• Stránka 1 z 1
[V]anezka / JB#3
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Simon dal příkaz "Po otevření cel půjdete v čupě na čáru a na čáře pustíte klávesnici." Hráč/admin anezka na čáře čupěl tak jsem mu dal kill, protože se měl postavit a nehýbat se. Ptal se mě zaco jsem ho zabil. Odpověděl jsem mu, že měl pustit Klavesnici, ale stejně si říkal o vd, které dostat neměl. VD jsem mu nahlásil, protože jsem si prostě myslel, že má pravdu a já jsem měl nějaký asi "bug". Ale jelikož to je admin tak jsem mu věřil a vd mu nahlásil.
2. Důkazy - Mám pouze HLTV. http://leteckaposta.cz/785223041
2. Důkazy - Mám pouze HLTV. http://leteckaposta.cz/785223041
-
Walkon - Sponzor
[V]anezka / JB#3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: anezka / JB#3
Ještě jsem zapomněl časy.
13:02- začína kolo
13:23 - Admin dostane kill.
13:02- začína kolo
13:23 - Admin dostane kill.
-
Walkon - Sponzor
Ahoj, docela jsi mě překvapil, že si stěžuješ, ale co.
Z dema je jasné, že jsem čupěl i z mojeho pohledu, na tu situaci si moc dobře pamatuji, klávesnici jsem měl puštěnou , ale trhala se mi obrazovka to klasicky dělá, když tě to mezi hráči bugne, já ti tam psal, že jsem měl puštěnou K, já netušil, že jsem čupěl ve hře, když fyzicky jsem měl puštěnou Klávesnici, psal jsem ti to, že jsem stál a ty jsi řekl, že mi nahlásíš VD.
Pokud jsi mě takto viděl čupět, měl jsi mě prostě zabít jak jsi udělal a nenahlašovat VD, je jedno, jestli jsem admin nebo klasický hráč.
Jiné by to bylo, kdybych tě grabl a VD opravdu chtěl, ať mi nahlásíš a říkal ti to do mikrofonu.
Proběhla tam akorát konverzace, že jsem jí puštěnou měl načež jsi mi řekl, že mi nahlásíš VD.
To bylo vše, stačilo to vyřešit na serveru, a né se zviditelňovat tady.
Z dema je jasné, že jsem čupěl i z mojeho pohledu, na tu situaci si moc dobře pamatuji, klávesnici jsem měl puštěnou , ale trhala se mi obrazovka to klasicky dělá, když tě to mezi hráči bugne, já ti tam psal, že jsem měl puštěnou K, já netušil, že jsem čupěl ve hře, když fyzicky jsem měl puštěnou Klávesnici, psal jsem ti to, že jsem stál a ty jsi řekl, že mi nahlásíš VD.
Pokud jsi mě takto viděl čupět, měl jsi mě prostě zabít jak jsi udělal a nenahlašovat VD, je jedno, jestli jsem admin nebo klasický hráč.
Jiné by to bylo, kdybych tě grabl a VD opravdu chtěl, ať mi nahlásíš a říkal ti to do mikrofonu.
Proběhla tam akorát konverzace, že jsem jí puštěnou měl načež jsi mi řekl, že mi nahlásíš VD.
To bylo vše, stačilo to vyřešit na serveru, a né se zviditelňovat tady.
-
PoldasQweek - Mistr
Já se na serveru s tebou hádat nechtěl, protože víme, že by to skončilo banem k ct nebo dokonce na chat. Takže by jsme se na forum sešli tak či tak
-
Walkon - Sponzor
Jak hádat?Vyměnili jsme si 3 věty, ani jsem nepoužil mikrofon, to je vidět, o co ti šlo celou dobu, možná proto jsi mi to VD dal. 

-
PoldasQweek - Mistr
To vd jsem ti hlásil, protože si psal, že si měl puštěnou kl. a protože jsem si pak myslel, že si byl v bugu. Když jsem se koukl několikrát na hltv, přesvědčil jsem se o opaku a proto jsem běžel žalovat na forum.
-
Walkon - Sponzor
To snáď nemyslíte vážne, že už aj takéto veci idete dávať na fórum?!
Je jasné, že čupel a že mal mať kill ako aj dostal a tým pádom nemal mať žiadne VD. Stačilo mu to normálne vysvetliť a v prípade, keby by tie práva použil proti tebe, je tu možnosť to dať na fórum. Pochybenie admina bolo len také, že ma pokazenú klávesnicu.
Sťažnosť zamietnutá, pretože nikto nezneužil práva vo svoj prospech.
Je jasné, že čupel a že mal mať kill ako aj dostal a tým pádom nemal mať žiadne VD. Stačilo mu to normálne vysvetliť a v prípade, keby by tie práva použil proti tebe, je tu možnosť to dať na fórum. Pochybenie admina bolo len také, že ma pokazenú klávesnicu.
Sťažnosť zamietnutá, pretože nikto nezneužil práva vo svoj prospech.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1