Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

ano, je tu muj konec

Příspěvekod PajaS » 02 čer 2013, 20:17

Zdravim Vas lidi. Jak jiz jiste vite o moje prava Server admina jsem vcera o hodine pate prisel. Duvod byl takovy, ze jzem duveroval lidem, kterym jsem nemel a chtel mit dokonaly server. Jenze, urcity clovek se rozhodl nekolikrat za sebiu neakceptovat me rozhodnuti a neustale je porusoval a nedodrzoval sliby. Bohuzel, vime take, ze o prava prisli take MrHonza16, P4r4zit, Yoggisek, Orlando16 a Siaph. Jeden z techto lidi neustale me pravidla porusoval a dovolim si rict, ze kvuli nemu to take vsechno konci takhle. Server RealCrearive uz nikdy nebude takovy jako drive. To neni uz od odchodu Strengera, Tokikra a Neraka. Tito 3 lidi jsem obdivoval. Jejich smysl pro humor a vzdy si s nimi bylo co rict. Nerikam ze tento admin team nebyl spatny, ale stare casy nic nenahradi. Bohuzel, vedeni konalo jak konalo,rozhodli se dat mi ban na vsechny servery. Nic s tim nenadelam, ac jsem se snazil. Konci to i zrovna, kdyz jsme si vse ujasnili s hracem Skylord_Mickket a muzu rict, ze tento clovek ma mozek. Vi co dela a ostatni by si z nej meli vzit priklad. To uz se dostavame do casti vztahu A teamu s hraci. Je fakt, ze admina Siaph nekteri hraci zrovna nemuseli, ale nikdo neni dokonaly, ani ja. Na serveru jsem si vazil kazdeho hrace, ktery byl slunsy a choval se, jak se chovat ma. Snazil jsem se pro vas delat maximum, ale tomu je taky konec. Tak to vezmu strucne:
od hracu. Skylord_Mickket, MrsDerpina, Ohyeah55, cerny1a. Vy,vy jste byli nekdo, nekdo koho jsem si vazil jako hracu maximalne. Proc? To ja nevim, ale mel jsem vas rad :)
HaLuZaR - haluzare, jsi super, preji ti pevne nervy a vydrz tady :)
netvoRR - jaj chlape, hrozne me to mrzi, jak to vse konci, mel jsem te rad a na vse s tebou co jsme zazili, nezapomenu
kixik - :D kixiku jsi borec, kazdy den dobra nalada a to je na tobe fajn
MrHonza16 - jako u ostatnich a plus, muzu fict, ze ohledne WE jsem se od tebe dost naucil :)
Yoggisek - hochu, vzpominam si, kdyz jsem te nabiral. Byl jsem za tebe nesmirne rad a jsem za to rad do ted
P4r4zit - like for you guy, ve 13 letech takovy borec to se nevidi kazdy den. S tebou byla proste vzdy sranda a to se nezapomina
Siaph - promin, ale u tebe jsem slapnul vedle, moc jsi me zklamal a to uz jen to, ze jsi mi lhal od prvniho setkani. Snad to casem pochopis...
orlando63 - moc jzem te nestihl poznat, ale tve pripominky me nekdy hodne pobavily a muj nazor na tebe je kladny.
Dale myslim, ze vyjmenovavat adminy, kteri jiz zde nejsou asi neni treba, ale byli to admini, pravi admini, nesmlouvavi, se svou hlavou.
LH2PG - mam o tobe obrazek od zacatku, mockrat jsem se hi snazil zmenit, ale nepodarilo se mi to. Myslim si furt to same, ale tebe bohuzel nazory ostatnich nezajimaji.
zourek2 - vzdy jsi pomohl, kdyz bylo neco potreba, bylo te k dostani, nebyl jsi nikdy arogantni a vzdy se s tebou dalo rozumne domluvot.
MartyGS - Marty, neco jako zourek :) nebudu to zde rozepisovat.
Jestli jsem na nekoho zapomel, mrzi me to, ale je vas spousta, kteri jste byli super. Spoustu z vas mam na skypu, takze napsat si muzeme kdykoliv :) mejte se vsichni hezky a preji hodne stesti vsude, kde to jde. Byly to s vami krasne chvile, na ktere se nezapomina.
ObrázekS. Admin RC||ObrázekMC Supp. kapitan||ObrázekPC Support||ObrázekMC EM - RC||
ObrázekFB Admin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PajaS
Drbna
Drbna

ano, je tu muj konec

od Rumcajz » 02 čer 2013, 20:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ano, je tu muj konec

Příspěvekod PajaS » 02 čer 2013, 20:18

Omlouvam se za chyby, ale pisu z mobilu.
ObrázekS. Admin RC||ObrázekMC Supp. kapitan||ObrázekPC Support||ObrázekMC EM - RC||
ObrázekFB Admin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PajaS
Drbna
Drbna

Příspěvekod MultiCrafer » 02 čer 2013, 20:26

PajaS píše:Zdravim Vas lidi. Jak jiz jiste vite o moje prava Server admina jsem vcera o hodine pate prisel. Duvod byl takovy, ze jzem duveroval lidem, kterym jsem nemel a chtel mit dokonaly server. Jenze, urcity clovek se rozhodl nekolikrat za sebiu neakceptovat me rozhodnuti a neustale je porusoval a nedodrzoval sliby. Bohuzel, vime take, ze o prava prisli take MrHonza16, P4r4zit, Yoggisek, Orlando16 a Siaph. Jeden z techto lidi neustale me pravidla porusoval a dovolim si rict, ze kvuli nemu to take vsechno konci takhle. Server RealCrearive uz nikdy nebude takovy jako drive. To neni uz od odchodu Strengera, Tokikra a Neraka. Tito 3 lidi jsem obdivoval. Jejich smysl pro humor a vzdy si s nimi bylo co rict. Nerikam ze tento admin team nebyl spatny, ale stare casy nic nenahradi. Bohuzel, vedeni konalo jak konalo,rozhodli se dat mi ban na vsechny servery. Nic s tim nenadelam, ac jsem se snazil. Konci to i zrovna, kdyz jsme si vse ujasnili s hracem Skylord_Mickket a muzu rict, ze tento clovek ma mozek. Vi co dela a ostatni by si z nej meli vzit priklad. To uz se dostavame do casti vztahu A teamu s hraci. Je fakt, ze admina Siaph nekteri hraci zrovna nemuseli, ale nikdo neni dokonaly, ani ja. Na serveru jsem si vazil kazdeho hrace, ktery byl slunsy a choval se, jak se chovat ma. Snazil jsem se pro vas delat maximum, ale tomu je taky konec. Tak to vezmu strucne:
od hracu. Skylord_Mickket, MrsDerpina, Ohyeah55, cerny1a. Vy,vy jste byli nekdo, nekdo koho jsem si vazil jako hracu maximalne. Proc? To ja nevim, ale mel jsem vas rad :)
HaLuZaR - haluzare, jsi super, preji ti pevne nervy a vydrz tady :)
netvoRR - jaj chlape, hrozne me to mrzi, jak to vse konci, mel jsem te rad a na vse s tebou co jsme zazili, nezapomenu
kixik - :D kixiku jsi borec, kazdy den dobra nalada a to je na tobe fajn
MrHonza16 - jako u ostatnich a plus, muzu fict, ze ohledne WE jsem se od tebe dost naucil :)
Yoggisek - hochu, vzpominam si, kdyz jsem te nabiral. Byl jsem za tebe nesmirne rad a jsem za to rad do ted
P4r4zit - like for you guy, ve 13 letech takovy borec to se nevidi kazdy den. S tebou byla proste vzdy sranda a to se nezapomina
Siaph - promin, ale u tebe jsem slapnul vedle, moc jsi me zklamal a to uz jen to, ze jsi mi lhal od prvniho setkani. Snad to casem pochopis...
orlando63 - moc jzem te nestihl poznat, ale tve pripominky me nekdy hodne pobavily a muj nazor na tebe je kladny.
Dale myslim, ze vyjmenovavat adminy, kteri jiz zde nejsou asi neni treba, ale byli to admini, pravi admini, nesmlouvavi, se svou hlavou.
LH2PG - mam o tobe obrazek od zacatku, mockrat jsem se hi snazil zmenit, ale nepodarilo se mi to. Myslim si furt to same, ale tebe bohuzel nazory ostatnich nezajimaji.
zourek2 - vzdy jsi pomohl, kdyz bylo neco potreba, bylo te k dostani, nebyl jsi nikdy arogantni a vzdy se s tebou dalo rozumne domluvot.
MartyGS - Marty, neco jako zourek :) nebudu to zde rozepisovat.
Jestli jsem na nekoho zapomel, mrzi me to, ale je vas spousta, kteri jste byli super. Spoustu z vas mam na skypu, takze napsat si muzeme kdykoliv :) mejte se vsichni hezky a preji hodne stesti vsude, kde to jde. Byly to s vami krasne chvile, na ktere se nezapomina.

Noo tak to je hustý tohle mě dojalo ty si byl frajer nezapomenu na chvile kdy jsem te tak trochu provokoval :P ty si byl nekdo koho sem si na RC po tom co odesel muj byvaly SA na RC haluzar oblibil :D Ve sposte veci tady mas pravdu ale ja se v tom nebudu nejak rypat o ban na web zatim nestojim
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PajaS » 02 čer 2013, 20:36

Ano Multiku :) casy tveho rypani si taky pamatuju :D ale jinak, jsi byl fajn hrac :) urcite se vam najde novy, lepsi SA, nez ja ;)
ObrázekFB Admin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PajaS
Drbna
Drbna

Příspěvekod P4r4zit » 02 čer 2013, 21:30

Taky se měj a užívej si život naplno. Jsem rád že si mi dal ve 13 letech možnost stát se adminem, jen škoda že to tak rychle skončilo :)

jestli chceš napiš mi skype do zprávy :)
P4r4zit
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Freedy » 03 čer 2013, 15:24

Skoda budes mi chzbet :(
I'm freedy. Nick: MCFrede
Freedy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Volná debata