• Stránka 1 z 1
ano, je tu muj konec
Zdravim Vas lidi. Jak jiz jiste vite o moje prava Server admina jsem vcera o hodine pate prisel. Duvod byl takovy, ze jzem duveroval lidem, kterym jsem nemel a chtel mit dokonaly server. Jenze, urcity clovek se rozhodl nekolikrat za sebiu neakceptovat me rozhodnuti a neustale je porusoval a nedodrzoval sliby. Bohuzel, vime take, ze o prava prisli take MrHonza16, P4r4zit, Yoggisek, Orlando16 a Siaph. Jeden z techto lidi neustale me pravidla porusoval a dovolim si rict, ze kvuli nemu to take vsechno konci takhle. Server RealCrearive uz nikdy nebude takovy jako drive. To neni uz od odchodu Strengera, Tokikra a Neraka. Tito 3 lidi jsem obdivoval. Jejich smysl pro humor a vzdy si s nimi bylo co rict. Nerikam ze tento admin team nebyl spatny, ale stare casy nic nenahradi. Bohuzel, vedeni konalo jak konalo,rozhodli se dat mi ban na vsechny servery. Nic s tim nenadelam, ac jsem se snazil. Konci to i zrovna, kdyz jsme si vse ujasnili s hracem Skylord_Mickket a muzu rict, ze tento clovek ma mozek. Vi co dela a ostatni by si z nej meli vzit priklad. To uz se dostavame do casti vztahu A teamu s hraci. Je fakt, ze admina Siaph nekteri hraci zrovna nemuseli, ale nikdo neni dokonaly, ani ja. Na serveru jsem si vazil kazdeho hrace, ktery byl slunsy a choval se, jak se chovat ma. Snazil jsem se pro vas delat maximum, ale tomu je taky konec. Tak to vezmu strucne:
od hracu. Skylord_Mickket, MrsDerpina, Ohyeah55, cerny1a. Vy,vy jste byli nekdo, nekdo koho jsem si vazil jako hracu maximalne. Proc? To ja nevim, ale mel jsem vas rad
HaLuZaR - haluzare, jsi super, preji ti pevne nervy a vydrz tady
netvoRR - jaj chlape, hrozne me to mrzi, jak to vse konci, mel jsem te rad a na vse s tebou co jsme zazili, nezapomenu
kixik -
kixiku jsi borec, kazdy den dobra nalada a to je na tobe fajn
MrHonza16 - jako u ostatnich a plus, muzu fict, ze ohledne WE jsem se od tebe dost naucil
Yoggisek - hochu, vzpominam si, kdyz jsem te nabiral. Byl jsem za tebe nesmirne rad a jsem za to rad do ted
P4r4zit - like for you guy, ve 13 letech takovy borec to se nevidi kazdy den. S tebou byla proste vzdy sranda a to se nezapomina
Siaph - promin, ale u tebe jsem slapnul vedle, moc jsi me zklamal a to uz jen to, ze jsi mi lhal od prvniho setkani. Snad to casem pochopis...
orlando63 - moc jzem te nestihl poznat, ale tve pripominky me nekdy hodne pobavily a muj nazor na tebe je kladny.
Dale myslim, ze vyjmenovavat adminy, kteri jiz zde nejsou asi neni treba, ale byli to admini, pravi admini, nesmlouvavi, se svou hlavou.
LH2PG - mam o tobe obrazek od zacatku, mockrat jsem se hi snazil zmenit, ale nepodarilo se mi to. Myslim si furt to same, ale tebe bohuzel nazory ostatnich nezajimaji.
zourek2 - vzdy jsi pomohl, kdyz bylo neco potreba, bylo te k dostani, nebyl jsi nikdy arogantni a vzdy se s tebou dalo rozumne domluvot.
MartyGS - Marty, neco jako zourek
nebudu to zde rozepisovat.
Jestli jsem na nekoho zapomel, mrzi me to, ale je vas spousta, kteri jste byli super. Spoustu z vas mam na skypu, takze napsat si muzeme kdykoliv
mejte se vsichni hezky a preji hodne stesti vsude, kde to jde. Byly to s vami krasne chvile, na ktere se nezapomina.
od hracu. Skylord_Mickket, MrsDerpina, Ohyeah55, cerny1a. Vy,vy jste byli nekdo, nekdo koho jsem si vazil jako hracu maximalne. Proc? To ja nevim, ale mel jsem vas rad

netvoRR - jaj chlape, hrozne me to mrzi, jak to vse konci, mel jsem te rad a na vse s tebou co jsme zazili, nezapomenu
kixik -

MrHonza16 - jako u ostatnich a plus, muzu fict, ze ohledne WE jsem se od tebe dost naucil

Yoggisek - hochu, vzpominam si, kdyz jsem te nabiral. Byl jsem za tebe nesmirne rad a jsem za to rad do ted
P4r4zit - like for you guy, ve 13 letech takovy borec to se nevidi kazdy den. S tebou byla proste vzdy sranda a to se nezapomina
Siaph - promin, ale u tebe jsem slapnul vedle, moc jsi me zklamal a to uz jen to, ze jsi mi lhal od prvniho setkani. Snad to casem pochopis...
orlando63 - moc jzem te nestihl poznat, ale tve pripominky me nekdy hodne pobavily a muj nazor na tebe je kladny.
Dale myslim, ze vyjmenovavat adminy, kteri jiz zde nejsou asi neni treba, ale byli to admini, pravi admini, nesmlouvavi, se svou hlavou.
LH2PG - mam o tobe obrazek od zacatku, mockrat jsem se hi snazil zmenit, ale nepodarilo se mi to. Myslim si furt to same, ale tebe bohuzel nazory ostatnich nezajimaji.
zourek2 - vzdy jsi pomohl, kdyz bylo neco potreba, bylo te k dostani, nebyl jsi nikdy arogantni a vzdy se s tebou dalo rozumne domluvot.
MartyGS - Marty, neco jako zourek

Jestli jsem na nekoho zapomel, mrzi me to, ale je vas spousta, kteri jste byli super. Spoustu z vas mam na skypu, takze napsat si muzeme kdykoliv

-
PajaS - Drbna
ano, je tu muj konec
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ano, je tu muj konec
Omlouvam se za chyby, ale pisu z mobilu.
-
PajaS - Drbna
PajaS píše:Zdravim Vas lidi. Jak jiz jiste vite o moje prava Server admina jsem vcera o hodine pate prisel. Duvod byl takovy, ze jzem duveroval lidem, kterym jsem nemel a chtel mit dokonaly server. Jenze, urcity clovek se rozhodl nekolikrat za sebiu neakceptovat me rozhodnuti a neustale je porusoval a nedodrzoval sliby. Bohuzel, vime take, ze o prava prisli take MrHonza16, P4r4zit, Yoggisek, Orlando16 a Siaph. Jeden z techto lidi neustale me pravidla porusoval a dovolim si rict, ze kvuli nemu to take vsechno konci takhle. Server RealCrearive uz nikdy nebude takovy jako drive. To neni uz od odchodu Strengera, Tokikra a Neraka. Tito 3 lidi jsem obdivoval. Jejich smysl pro humor a vzdy si s nimi bylo co rict. Nerikam ze tento admin team nebyl spatny, ale stare casy nic nenahradi. Bohuzel, vedeni konalo jak konalo,rozhodli se dat mi ban na vsechny servery. Nic s tim nenadelam, ac jsem se snazil. Konci to i zrovna, kdyz jsme si vse ujasnili s hracem Skylord_Mickket a muzu rict, ze tento clovek ma mozek. Vi co dela a ostatni by si z nej meli vzit priklad. To uz se dostavame do casti vztahu A teamu s hraci. Je fakt, ze admina Siaph nekteri hraci zrovna nemuseli, ale nikdo neni dokonaly, ani ja. Na serveru jsem si vazil kazdeho hrace, ktery byl slunsy a choval se, jak se chovat ma. Snazil jsem se pro vas delat maximum, ale tomu je taky konec. Tak to vezmu strucne:
kixik -kixiku jsi borec, kazdy den dobra nalada a to je na tobe fajn
MartyGS - Marty, neco jako zoureknebudu to zde rozepisovat.
Jestli jsem na nekoho zapomel, mrzi me to, ale je vas spousta, kteri jste byli super. Spoustu z vas mam na skypu, takze napsat si muzeme kdykolivmejte se vsichni hezky a preji hodne stesti vsude, kde to jde. Byly to s vami krasne chvile, na ktere se nezapomina.
Noo tak to je hustý tohle mě dojalo ty si byl frajer nezapomenu na chvile kdy jsem te tak trochu provokoval

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Ano Multiku
casy tveho rypani si taky pamatuju
ale jinak, jsi byl fajn hrac
urcite se vam najde novy, lepsi SA, nez ja 

-
PajaS - Drbna
Taky se měj a užívej si život naplno. Jsem rád že si mi dal ve 13 letech možnost stát se adminem, jen škoda že to tak rychle skončilo 
jestli chceš napiš mi skype do zprávy

jestli chceš napiš mi skype do zprávy

-
P4r4zit - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1