• Stránka 1 z 1
[Vyr]Anub1s / Furien #1
Chcem podať sťažnosť na admina nick: Anub1s.
1. Adminova neschopnosť, neustále spamuje Kemp/txt - ban,kick
Po upozornení na hráčov ktorý tieto zákazy porušujú admin nič nekoná, ako príklad hráč leyyef opakovane kempil v texture, po upozornení admina ktorý na servere bol a videl to a nadalej spamoval Kemp/textura - ban kick, ale nič nespravil, keď polka serveru ( ludí) stále na to upozorňovalo admina, admin sa dal do spectu a jediná jeho odpoveď bola že musí mať demo, po pobudnutí asi 10 minút v specte kick ani ban nedal tomu kto to opakovane porušuje ale dal ban luďom ktorý ho na takých hráčov upozorňovali!!!!!! opakuje sa každý deň!!!
Dnes mi dal bezdôvodný ban na chat, prikladám screen kde som ho znova upozornil na hráča ktorý neustále kempil na spawne a nič s tým nerobil.
prosím riešiť, lebo ak má mať práva na servery niekto taký to ich nemusí mať radšej nikto . peace
1. Adminova neschopnosť, neustále spamuje Kemp/txt - ban,kick
Po upozornení na hráčov ktorý tieto zákazy porušujú admin nič nekoná, ako príklad hráč leyyef opakovane kempil v texture, po upozornení admina ktorý na servere bol a videl to a nadalej spamoval Kemp/textura - ban kick, ale nič nespravil, keď polka serveru ( ludí) stále na to upozorňovalo admina, admin sa dal do spectu a jediná jeho odpoveď bola že musí mať demo, po pobudnutí asi 10 minút v specte kick ani ban nedal tomu kto to opakovane porušuje ale dal ban luďom ktorý ho na takých hráčov upozorňovali!!!!!! opakuje sa každý deň!!!
Dnes mi dal bezdôvodný ban na chat, prikladám screen kde som ho znova upozornil na hráča ktorý neustále kempil na spawne a nič s tým nerobil.
prosím riešiť, lebo ak má mať práva na servery niekto taký to ich nemusí mať radšej nikto . peace
- eazy123
- Kolemjdoucí
[Vyr]Anub1s / Furien #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Anub1s / Furien #1
screenshot -----> http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 7fbabc821f
- eazy123
- Kolemjdoucí
čus
stížnost není mířená na mě, ale podělím se o své zkušenosti, co mám stebou, když jsi na serveru a já taky.
Pokud je admin sám na celej server, který je plnej, tak nestíhá hlídat všecky hráče najednou. Nejsme stroje. Místo toho, aby jste vůbec ocenili přítomnost admina, tak radši rýpete, že CT kempí. Jenže tímto nám moc nepomůžete. Když řeknete CT kempí, tak to máme vygrabovat celej CT team? Místo toho aby jste napsali jméno/jména hráčů, co kempí, aby jsme si na ně dali pozor, tak by jste ulehčili práci všem adminům. Nemůžeme hlídat jenom CT, protože i T může vlézt na texturu, může se pomocí Wallhangu pohybovat po nebi. A toto by byl stejný případ jako toto. Začali by jste rýpat, že ten je na nebi a my stím nic neděláme.
Co se týče tebe, taky někdy porušuješ pravidla a pokud se ti nelíbí práce admina, nebo dostaneš grab za to porušování pravidel, začneš nadávat, argumentovat, žes pravidla neporušoval a že my neumíme nic, než jen grabovat lidi, co ty pravidla "neporušují"
Omlouvám se za vyjádření, když se mě tato stížnost netýká, ale tento hráč je jeden z těch, který se furt adminům stará do práce a sám ty pravidla také porušuje. Důkazy k tomu sice nemám, ale mluvím z vlastní zkušenosti, kterou sním ze serveru mám.
stížnost není mířená na mě, ale podělím se o své zkušenosti, co mám stebou, když jsi na serveru a já taky.
Pokud je admin sám na celej server, který je plnej, tak nestíhá hlídat všecky hráče najednou. Nejsme stroje. Místo toho, aby jste vůbec ocenili přítomnost admina, tak radši rýpete, že CT kempí. Jenže tímto nám moc nepomůžete. Když řeknete CT kempí, tak to máme vygrabovat celej CT team? Místo toho aby jste napsali jméno/jména hráčů, co kempí, aby jsme si na ně dali pozor, tak by jste ulehčili práci všem adminům. Nemůžeme hlídat jenom CT, protože i T může vlézt na texturu, může se pomocí Wallhangu pohybovat po nebi. A toto by byl stejný případ jako toto. Začali by jste rýpat, že ten je na nebi a my stím nic neděláme.
Co se týče tebe, taky někdy porušuješ pravidla a pokud se ti nelíbí práce admina, nebo dostaneš grab za to porušování pravidel, začneš nadávat, argumentovat, žes pravidla neporušoval a že my neumíme nic, než jen grabovat lidi, co ty pravidla "neporušují"
Omlouvám se za vyjádření, když se mě tato stížnost netýká, ale tento hráč je jeden z těch, který se furt adminům stará do práce a sám ty pravidla také porušuje. Důkazy k tomu sice nemám, ale mluvím z vlastní zkušenosti, kterou sním ze serveru mám.
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
môj milý, vždy, vždy ti bolo napísané meno hráča ktorý opakovane robí tieto veci, nikdy si s tým nič nespravil, screenshot tohto banu z dnešku!!! hned po bane ti písali hráči že kde boli nadávky, napísal si ze som provokoval? to ze napisem ze sa strapnujes kedze ked ti niekto napíše kto čo porušuje nič s tým nespravís je provokácia a dovod na ban???? nie nie je pokial dobre viem! takýto ban si mi dal uz 2x, ked do teba 10 ludí zo servera spamovalo ze leyyes leze do textury a kempí išiel si do spectu na 10-15 min , liezol tam aj tak kazde kolo a nič si nespravil len si si mlel dookola o tom ako potrebuješ na to aby si mu dal ban demo. ktoré v tomto prípade vôbec neni treba + na servery máš HLTV pokial viem! což by si ako admin mal vedieť aj ty. Ano nadával som za grab nakoľko som vyskočil na bednu v mape kde som prebíjal bol som nanej cca 8 sec a dostal som grab, ale hráčov na ktorých ta ostatný upozornovali si sa ani nedotkol ani nekickol ani nic podobne, tak ked prídes na server niekto porušuje pravidlá a robí veci za ktoré sam dookola píšeš že dostanú kick/ban a nič neurobíš tak to človeka nasere, si admin práva si dostal aby si ich vyuzžíval normálne, hrám každý deň no nevidel som ta urobiť nič o čo ža hráci prosili prípadne upozornovali. Maximálne čo si spravil je rozdal bany na 10 minut BEZDOVODNE!!! lebo tebe stačí dôvod PROVOKOVAL!
zamysli sa či si si práva zariadil na to aby si bol frajer na servery a vyriesil si nejaký komplex alebo sa staral o hru a plynulý chod serverov na ktorých si práva dostal! si tu pre hráčov a riešenie problémov nie na výhovorky, a používanie práv vo svoj prospech!
BRAIN ON bro
zamysli sa či si si práva zariadil na to aby si bol frajer na servery a vyriesil si nejaký komplex alebo sa staral o hru a plynulý chod serverov na ktorých si práva dostal! si tu pre hráčov a riešenie problémov nie na výhovorky, a používanie práv vo svoj prospech!
BRAIN ON bro
- eazy123
- Kolemjdoucí
Poviem ti niečo čo si myslím, že by si to mohol pochopiť. Takže čítaj pozorne a pekne papaj nech ti nezabehne.
Admin, ktorý má na servery 24 hráčov a má pozorovať každého na ktorého napíšete, tak to by nemohol byť človek, ale stroj.
Admin nie je žiadny váš poslíček, na ktorého zapískate a on hneď koná.. má kopec svojich problémov, ktoré ešte musí vyriešiť (tým myslím nahlasovanie sťažností hráčov..atď.) To, že mu spamujete do chatu, že ,,ADMIN on tam kempí!! načo si tu, keď nič neriešiš!" neznamená to, že to nerieši
, takže nabudúce si skús povedať čo by si robil na jeho mieste keby máš na servery 24 hráčov a každý ti tam spamuje samé blbosti o tom ako nerieši porušovanie..
Dúfam, že si to pochopil..
PS: Keď už tak, tak rob sťažnosť podľa topicu.. je uvedený ako príklad.. aby si admínom nepridával ešte viac roboty (chytrálek)

Admin, ktorý má na servery 24 hráčov a má pozorovať každého na ktorého napíšete, tak to by nemohol byť človek, ale stroj.
Admin nie je žiadny váš poslíček, na ktorého zapískate a on hneď koná.. má kopec svojich problémov, ktoré ešte musí vyriešiť (tým myslím nahlasovanie sťažností hráčov..atď.) To, že mu spamujete do chatu, že ,,ADMIN on tam kempí!! načo si tu, keď nič neriešiš!" neznamená to, že to nerieši

Dúfam, že si to pochopil..
PS: Keď už tak, tak rob sťažnosť podľa topicu.. je uvedený ako príklad.. aby si admínom nepridával ešte viac roboty (chytrálek)

Čo na srdci to na jazyku a .
-
AirArts - Amatér
pockame na vyjadrenie daneho admina
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Zdravím , mám pravo si aj trošku zahrať. Samozrejme popritom sledujem aj hru a ked niekto kempí alebo je na TxT tak to riešim ale nemám oči všade. ked vidím že tam ten hráč je tak mu dám grab upozorním ho a potom mu dám až ban ked to zas poruší . Ano bol som v specte asi 30 min , ale z dôvodu že som niečo riešil. Prečo si dostal ban? tak asi 1 alebo 2 dni do zadu si sa mi vyhrážal a zbytočne provokoval že prídem o práva. Samozrejme sa k tebe pridalo pár ľudí ktorý sa začali vyhrážať že prídem o práva. Ja som to začal riešiť prišiel som na TS a napísal som Hlavnému server adminovi (Izmaelovi) ktorý mi dosť pomohol. Prišiel na server a vyriešil to. A napísal mi ked sa bude niečo také opakovať tak mám dať ban na chat.
-
Anub1s - Drbna
Tvrdíš že ban byl neoprávněný, ale když se podívám na tvůj chat tak je vidět opak, admini s tebou mají problémy, opakovaně se jim staráš do práce a snažíš se je vyprovokovat, rozmysli si jak se budeš chovat, příště to nebude jen ban 10 minut ale mnohem delší
Admin nevidí vše, proto nemůže řešit situaci ihned, Admin si příště odpustí to AFkovaní ve specte, když někam jde na delší dobu tak se odpojí, aby nevznikali takovéto situace že nic neřeší a podobně.
Beru za vyřešené..

Admin nevidí vše, proto nemůže řešit situaci ihned, Admin si příště odpustí to AFkovaní ve specte, když někam jde na delší dobu tak se odpojí, aby nevznikali takovéto situace že nic neřeší a podobně.
Beru za vyřešené..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyr]Anub1s / Furien #1
Tak dané "vyhražanie si mal riešiť hneď" nie teraz tu písať po prvé po druhé kde je dôkaz že som niečo také písal tebe, kedže o ničom takom neviem , a napísať sem môžem čokolvek, za ďalšie daj vyjadrenie k tomu banu ktorý si mi dal čo vidíš na screenshote, keď si mi ho dal a ďalší hráči sa spýtali prečo si mi ho dal povedal si nato provokoval, a to som napísal 2 vety bez nadávky iba vlastný názor, takže keď tu napíšeš že dva dni osem dni predtym som sa vyhrážal tak ďakujem pekne za odvovodnenie bez doloženia screenu ktoré v tomto prípade keď tebe stačí argument provokoval na ban, za ďalšie ano bol si v specte 30 min niečo si riešil? celý čas si nám odpisoval aj každému kto tam do teba išiel kvoli leyyefovmu kempu a txture, keď si niečo riešil prečo si celý čas len trepal a spamoval zo spectu o tom jak musíš najprv mať demo, keď na servery máš hltv a v tomto prípade by ti ani nebol treba,
tvrď si čo chceš, obhajujte ho kolko chcete, my hráči vieme ako a čo robí Anub1s,
robil som admina na undzwei za jej éry 4 roky, tak mi nemusíš písať čo všetko má robiť admin a kolko toho má
no keď sa tu chceš stažovať že si chceš zahrať, že máte toho veľa tak len tolko že vedel si do čoho ideš, snad si si nemyslel že dostaneš práva a si pán serveru a podobne (tak ako sa chováš momentálne) v tom prípade si nemal byť adminom,
ja som na teba upozornil, nech si ta odsledujú ostatný aj ked predpokladám že to majú v <>. but karma is bitch
tvrď si čo chceš, obhajujte ho kolko chcete, my hráči vieme ako a čo robí Anub1s,
robil som admina na undzwei za jej éry 4 roky, tak mi nemusíš písať čo všetko má robiť admin a kolko toho má
no keď sa tu chceš stažovať že si chceš zahrať, že máte toho veľa tak len tolko že vedel si do čoho ideš, snad si si nemyslel že dostaneš práva a si pán serveru a podobne (tak ako sa chováš momentálne) v tom prípade si nemal byť adminom,
ja som na teba upozornil, nech si ta odsledujú ostatný aj ked predpokladám že to majú v <>. but karma is bitch
- eazy123
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1