I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Angemůže používat co chce, neboť to je schopné CT.

Příspěvekod Ajvej » 17 črc 2019, 14:07

Název tématu [Server / Nick admina]: Angel of Darkness | Jb #1

Odkaz na Steam profil admina

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
Za 1)Angel měl Simona a použil příkaz "Dobýhejte na moje výstřely" avšak já ho upozorním, že by to neměl používat. Ale Angel je prý schopný a může :roll: Takže mě nakonec poslal ehm no pryč tak jako vždycky když něco udělá špatně.
2) Nedodržení postupu: Admin zabil T, to se neudrželo a jednou mu napsalo více nadávek do chatu. Pokud si pomatuju tak tu má být postup upozornění -> kick -> mute. Neboť "ban je ta nejkrajnější možnost", ne ? Avšak Angel se rozhodl dát mu ban rovnou, prý protože má ve jméně slovo "Láska" tak bude hodnej a nedá mu 12h :?.

Pak se nedivím výmluvám "ale admin to používá taky" když tam plácne takovouhle blbost.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Demo 4 kolo. Video to co najdete na demu. Ale ve videu je vidět, že hráč dostal ban, což na demu vidět z nějakého důvodu nejde.

Poznámka: Omlouvám se za upozornění Admina na příkaz hloupým tónem. Reagoval na mě takto tolikrát a mně už rupali nervy.
Surf <3
Ajvej
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]Angemůže používat co chce, neboť to je schopné CT.

od Rumcajz » 17 črc 2019, 14:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Angel může používat co chce, neboť to je schopné CT.

Příspěvekod AngelOfDarkness » 17 črc 2019, 17:30 VIP

Ajvej píše:2) Nedodržení postupu: Admin zabil T, to se neudrželo a jednou mu napsalo více nadávek do chatu. Pokud si pomatuju tak tu má být postup upozornění -> kick -> mute. Neboť "ban je ta nejkrajnější možnost", ne ? Avšak Angel se rozhodl dát mu ban rovnou, prý protože má ve jméně slovo "Láska" tak bude hodnej a nedá mu 12h .

2019-07-17 13:11:28 do koho jebeš ty kokot špatny. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves jb_renegade_v5

hrac po tom co jsem ho zabil mi napsal tohle, priste zvolim prisnejsi metodu aby se tohle uz neopakovalo....
Ajvej píše:prý protože má ve jméně slovo "Láska" tak bude hodnej a nedá mu 12h .

tady to bylo mysleno jako vtip..... :roll: nemuzu se prece rozhodovat jaky mu dam ban podle jmena
Ajvej píše:Za 1)Angel měl Simona a použil příkaz "Dobýhejte na moje výstřely" avšak já ho upozorním, že by to neměl používat. Ale Angel je prý schopný a může Takže mě nakonec poslal ehm no pryč tak jako vždycky když něco udělá špatně.
k tomuhle muzu jen napsat, ze uz se to nebude opakovat, tento prikaz se zakazoval hracum, protoze kdyz na simona nekdo vyskocil a on zacal jak maniak strilet po cele mape, tak pak dochazelo k zbytecnym MFK / FK

Predem se omlouvam za vznikle problemy :)

Preji hezky zbytek dne Angel of Darkness
ObrázekObrázekObrázek
AngelOfDarkness
CS:GO Admin

Příspěvekod Ajvej » 17 črc 2019, 17:41

k tomuhle muzu jen napsat, ze uz se to nebude opakovat, tento prikaz se zakazoval hracum, protoze kdyz na simona nekdo vyskocil a on zacal jak maniak strilet po cele mape, tak pak dochazelo k zbytecnym MFK / FK

Najednou to v pohodě není ? Ale bejt to řešit dál tak si za tím budeš stát. Vždy když sem tě upozornil na nějakou chybu tak si mě s radostí a arogancí poslal do prdele.

Zvláštní, že to muselo zajít až sem aby to najednou nebylo jen pro zkušené. :roll:
No víc spamovat nahlášení nebudu.

Počkáme na rozhodnutí vyšších.
Surf <3
Ajvej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AngelOfDarkness » 17 črc 2019, 18:23 VIP

Ajvej píše:

Najednou to v pohodě není ? Ale bejt to řešit dál tak si za tím budeš stát. Vždy když sem tě upozornil na nějakou chybu tak si mě s radostí a arogancí poslal do prdele.

Zvláštní, že to muselo zajít až sem aby to najednou nebylo jen pro zkušené. :roll:
No víc spamovat nahlášení nebudu.

Počkáme na rozhodnutí vyšších.

je to spatne protoze jsem se zeptal HLSA a to mi reklo ze to je zakazane pro VSECHNY

Svoji omluvu o pochybeni jsem napsal a byl jsem i poucen o tomto prikazu.
ObrázekObrázekObrázek
AngelOfDarkness

Příspěvekod Trsak » 21 črc 2019, 08:28 VIP

Angelovi již bylo vysvětleno, že ten příkaz se používat nesmí - a to platí pro všechny.

Co se týče toho banu, pokud to bylo bez nějakého předchozího upozornění, viděl bych to spíše na kick.

Admin byl poučen a příště si dá větší pozor.

Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy