Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Annie

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 12:05 VIP

Annie
Obrázek
temné dítě


Role: Mid, Support
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Pyromanství (Passivka)
Obrázek
Vždy po seslání 4 kouzel Anniino následující útočné kouzlo na krátkou dobu omráčí své cíle.

Rozprášit (Q)
Obrázek
Dosah: 625

Annie vrhne manou nabitou ohnivou kouli, která způsobí poškození, a pokud svůj cíl zničí, Annie dostane utracenou manu zpět.

Způsobí magického poškození. Jestliže schopnost Rozprášit zamířeného protivníka zabije, sesilatel získá zpět manu použitou na její seslání a polovinu přebíjecí doby.

Sežehnout (W)
Obrázek
Dosah: 625

Annie sešle kužel ohně, který poškodí všechny nepřátele v oblasti.

Sešle kužel ohně, který způsobí magické poškození všem nepřátelům v oblasti.

Plamenný štít (E)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Zvyšuje Anniinu hodnotu brnění a odolnosti vůči magii a způsobuje poškození nepřátelům, kteří Annie zasáhnou základními útoky.

Na 5 sek. zvětšuje hodnotu brnění a odolnosti vůči magii. Způsobí magického poškození nepřátelům, kteří na Annii zaútočí základními útoky.

Vyvolat Tibberse (R)
Obrázek
Dosah: 600

Annie probudí svého medvěda Tibberse k životu, čímž způsobí poškození jednotkám v oblasti. Tibbers může útočit a také spálí nepřátele, kteří stojí v jeho blízkosti.

Tibbers se objeví v zášlehu plamene, který všem nepřátelům v cílové oblasti způsobí magické poškození. Po dobu následujících 45 sek. Tibbers pronásleduje nepřátele a okolním protivníkům způsobuje magického poškození za sekundu. Pokud během Tibbersova řádění sešle Annie Plamenný štít, získá Tibbers štít a krátký bonus k rychlosti pohybu, jehož hodnota se postupně snižuje.Tibberse lze ovládat stiskem tlačítka Alt a pravým tlačítkem myši, případně opětovnou aktivací této schopnosti.


MYTOLOGIE

V době krátce před založením Ligy se v ponurém městském státě Noxus našli i tací, kteří nesouhlasili se zlem páchaným noxijským vrchním velením. Velení právě překazilo pokus o převrat ze strany samozvaného korunního prince Raschalliona a tvrdě potlačovalo už v zárodku veškeré známky odporu proti nové vládě. Skupina politických a společenských vyhnanců zvaná Šedý řád se rozhodla přestat se angažovat ve veřejném životě a namísto toho se soustředit jen na praktikování temných magických věd. V čele řádu stál manželský pár: Gregori Hastur, šedý černokněžník, a jeho manželka Amoline, čarodějka stínů. Společně řídili exodus čarodějů a dalších představitelů inteligence z Noxu. Usadili se za Velkou bariérou v severní části nehostinných zemích Vúdú. Zdejší život nebyl nijak snadný a jen málokdo by na něj měl dost sil, Šedému řádu se však přesto vedlo dobře.

Několik let po exodu se Gregorimu a Amoline narodilo dítě: Annie. Již záhy zjistili, že jejich dcera není jako ostatní. V pouhých dvou letech dokázala Annie jako zázrakem uhranout a ochočit si stínového medvěda - hrozivé zvíře, které žilo ve zkamenělých lesích za hranicemi kolonie. Dala mu jméno Tibbers a dodnes ji všude doprovází. Aby jej mohla mít neustále u sebe, nosí ho s sebou začarovaného do podoby vycpaného medvídka. Kombinace genů a temné magie, jíž je celé její rodiště nasáklé, daly této dívce do vínku neobyčejnou čarovnou moc. Nelze se tedy divit, že je nyní jedním z nejvyhledávanějších šampionů v celé Lize legend. Do svých služeb se ji snaží získat dokonce i ti, kdo by před časem vyhnali její rodiče, kdyby sami dobrovolně neodešli.

„Annie je možná nejmocnějším šampionem, s jakým jsem měl na Polích spravedlnosti možnost se utkat. Běhá mi mráz po zádech při představě, co všechno dokáže, až bude dospělá.“
-- Nejvyšší radní Kiersta Mandrake



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Annie
Goth Annie (Unavailable)
Red Riding Annie (Unavailable)
Annie in Wonderland (Unavailable)
Prom Queen Annie (520 RP)
Frostfire Annie (975 RP)
Reverse Annie (975 RP)
FrankenTibbers Annie (Unavailable)
Panda Annie (975 RP)
Sweetheart Annie (750 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Annie

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 12:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků