Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyr.]Apu - JB1 - FK

Příspěvekod skinnywliggler » 26 zář 2018, 21:49

Server: JB1

Nick hráče: Apu

Prohřešek: FK

SS: STEAM_0:1:442707810 http://leteckaposta.cz/285885424

Popis situace: Simon nedal žádný příkaz, pak otevřel cely a po chvilce řekl, půjdete do boxu na zadní stěnu. Jak to řekl, hned jsem šel do boxu na zadní stěnu a dostal jsem kill.

Demo + SS Sid: http://leteckaposta.cz/285885424

Čas:
26.9.2018 22:35 cca
Díky ;)
skinnywliggler
Drbna
Drbna

[Vyr.]Apu - JB1 - FK

od Rumcajz » 26 zář 2018, 21:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Apu - JB1 - FK

Příspěvekod Theotre » 26 zář 2018, 22:11

Ahoj

FK nevím jestli jsem dal protože simon mi řekl že řekl že máte jít na zadní stěnu pak jsem mu psal ještě jednou do CT CHATU a tam mi řekl že neví. Jestli jsem ti dal FK tak se ti omlouvám ale dalo se to řešit normálně dostal si kill (FK) A hned si psal že máš demo a že jdu na fórum a odpojil ses . Mohl sis v klidu další kolo požádat o mikrofon a vyřešilo by se to a klidně bych ti to VD dal či nahlásil tvůj postup byl podle mého zbytečný a za tohle bych BAN neměl dostat . To je odeme vše

S pozdravem APU.

PS : zabil jsem tě protože si jako jediný z cel šel pryč a myslel jsem si že chceš utíct.

Dal se už nebudu vyjadřovat .
Theotre
Amatér
Amatér

Příspěvekod skinnywliggler » 26 zář 2018, 23:03

Theotre píše:Ahoj

FK nevím jestli jsem dal protože simon mi řekl že řekl že máte jít na zadní stěnu pak jsem mu psal ještě jednou do CT CHATU a tam mi řekl že neví. Jestli jsem ti dal FK tak se ti omlouvám ale dalo se to řešit normálně dostal si kill (FK) A hned si psal že máš demo a že jdu na fórum a odpojil ses . Mohl sis v klidu další kolo požádat o mikrofon a vyřešilo by se to a klidně bych ti to VD dal či nahlásil tvůj postup byl podle mého zbytečný a za tohle bych BAN neměl dostat . To je odeme vše

S pozdravem APU.

PS : zabil jsem tě protože si jako jediný z cel šel pryč a myslel jsem si že chceš utíct.

Dal se už nebudu vyjadřovat .

Tvá první reakce: Šel si pryč, pak ses zeptal simona ten řekl, že jsme měli být na zadní stěně, ale takový příkaz ani nedal. Omluvil ses, tak je to ok. Příště víc poslouchat. :D No možná se to dalo řešit i mikem, ale vzhledem tomu, že to asi nikdo z ct neviděl a neslyšel kromě tebe, bylo by to slivo proti slovu. A byl jsem v ten moment na tebe naštvaný, asi proto ta reakce. Ty ses mi omluvil, tak ja se ti taky omluvím. Taky se omlouvám za tuhle reakci. Oba máme ponaučení.

NEBANOVAT!!!! Omluvil se. Beru to jako vyřešené.

Diky.

PS: cením si toho. Že si se omluvil.
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 27 zář 2018, 12:07 VIP

Čo viac dodať. :) Takéto príspevky sa mi dobre čítajú.

Mimochodom, dal si FK. :D

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery