Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Anivia

Příspěvekod SponErko » 14 čer 2015, 20:53 VIP

Anivia
Obrázek
kryofénix


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Znovuzrození (Passivka)
Obrázek

Anivia se po smrti vrátí zpět do vajíčka. Pokud vejce šest sekund přežije, tak šampionka ožije.

Blesková námraza (Q)
Obrázek
Dosah: 1075

Anivia sklopí křídla k sobě a vyvolá kouli ledu, která vyletí k jejím nepřátelům, přičemž ochladí a poškodí všechny v cestě. Když koule vybuchne, způsobí středně velké poškození v okolní oblasti a každého zasaženého omráčí.

Anivia vrhne vyznačeným směrem ohromný kus ledu, který způsobí magické poškození a zasažené jednotky zmrazí, čímž jim sníží rychlost pohybu o 20 %. Na konci svého dosahu (nebo pokud Anivia schopnost znovu aktivuje) projektil vybuchne, jednotkám v malé oblasti způsobí magické poškození a na 1 sek. je omráčí.

Krystalizovat (W)
Obrázek
Dosah: 1000

Anivia zhustí vzdušnou vlhkost do neproniknutelné ledové zdi, která zabrání jakémukoliv pohybu. Zeď vydrží pouze krátkou dobu a pak roztaje.

Anivia vyvolá nezničitelnou ledovou zeď, jež znemožňuje pohyb. Zeď se rozpustí za 5 sek.

Omrzliny (E)
Obrázek
Dosah: 650

Mávnutím křídel Anivia na cíl vyšle mrazivý závan větru, čímž mu způsobí středně velké poškození. Pokud je cíl zpomalen Bleskovou námrazou nebo Ledovou bouří, způsobené poškození se zdvojnásobí.

Anivia vyšle na svůj cíl mrazivý vichr, který způsobí magické poškození. Pokud je cíl zpomalen Bleskovou námrazou nebo Ledovou bouří, způsobené poškození se zdvojnásobí.

Ledová bouře (R)
Obrázek
Dosah: 625

Anivia vyvolá silný ledový déšť a krupobití, které nepřátele poškodí a zpomalí jejich postup.

Přepnutí: Anivia přivolá příval krup a ledu, který každou sekundu působí magické poškození a cíle zmrazí, čímž jim sníží rychlost útoků a pohybu o 20 %.


MYTOLOGIE

Anivia je bytost mrazivé zimy, mystické ztělesnění ledové magie a prastará ochránkyně Freljordu. Ovládá všechnu moc a běsnění samotné země, umí povolat sníh a ostrý vítr na obranu svého domova před těmi, kteří by mu chtěli ublížit. Anivia je laskavá, avšak tajemná bytost. Jejím věčným posláním je držet stráž nad Freljordem skrze život, smrt a znovuzrození.

Anivia je stejnou součástí Freljordu jako nekonečný mráz. Dlouho předtím, než první smrtelníci vkročili do nehostinné tundry této země, už prožila bezpočet životů a stejně tolik smrtí. Počátky a konce jejího věčného cyklu byly vždy předzvěstí velkých změn, od utišení zuřivých bouří až po příchod a odchod ledových dob. Říká se, že když zemře kryofénix, skončí věk; a když se znovuzrodí, začne věk nový.

Ačkoliv minulé Aniviiny životy v její paměti vybledly, svůj účel na tomto světě zná: chránit Freljord za každou cenu.

Když se Anivia naposledy zrodila, byla svědkem vzestupu mocného a sjednoceného lidského kmene. S hrdostí chránila jejich území a lid prosperoval. Taková jednota však nemohla vydržet věčně. Velký kmen se rozpadl na tři menší a Anivia jen bezmocně sledovala, jak obyvatele Freljordu ničí bratrovražedný boj. Zatímco se snažila uklidnit vřavu, která její domovinu rvala na kusy, začala si uvědomovat větší hrozbu: hluboko v zemi rostlo prastaré zlo. Ke své hrůze cítila, že magie samotného ledu začíná temnět a kazit se. Jako se krev šíří vodou, šířila se i temnota Freljordem. Její osud byl pevně svázán se silou země a Anivia věděla, že pokud její domov pohltí takové zlo, najde si stejná temnota cestu i do jejího srdce. Nemohla už dál zůstat jen pouhým strážcem; kryofénix musel jednat.

Anivia brzy nalezla spojence v Ashe, Mrazivé lučištnici. I Ashe věřila, že dlouhé sváry ve Freljordu lze ukončit sjednocením všeho lidu. Anivia tedy této kmenové náčelnici nabídla pomocnou ruku. A teď, s vidinou války na obzoru, se Anivia připravuje bojovat za mír. Zná však nevyhnutelnou pravdu o svém osudu. Jednoho dne z ledu povstane zlo a ona ho bude muset zničit - ať to bude stát cokoliv.

''Jsem běsnění bouře, štípání větru a chlad ohně. Jsem Freljord.''
- Anivia


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Anivia
Team Spirit Anivia (Unavailable)
Bird of Prey Anivia (520 RP)
Noyus Hunter Anivia (520 RP)
Hextech Anivia (750 RP)
Blackfrost Anivia (1820 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Anivia

od Rumcajz » 14 čer 2015, 20:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků