• Stránka 1 z 1
Arogantný lenny
Zdravím, pred pár dňami som do sekcie "unban žiadosť" písal o neoprávnenom bane od lennyho kôli jeho "nadradenosti" a opakovanom kickovaní. Dnes som hral zasa na tom istom serveri, kde lenny zasa hral. Hrala sa rats mapa kde som hral za T, bol som mŕtvy, dal som si scroll a zabil hráča na našom spawne lebo som vedel že tam je, prebíjal som po kille a dostal som od neho kick. Po opakovanom pripojení som lennymu napísal nech nesranduje a za čo som dostal kick, odôvodnil mi to ako NEPLNENIE POVINNOSTÍ. Napísal som že je smiešny a dostal som zasa kick, a potom už som sa ani nestihol zasa pripojiť a nasledoval ďalší kick.
-----------------------------------
Admini ako lenny čo sa nevedia povzniesť nad to že sa na nich niekto sťažoval a vyburovanie si komplexov na tom hráčovi v iný deň na inej mape a pri VYKONŠTRUOVANEJ a smiešnej príležitosti, nehnevajte sa na mňa ale ak si aj teraz vedenie serveru zastane lennyho, budem sklamaný a príde mi to zbytočné prechovávať admina s takýmito sklonmi. Po poslednej sťažnosti mal byť lenny upozornený a mal sa mu schladiť temperament. Opak je pravdou.
S pozdravom, hráč s nickom Petech**.
-----------------------------------
Admini ako lenny čo sa nevedia povzniesť nad to že sa na nich niekto sťažoval a vyburovanie si komplexov na tom hráčovi v iný deň na inej mape a pri VYKONŠTRUOVANEJ a smiešnej príležitosti, nehnevajte sa na mňa ale ak si aj teraz vedenie serveru zastane lennyho, budem sklamaný a príde mi to zbytočné prechovávať admina s takýmito sklonmi. Po poslednej sťažnosti mal byť lenny upozornený a mal sa mu schladiť temperament. Opak je pravdou.
S pozdravom, hráč s nickom Petech**.
- regretss
- Kolemjdoucí
Arogantný lenny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Arogantný lenny
nejake dokazy ? cas ? hltv ?
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Aké dôkazy chcete? Naposledy lenny skopíroval celý chat z toho času, takže nech to prehľadne zverejní ako vtedy a uvidíte sami. Časovo to bolo v minútach keď som sťažnosť písal pretože som zminimalizoval hru, klikol na gamesites a začal písať sťažnosť.
- regretss
- Kolemjdoucí
HLTV som pozeral, je to v podstate pravda až na ten scroll, ale to nie je podstatné.

-
cokohodotoho - Kazatelův učeň
Neviem už presne čo tam bolo, ale hej, zdá sa mi že som nescrollol ale vrátil sa zo šachty lebo som počul bordel u nás na spawne a na radare som videl ako zmizli spoluhráči,preto som sa vracal... Ale to myslím až tak podstatné nieje, ako píšeš...
- regretss
- Kolemjdoucí
Tak ty nevíš, jak to skutečně bylo? já si to pamatuji i po takové době. Ty jsi prostě typ hráče, který by neměl co dělat na podobné hře, pokud se nechce držet pravidel. Byl jsi na spawně, opakovaně. Což děláš na každé mapě, že někde lupíš v rohu a čekáš. Takže jako upozornění jsi dostal kick plus ještě jedno T. Oba dva jste se vrátili, on nic nenamítal. Zřejmě věděl, co provedl. Jen ty si měl hned nesmyslné řeči. Jestli si myslíš, že tě nechám čtyřicet sekund létat po spawně, tak se mýlíš. I když se pohybuješ, tak je to stále porušování pravidel. Cokovi jsem slíbil, že vám nebudu psát, když to nebude mít smysl, což dělám. Ale nechat vás psát sračky na mou osobu určitě nenechám. Kdyby ses normálně zeptal, tak bych možná i odpověděl. Zajímavé, že si stále stěžují jen ti, co porušují pravidla a nelíbí se jim, že je někdo pleskne přes ruce. Ostatní hráči, kteří hrají jak mají, mě ani neznají.
-
lenny - Zkušený
V prvom rade nehovoríš pravdu. Moje kolo bolo zo spavnu do šachty, odkiaľ som zastrelil hráča a ako som písal vracal som sa na spawn lebo tam bol CT. Snažíš sa zakryť svoju arogantnosť a zvaliť ju na pravidlá. A to že nič nenamietal berieš ako obranu? a nezmyselné reči? To že sa ťa spýtam za čo si ma kickol ú nezmyselné reči?... Ako môže admin ktorého stretávam najmenej vedieť čo na každej mape robím? Nesranduj takýmito výhovorkami, naopak kick iný hráč nedostal, za tým si stojím... Jednoducho si admin ktorý si potrebuje niečo dokazovať a povyšovať sa, takých je veľa ale u teba lenny nehnevaj sa je toho moc.
- regretss
- Kolemjdoucí
Ahoj najdi si záznam HLTV ze serveru, vyčasuj ho postní nám to tady a my to prohlídneme podle záznamu.
-
noblemar - Spamerův sluha
admin bol zruseny, dalej uz tu neni co riesit. lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1