT server 1/Admin AMEN
Ďakujem
Connor
TTT server 1/Admin AMEN
- Connor
- Kolemjdoucí
Amen absolutne neschopný Admin!!!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Amen absolutne neschopný Admin!!!!
Connor píše:Kašlem na vzor kašlem na nejaké moje dôkazy
A my se pak mame zaobirat nejakou stiznosti?
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: Amen absolutne neschopný Admin!!!!
Maxipes kludne si to zamietnite nejake dokazovanie kto ma na to cas len som chcel aby ste vedeli akych skvelych adminov si davate na servery.Spravit demo a este to hladat a screenovat chat......je to Vasa znacka Vasa reklama
- Connor
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1