• Stránka 1 z 1
AntiCheat
Nevím do jaké sekce sem to měl dát tak sem to dal sem,kdyžtak mi to přesměrujte.
Mám stížnost na tu blbost AntiCheat,hodí se to max. na že když někdo napise neco sprosteho tak te to upozorni a k tomu že tě to kickne. Ale kdyz chci napsat něčí jméno,nebo včera sem chtěl napsat "sekunda" vzalo mi to jako nadavku .. Možno by se toto hodilo jen na ty nadavky,ale abych nemohl napsat normalni slovo nebo něčí jméno je absurdní
. Nevím vůbec proč se tohle zavedlo,myslím že je to k ničemu,hodí se to asi nejvíce na AFK hráče,ale stejně,hráči budou vymyslet jine zpusoby jak obelhat system a napsat neco sprosteho.
DeadJoy
Mám stížnost na tu blbost AntiCheat,hodí se to max. na že když někdo napise neco sprosteho tak te to upozorni a k tomu že tě to kickne. Ale kdyz chci napsat něčí jméno,nebo včera sem chtěl napsat "sekunda" vzalo mi to jako nadavku .. Možno by se toto hodilo jen na ty nadavky,ale abych nemohl napsat normalni slovo nebo něčí jméno je absurdní

DeadJoy
-
DeadJoy7 - Amatér
Re: AntiCheat
Ahoj,
určitě si nemyslím, že je to zbytečné. To, že to zakazuje slova složená ze sprostého (sekunda, knihovna..) se nijak myslím pohlídat nedá. Zrovna na zombie je Anticheat přínosný. Hráči, kteří se kolikrát neuhlídají, tak jednou za hru napíší sprosté slovo, které ACH zakryje. Ti co ale nadávat chtějí, tak si způsob vždy najdou a od toho tu jsme my admini, aby jsme to pohlídali.
Nikdy se nezabrání hráčům na serveru nadávat, ale alespoň se to daří regulovat.
Hezký den, eXi
určitě si nemyslím, že je to zbytečné. To, že to zakazuje slova složená ze sprostého (sekunda, knihovna..) se nijak myslím pohlídat nedá. Zrovna na zombie je Anticheat přínosný. Hráči, kteří se kolikrát neuhlídají, tak jednou za hru napíší sprosté slovo, které ACH zakryje. Ti co ale nadávat chtějí, tak si způsob vždy najdou a od toho tu jsme my admini, aby jsme to pohlídali.
Nikdy se nezabrání hráčům na serveru nadávat, ale alespoň se to daří regulovat.
Hezký den, eXi
eXi^
-
MuffiN - Pokročilý
ACH se určitě hodí, aspoň trochu to pomůže proti hráčům, kteří porušují pravidla nebo nemají na serveru vůbec co dělat.. Pokud ti vadí, že ACH zachycuje slovo "sekunda", tak piš vteřina a je po problému ne?
-
-
ACABanik - Amatér
Feyenoord píše:ACH se určitě hodí, aspoň trochu to pomůže proti hráčům, kteří porušují pravidla nebo nemají na serveru vůbec co dělat.. Pokud ti vadí, že ACH zachycuje slovo "sekunda", tak piš vteřina a je po problému ne?
Přesně tak, lockuju.
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
• Stránka 1 z 1