I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]anezka/JB1

Příspěvekod TAKEO » 09 črc 2020, 11:35

admin mi dal free prehoz.
steamID admina: https://prnt.sc/ten8iv

vysvetlim situaciu:
hrala sa mapa jail_humor ci jak sa to vola, neviem presne... bol hladany hrac, uz predtym strielal po hracoch z veze ale zospodu. stale menil pozicie, raz bol hore, raz dole. ja som predpokladal, ze ked nejake CT pojde za nim hore, tak sa portne na KZ, tak som tam siel a cakal ho tam. spoliehal som sa na to, ze ostatne CT pojdu za nim do sachty. potom sa ma admin anezka spytal, co tam robim. napisal som mu, ze cakam na hladaneho kym sa portne (uznavam, capslockom som to nemal pisat). potom sa admin spytal simona, ci ma o to ziadal. ja som to bral automaticky, ze ked je hladany, a striela po CT-ckach, mojou povinnostou ako CT je zbavit sa tohto hraca aby som ochranil simona, ci nie? ;)

potom som dostal prehoz, chvilu som dostal nervy a napisal som capslockom ze "TY SI UPLNY" a nedokoncil som to. potom som sa slusne opytal, ze za co som dostal prehoz, a admin mi odvetil, "neschopnost byt u CT".

rad by som vedel za co som dostal prehoz este raz, pretoze sa mi nezda, ze admin konal vramci svojich pravomoci. diky

dokaz: dodam demo ked skonci mapa.
Obrázek
TAKEO
Pokročilý
Pokročilý

[V]anezka/JB1

od Rumcajz » 09 črc 2020, 11:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: anezka/JB1

Příspěvekod TAKEO » 09 črc 2020, 12:07

uz nemozem editovat svoj prispevok, preto pisem novy

demo: https://www.sendspace.com/file/xw8831

odporucam si pozriet cele kolo, co robim, kam strielam, atp.

25:28 cca sa zacina kolo v ktorom som hladal to T
25:40 vidim ako prisla strela, strela mala smer ako keby z veze, sledujte co robim.
snazil som sa ho zabit, najprv som strielal do veze, ale ked som vedel ze tam je port, tak som si domyslel ze asi sa portne na KZ a isiel som teda tam. myslel som si, ze nejake CT uz pojde do tej veze a vyprovokuje ho, aby siel do toho portu.

27:40 som na KZ, a cakam ho tam, kym sa portne
28:07 az kym ma neprehodi - admin sa ma spyta, co tam robim. odpoviem ze cakam, kym sa portne. admin sa spyta "na koho?", ja odpoviem "PREDSA NA HLADANEHO pan admin". admin sa nasledne spyta "login ty jsi ho o to zadal?" to akoze na to, aby som siel zabit hladaneho, musim mat povolenie od simona?! isiel som teda naspat na vez, potom ma striela zdola (cize sa zrejme tam predsa len portol, ze pan admin? ;) ), strielal som sa s nim a spadol som. dostal som nervy lebo keby som ostal na tom KZ, mohlo byt po hladanom, ale nie. nasledne som dostal prehoz.

edit: ak vam nebudu sediet casy, napiste, pozriem to este raz.
Obrázek
TAKEO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PoldasQweek » 09 črc 2020, 15:18

Tvůj úkol je hlídat simona.

Pokud by jsi šel ještě se podívat na port, tak bych to neřešil, i když by jsi měl pořád být u simona.

Ovšem ty sis skákal na KZ hodně dlouho s tím, že se tam chceš schovat a počkat na hráče co utekl šachtou.

Potom jsi lezl na věžičku, ze které jsi spadl a zabil se, to už jsem tě přehodil.

Pokud by tě tam poslal simon, což mi nepotvrdil, tak je to o néčem jiném.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod asdfJB » 12 črc 2020, 08:44 VIP

Prehoz nebol nutný, ale ani neoprávnený. Nabudúce si dáš väčší pozor.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy