• Stránka 1 z 1
APB Reloaded
Čus, hrál jste už někdo výše zmíněnou hru? Pokud ne, tak doporučuji zkusit. Tato hra je určena k extrémní nudě nebo si jen tak zablbnout. Je to hra udělaná na motiv GTA, takže jejím obsahem je kradení aut, pouliční střelby, boj policistů X gangu, design vlastního auto, vytvoření vlastní postavy atd. Tato hra je VOLNĚ DOSTUPNÁ na steamu. Příjemné hraní.
Pro ty, kteří hráli, můžeme tu diskutovat.

-
STARCHILD - Zkušený
APB Reloaded
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: APB Reloaded
v skratke: hru som hral, nepacila sa mi... mozno preto, ze mi hry typu GTA nesedia...
PS: berte to ako cisto subjektivny nazor, niekomu inemu sa moze hra pacit (poznam ludi, ktori su na nu namotani
)
PS: berte to ako cisto subjektivny nazor, niekomu inemu sa moze hra pacit (poznam ludi, ktori su na nu namotani

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:v skratke: hru som hral, nepacila sa mi... mozno preto, ze mi hry typu GTA nesedia...
PS: berte to ako cisto subjektivny nazor, niekomu inemu sa moze hra pacit (poznam ludi, ktori su na nu namotani)
Jasně, tvůj názor chápu a nemůžu ti ho brát.

-
STARCHILD - Zkušený
Neskúšal som,ale podla popisu može byť zaújimavá..Samozrejme keď sa budem moc nudiť tak vyskúšam 

Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
andino píše:Neskúšal som,ale podla popisu može byť zaújimavá..Samozrejme keď sa budem moc nudiť tak vyskúšam
Určitě na tu půl hoďku zabaví.

-
STARCHILD - Zkušený
• Stránka 1 z 1