• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] [K]arlos
Server: JailBreak2
Popis situácie/ prehrešky admina: Takže mal som meno Strejda Karlíne[K] normálne meno dal ban hráčovi Strejda Karel za lezení k CT tak som sa tam pripojil hneď nato som dostal ban dôvod /simon neviem prečo keď som bol prvý krát u CT a ešte som nemal ani prvé kolo nieje moja vina že Karlos Varlos má nervy že máme takéto ména ale bezdôvodne bany mi dávať nemusí ban som dostal na hodinu ale aj tak to radšej budem riešiť tu + Ešte normálne som bol T pán Karlos ma presunul k CT potom hneď k CT čiže som si nemohol zahrať ani 1 kolo.
Dôkazy: Nemám keďže som to nestihol zapnúť.
Popis situácie/ prehrešky admina: Takže mal som meno Strejda Karlíne[K] normálne meno dal ban hráčovi Strejda Karel za lezení k CT tak som sa tam pripojil hneď nato som dostal ban dôvod /simon neviem prečo keď som bol prvý krát u CT a ešte som nemal ani prvé kolo nieje moja vina že Karlos Varlos má nervy že máme takéto ména ale bezdôvodne bany mi dávať nemusí ban som dostal na hodinu ale aj tak to radšej budem riešiť tu + Ešte normálne som bol T pán Karlos ma presunul k CT potom hneď k CT čiže som si nemohol zahrať ani 1 kolo.
Dôkazy: Nemám keďže som to nestihol zapnúť.
- 2 Roky s Gamesites
- [EVIP] JailBreak#2
- [EVIP] JailBreak#2
- BadPlayerBadAIM
- Pokročilý
[Vyriešené] [K]arlos
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [K]arlos
Zdravím,
Dostal jsi move za to že jsi měl podobný nick jako CT který tam dělal akorát bordel, tvoje smůla že jste měli podobné nicky. Omluvil jsem se ti.
Jak sám píšeš důkaz nemáš, tudíž poprosím někoho aby tuto stížnost zamknul.
Dostal jsi move za to že jsi měl podobný nick jako CT který tam dělal akorát bordel, tvoje smůla že jste měli podobné nicky. Omluvil jsem se ti.
Jak sám píšeš důkaz nemáš, tudíž poprosím někoho aby tuto stížnost zamknul.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Počúvaj Karlos Varlos daj mi unban sám píšeš že si mi dal ban zanič!
- 2 Roky s Gamesites
- [EVIP] JailBreak#2
- [EVIP] JailBreak#2
- BadPlayerBadAIM
- Pokročilý
Staznost bez dokazov,
zamietam.
V pripade spamu - lock
zamietam.
V pripade spamu - lock
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48