I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

anezka/jb1

Příspěvekod joda » 24 kvě 2017, 18:44

Popis: Hráći stáli na zadnej stene , jednemu vezňovi spadlo do ruky awpčko a nevyhodil ho tak som ho zabil.
Admin ma chytil do grabu ani sa ma nič nespýtal nedal mi šancu mu niečo povedať rovno ma hodil o zem a dal mi ban na 4 hodiny za niaky vraj fk , a ešte ktomu povedal že už som to urobil po nevím kolikáte (stalo sa mi to kolo predtým presne spomínanému adminovi lebo to vyzeralo ako keby na mňa vytiahol zbran z reflexu som mu dal hlavu , hned som mu povedal sorry a dal som mu ďalšie kolo vd no zrejme to neprehĺtol a chcel mi dať ban ) , , ale odpojil som sa zo servera aby som to neriešil tam ale tu

Ten hráč držal to awp dlho dával som mu dosť času to vyhodiť , ešte aj pohol myšou , tak som strelil bohužial vtom momente to awp vyhodil , ale ja zato nemôžem a dostať 4 hodiny ban z fleku za takúto situáciu ...ako fakt si myslím že prehnaný ban plus vtom grabe ma mohol nehať aspom 5sekund a vysvetliť to , a nie ma hodiť o zem ako niake ct čo dalo mfk.

a áno ked si chcel ukázať na klietke aby som to skočil neskočil som to , potom som sa ťa pýtal či som ti dal fk neodpísal si mi , už ma poučil druhý admin o pravidle

demo : http://leteckaposta.cz/486922458 18:40:00 začiatok ,
neviem či je to sťažnosť ale myslím si že admin mi dal príliš prísny trest , a rád by som bol keby mi ten trest zrušíte alebo zkrátite

Ďakujem
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

anezka/jb1

od Rumcajz » 24 kvě 2017, 18:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: anezka/jb1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 kvě 2017, 19:10

Nemáš pravdu. Hráč to awp nedržel vůbec dlouho, ani neprojevil jinou snahu o hru s ním. Vyhodil ho v normálním čase a dal si mu FK.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod joda » 24 kvě 2017, 19:32

ano ale vravím že nebolo trochu prísne ma hodiť o zem a dať mi ihneď ban na 4 hodiny ? ja som si tiež uvedomil že keď ho vyhodil že možno to bolo skoro , určite to nebol úmysel a ani niaky rýchly frag že by mi išlo o to .
Kolo predtým tam ctčka dali mfk lebo ma nepočúvali a zabíjali cez to že sa hral simon , anezka to ani neriešil iba povedal že máme hrať tak prečo mne hneď ban
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod PoldasQweek » 25 kvě 2017, 17:54

Ahoj, nerozumím tvojim lživým řečem, nicméně:

Tuto situaci jsi udělal během mapy víckrát, za což jsi byl upozorněn, potom jsi to udělal zase na demu jde jasně vidět, že po killu hráče s AWP, jsem čekal dost dlouho, aby ses vyjádřil, třeba jako promiň nebo tak, nic čekal jsi, tak jsem tě grabl, po grabu ses smál a myslel jsi, jaký jsi machr, tak jsem tě obměnil,

I když jsi důkaz dodal, tak já z mojí povinnosti taktéž dodávám,situace od 19:30:
http://leteckaposta.cz/418675370
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod joda » 25 kvě 2017, 20:04

neviem aké lži myslíš , stalo sa mi to dvakrát , raz pri tebe čo úplne vyzeralo že si tu gunu vytiahol ty , povedal som ti sorry , dal som ti vd .
A druhý krát táto situácia , ja len riešim prečo hneď ban ? veď nešlo o žiadny úmyselný fk , ako vravím ctčka dali pár kôl predtým MFK a ani si nikoho negrabol ani nič iba sa napísal nedávajte nikomu vd , čož som tiež nechápal a nič.
Ja dám fk a dostanem ban.

čas 15:30:00 na tvojom deme ako ctčka zabili vezňov ktorý nemali mať kill , niektorý ani nedostali vd , ani sa to neriešilo

ale tak priznávam dal som fk ban očividne oprávnený no prísny si myslím
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy