• Stránka 1 z 1
apachu / jb / fk
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Ona je Madona.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 59 minutes and 14 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : COMEBACKGANK
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 106159617 '
[AMXBans] Tva IP : ' 92.232.220.165 '
Hraci boly medzi stolami a ked zabili simona dany hrac chcel urobit zburu na to ze ma chcel zboxovat na lavicke na ktorej som stal, ako nahle uvidel ze ma niekto iny simona a dal prikaz "puste klavesnice a mys" tak to splnil a ja som k nemu siel a zabol ho za to nebezpecne priblizenie este pred tym ako skocil ku mne na blizkost boxu.
vip nesom
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 59 minutes and 14 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : COMEBACKGANK
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 106159617 '
[AMXBans] Tva IP : ' 92.232.220.165 '
Hraci boly medzi stolami a ked zabili simona dany hrac chcel urobit zburu na to ze ma chcel zboxovat na lavicke na ktorej som stal, ako nahle uvidel ze ma niekto iny simona a dal prikaz "puste klavesnice a mys" tak to splnil a ja som k nemu siel a zabol ho za to nebezpecne priblizenie este pred tym ako skocil ku mne na blizkost boxu.
vip nesom
-
xaxaxaxa - Amatér
apachu / jb / fk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: apachu / jb / fk
ja som si žiadne nebezpečné priblíženie nepostrehol
http://leteckaposta.cz/502765933
11:15-11:25 dal si kill hráčovi za údajne nebezpečné priblíženie
12:00-12:05 napísal si že hráč sa nebepečne priblížil
http://leteckaposta.cz/502765933
11:15-11:25 dal si kill hráčovi za údajne nebezpečné priblíženie
12:00-12:05 napísal si že hráč sa nebepečne priblížil
-
Apacu98 - Zkušený
pockaj idem ti napisat cas
uploadni demo na ulozto alebo niekde inde, vypise mi ze leckaposta "take too long too respond"
dakujem
uploadni demo na ulozto alebo niekde inde, vypise mi ze leckaposta "take too long too respond"
dakujem
-
xaxaxaxa - Amatér
na deme je jasne vidiet ako ku mne skocit na nebezpecnu vziadenost, 5s pred tym ako dostal kill
-
xaxaxaxa - Amatér
Však ty si ten L0GiC ktorý má xx VAC banov na viacerých účtoch a furt budeš obchádzať bany. A máš tú drzosť napísať nejakú žiadosť na admina atď... Prednedávnom som ťa videl ako si zabil Tčko s dôvodom "nepáčil sa mi"
- Veaz
- Kolemjdoucí
dufam ze ten virus co mas na PC ze ti pojebe processor :*
-
xaxaxaxa - Amatér
dobra komunita :AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD:AS:XDS:X:SD
-
xaxaxaxa - Amatér
Kdo chce kam, ...
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1