• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Anketa.
Napadlo mě tady uspořádat takovou menší anketu. A to jestli jste spokojení se serverama na gamesites na hru cs:go. Popřípadně co byste změnily a naopak, co schválíte? 

Jediná rada, kterou vám můžu dát do života, je: Ach Bože, užívejte si ho!
-
Nonsteamak94 - Pokročilý
Re: Anketa.
Ahoj!
Keďže CS:GO je momentálne moja najobľúbenejšia hra, tak sa pokúsim sem vypísať nejaké veci, aby sa GOučko "rozjelo" na GS!
Zmeniť:
Zatiaľ toľko,keď ma niečo napadne dopíšem..
S pozdravom BéHá!
Keďže CS:GO je momentálne moja najobľúbenejšia hra, tak sa pokúsim sem vypísať nejaké veci, aby sa GOučko "rozjelo" na GS!
Zmeniť:
- Dať tam aspoň základné mapy -> Dust, Dust II, Mirage, Inferno, Aztec, Nuke,.. Najlepšie sú pre začiatky vždy de_ mapy.
- Trošku prečistiť admin team ( niektorí tam majú práva, len aby bolo ) + nabrať nových znalých ľudí.
- Nejako zneškodniť pády servera.
- Spraviť na začiatok ( aby to GO išlo ) spraviť nejakú menšiu súťaž.
- Pridať nejaké "hráčske" mapy.
Zatiaľ toľko,keď ma niečo napadne dopíšem..

S pozdravom BéHá!

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
UPDATE TOHO PRVÉHO POSTU ( môjho )!
+
Pre DM:
Znova dodávam, že ak ma zas dačo napadne, tak dám vedieť!
Záleží mi na tomto dosť, lebo fakt ma to baví, chcem v tejto hre hrať aj ligu a keby to bolo hrané na GS, tak by som bol HAPPY!
+
Pre DM:
- Po zabití nepriateľa pridať 5-10 HP.
- Po zabití nepriateľa s HS pridať 15-20 HP.
- Pri respawne sa spawnúť s molotow (T) / zápalný granát (CT).
- Pri respawne pridať aj HE granát.
Znova dodávam, že ak ma zas dačo napadne, tak dám vedieť!

Záleží mi na tomto dosť, lebo fakt ma to baví, chcem v tejto hre hrať aj ligu a keby to bolo hrané na GS, tak by som bol HAPPY!

James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Ide sa s tými servermi už niečo robiť??
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Tak teď má vedení hodně práce s tím admin teamem. Ale rozhodně jsem PRO a by se s tím začalo něco dělat.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Nejako neodpovedaju

-
tomer50 - Pokročilý
Je pravda že sa to tu na GS moc neuchitilo, lebo to asi nemá takú Cz/Sk komunitu, alebo ja neviem,
Som vyrobil

-
LamBDa - Pokročilý
Je pravda že vim jen o jednom serveru CZ/SK na CS:GO.. Bohužel na GS se to nechytlo no.. 

-
kukuricak47 - Kolemjdoucí
Ja som zo servrom spokojný 

-
ePiK007 - Zkušený
Za mě mapa Aztec není vůbec vyhovující ani pro public servery. Stačí se podívat na jiné servery,které jsou na jakoukoliv mapu plne,ale na aztec max 3 hráči. Ale jak bylo psáno,na GS se CS GO nechytlo a pokud se nechytlo doteď nechytne se vůbec,takže tato snaha tu o něco je zbytečná.
-
Borda91 - Amatér
CS:GO získava na popularite (pred nedávnom presiahla hranicu 100 000 hráčov v jednom momente), v steam štatistikách migruje z 2 miesta na 5. Nemenované česko-slovenské komunitné servery, čo kedysi mali 5 hráčov, sú teraz non-stop plné. Pri vyhľadavaní kompetitivných zápasoch je na mape Dust 2 aj 600 hráčov, kde kedysi to bolo 150, ten rozdiel je veľký. V jednej nemenovanej medzinárodnej serverovej databáze sa zvýšil počet CS:GO serverov zo stavu spred trištvrterokom minimálne o 400%, veď to je strašné čislo.
Kto si ešte doteraz myslí, že CS:GO nemá popularitu, mýli sa na plnej čiare. Lenže tu na GS sa hráči stále držia CS 1.6 a silno pochybujem, že by tu mal nejaký CS:GO server úspech.
Kto si ešte doteraz myslí, že CS:GO nemá popularitu, mýli sa na plnej čiare. Lenže tu na GS sa hráči stále držia CS 1.6 a silno pochybujem, že by tu mal nejaký CS:GO server úspech.

-
BlackJack - Mistr
Konečne si ľudia všimli, že je to super hra.. 

James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
No.. teď jsem zkoušela jeden český jailbreak server samozřejmě CS:GO. Jsou tam jen mírné změny v pravidlech oproti cs 1.6. Komunita je bezvadná, alespoň na tom nejmenovaném serveru, už jen to, že hra není zatím (a doufám, že ani nebude) k dispozici jako NS verze je dobře - ovlivňuje to počet hloupých (hloupých ano, jsou tu i ti chytřejší, kteří se mnohdy chovají lépe než 15+) dětí, co tam jen chodí dělat bordel. Nevím proč se vedení řídí tím ,,Source nemělo úspěch, nemůže mít ani CS:GO, tedy aspoň v cz&sk".. Někdo to psal z vedení v admin sekci, když tam byl topic od Béháčka nebo mě někdo do pošty, už si nejsem na 100% jistá - před tím se řešil A team v 1.6 tak možná proto nás vedení tak "odpálkovalo". Já bych zde dala goučku šanci, alespoň to zkusit a JB server pro začátek by nemusel být špatný.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 2 • 1, 2