Vše ohledně kategorie serverů: CTF Servery

Amnestie a Ctf.

Příspěvekod GioVega » 21 úno 2014, 14:19

Mám pár otázek stížností a nápadů pro začátek asi jaký je důvod Unbanu pro všechny hráče i třeba s perma banem ? Nějak to nechápu nějak to ruší smysl permanentního banu a cheateři si vesele hrají dál kdo stim Zemanovskym nápadem přišel pro info permanentní ban znamená že nevyprší NIKDY.Další Mohlo by se něco dělat s Capture the Flag 1 a nejspíš i další ctf četnost kempérů je neúnosná nedalo by se zpřísnit Bany vůči kempu z 30m alespon na 2h. dále pro flag proč není jako u ostatních serverů to že by byly nějaké zbraně nebo něco co prostě můžou jen Vip nebo eVip samozřejmě že je něco ale zbytečnosti tipu C4 chtělo by to zbraně nebo přídavky ke zbraním i třeba skiny pro zbraně vip vzhled zbraní třeba i future z calla neo publicu atd. dále by to chtělo omezit nebo zrušit snipery tipu awp lamérky scout a důvod hráč si koupí něco z těhle zbraní cca po 5min hry a zbylích 15-25min kempí a ban ani náhodou když je náhodou admin ve hře jakože chybí admini kteří oprvdu trestají tak pouze slapují max. ban 30m admin odejde a kempí se vesele dál už s tim něco dělejte . Dále pokud by byly zbraně nové pouze pro Vip či eVip tak pouze pro ně obyčejný hráč by je nemohl sebrat stejně tak to je na Pintballu Knife atd. mohl by se zavést kempmetr je to velice efektivní jen by místo spánku mohlo hráče killnout a zbran by zmizela bez toho aby ji někdo další sebral a šel se akorát v kempu vystřídat a kill kvůly zdržování aby se nemuselo čekat než někdo spícího hráče zabije . A poslední nechystáte se zavést eVip pro gungame ? Třeba s možností jednou za hru přeskočit jednu zbran a to bud He nebo scout děkuji GioVega.
Uživatelský avatar
GioVega
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 7
Registrován: 27 led 2013, 20:02

Amnestie a Ctf.

od Rumcajz » 21 úno 2014, 14:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Amnestie a Ctf.

Příspěvekod Hon » 22 úno 2014, 00:32

Bany
Důvod, proč jsou UB žádosti, je jednoduchý. I admini jsou jen lidi a může se stát, že nesprávně banuje. V takovém případě dostane hráč automaticky UB a daný admin je potrestán. V opačném případě (oprávněný ban) má hráč ban možnost vyměnit za vip. Hráči jsou taky jen lidi a v tomto případě se za chyby platí.

Kemp
Kemp metr se řešil, ale bylo to zamítnuto. CTF mód je velmi specifický a snažíme se to zde řešit atypickými způsoby. Nějaké nápady máme. Uvidíme, jak s tím uspějeme. Celkově pro celý CTF mód je nachystán update, který by měl zatraktivnit hru a vychytat mouchy, jako je například kemp. Co se týká délky banů za kemp, tak nemáme v plánu časy měnit. Jde nám hlavně, aby byl hráč potrestán a jde o prvotní efekt (uvědomění), než aby čekal hodinu a více, aby mohl znovu na server.
Jedna z mála nevýhod CTF módu je v četnosti kemperů, proto ti můžu jen poradit ---> dívat se za každý roh a sledovat děj. Pokud mě kemper sestřelí, další kolo je můj. Lepší rada není.

VIP/EVIP výhody
I zde máme v plánu změny. Zajímavé poznatky, kterými se na schůzy CTF adminů budeme zabývat. Celkově budeme měnit skiny zbraní a příjdou nové výhody.

Gungame
Co se týká tohoto módu, můžu tě jen odkázat do jejich sekce.

Závěr
První várku map máme nahozenou na serverech, kde v nejbližších dnech proběhne menší úprava vlajek. Do 2 měsíců chystáme na CTF nové mapy, které momentálně tvoří a upravuje náš mapper.
Capture The Flags , STEAM: Hon
______________________________________
Uživatelský avatar
Hon
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň
 
Příspěvky: 374
Registrován: 23 led 2013, 23:24
Bydliště: Olomouc

Re: Amnestie a Ctf.

Příspěvekod GioVega » 22 úno 2014, 13:58

Moc děkuji za odpověd přesně tohle jsem očekával a lidi bohužel nezmění ani ban natož uvědomění si toho co udělal bude pokračovat dál a tak je to jen na mě abych byl ještě obezřetnější děkuji GioVega.
Uživatelský avatar
GioVega
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 7
Registrován: 27 led 2013, 20:02

Re: Amnestie a Ctf.

Příspěvekod GioVega » 22 úno 2014, 18:16

A jinak co ty Snipery zrušení nebo omezení by bylo možné ?
Uživatelský avatar
GioVega
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 7
Registrován: 27 led 2013, 20:02

Re: Amnestie a Ctf.

Příspěvekod Cobretti » 23 úno 2014, 01:29

V hlavě nám kolují nějaké nápady, ale tohle není jen na našem rozhodnutí.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Uživatelský avatar
Cobretti
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 888
Registrován: 08 čer 2013, 14:24
Bydliště: Terárium, džungle a CTF :)


Zpět na CTF Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků