• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Arogantný TopBio
Prajem krásny milý podvečer všetkým hráčom, adminom, atď.
Dnes, ako správny hráč, by som sa taktiež chcel posťažovať na skurveného psa menom TopBio.
TopBio je môj miláčik, človek ma ani nepozná, ale automaticky je na mňa zasadnutý od prvého dňa, čo ma videl na servery.
Snažím sa hrať kľudne, ale tento váš čurák freekickuje, zneužíva práva, vyskakuje si na deti apod.
Dostal som ban k ct kvôli tomu, že som do neho strelil cez sklo a nenechal ma ani vysvetliť, že prečo.
Zakazuje všetkým mať v mene slovo "TOP" alebo "BIO"
Takže ak Milujem Biológiu, tak môžem zabudnúť na to mať v mene I LOVE BIO.
Tento fašistický, arograntný, negramotný a tupý kretén robí neplechu na simply už dlho.
Nechápem, ako ste práve VY dovolili takému kokotovi sa dostať k právam.
S radosťou priložím aj dema, kde mi daný idiot dáva free kicky, bany na chat, apod.
milujem vás,
-valko
Dnes, ako správny hráč, by som sa taktiež chcel posťažovať na skurveného psa menom TopBio.
TopBio je môj miláčik, človek ma ani nepozná, ale automaticky je na mňa zasadnutý od prvého dňa, čo ma videl na servery.
Snažím sa hrať kľudne, ale tento váš čurák freekickuje, zneužíva práva, vyskakuje si na deti apod.
Dostal som ban k ct kvôli tomu, že som do neho strelil cez sklo a nenechal ma ani vysvetliť, že prečo.
Zakazuje všetkým mať v mene slovo "TOP" alebo "BIO"
Takže ak Milujem Biológiu, tak môžem zabudnúť na to mať v mene I LOVE BIO.
Tento fašistický, arograntný, negramotný a tupý kretén robí neplechu na simply už dlho.
Nechápem, ako ste práve VY dovolili takému kokotovi sa dostať k právam.
S radosťou priložím aj dema, kde mi daný idiot dáva free kicky, bany na chat, apod.
milujem vás,
-valko
- Neks1337
- Amatér
[Zamítnuto] Arogantný TopBio
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Arogantný TopBio
Valko má pravdu, přijdu si na svůj oblíbený server jb simple, abych si odpočnul, slušně pozdravím admina TopBio (samozřejmě se odpovědi od toho nevychovanca nedočkám) chvilku v klidu hraju a najednou:
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: TopBio
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak Simple
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Nevhodne chovani]
[=] Zabanovany nickname: TopBrazzer
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:77756429
[=] Zabanovana IP: 37.221.245.245
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Chtěl bych vědět za co sem ban dostal. Nic vulgárního jsem nenapsa, doufám že se admin jen překlikl a dostanu unban.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: TopBio
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak Simple
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Nevhodne chovani]
[=] Zabanovany nickname: TopBrazzer
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:77756429
[=] Zabanovana IP: 37.221.245.245
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Chtěl bych vědět za co sem ban dostal. Nic vulgárního jsem nenapsa, doufám že se admin jen překlikl a dostanu unban.
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
Chlapci to je ale naprosto v pořádku
Awee skáče,jak TopBio píská
Asi na něj něco ví
Já dostal ban na půl hodiny.Za to,že TopBio myslel,že já mu dával vote,přitom jsem afkoval a nebyl jsem vůbec ve hře
Asi na něj něco ví
Já dostal ban na půl hodiny.Za to,že TopBio myslel,že já mu dával vote,přitom jsem afkoval a nebyl jsem vůbec ve hře

-
Bansol - Amatér
Zdravím ked je to o mě tak se vyjádřím.
Jak jde videt tak se neumite chovat na server JailBreak Simple pozval jsem k tomu jineho admina (poland) aby viděl jak se chovate ... sam to nechape proč takto poskozujete portal...
Neni to poprvé co jste oba dva dostal ban za FreeVote čili kazeni hry že jsi přijdu normalně zahrat na JB simple nebo se podivat zda je tam klid hraju 5 minut a hned někdo z vaší party začne mit nevhodne řeci tím vaše problemova parta myslim tyto hrace ( Blazzer, Sanity, Fantakyd, Vito Scaleta, Valo pokud jsem na nekoho zapomel tak tam někdo jěště bude.
Hral jsem cca 15 minut začnu kontrovat Hrace u CT zda maji mik ... jedno Ct nic nezikad ostane prehoz v tu chvili zacnete spamovat jak jsem zly,zneuzivam prava atd....
Ked dostane prehoz od CT za neschopnost simonovat tak je jasne že se nebude spatky napojovat k CT.
Valko prosím tě kde jsi psal že mate zakazené mit v nicku top nebo bio ... ?
Ted hraje na serveru spozsti hracu s nickem Topcaldafino ...napriklad... a nevidim ze by dostal zato kick nebo ban ....
A ještě to neni dle vzoru... A ty urazky jak se tu prezentuješ zrejmě neni dle slušnosti a tak to vipada i na danem serveru ...
Jesli vám prijde psat ,, na plnou hubu ,, vote 1083 co je na hrace TopBio tak jako napisem klid a vzapeti prijde kick ...
Klidně se HLSA nebo šerif může zeptat admina Polanda byl přitomny na server ... a vše viděl... Popřipade se podivat do logs na Jb simple ...
S pozdravem Krasneho zbytku dne TopBio
Jak jde videt tak se neumite chovat na server JailBreak Simple pozval jsem k tomu jineho admina (poland) aby viděl jak se chovate ... sam to nechape proč takto poskozujete portal...
Neni to poprvé co jste oba dva dostal ban za FreeVote čili kazeni hry že jsi přijdu normalně zahrat na JB simple nebo se podivat zda je tam klid hraju 5 minut a hned někdo z vaší party začne mit nevhodne řeci tím vaše problemova parta myslim tyto hrace ( Blazzer, Sanity, Fantakyd, Vito Scaleta, Valo pokud jsem na nekoho zapomel tak tam někdo jěště bude.
Hral jsem cca 15 minut začnu kontrovat Hrace u CT zda maji mik ... jedno Ct nic nezikad ostane prehoz v tu chvili zacnete spamovat jak jsem zly,zneuzivam prava atd....
Ked dostane prehoz od CT za neschopnost simonovat tak je jasne že se nebude spatky napojovat k CT.
Valko prosím tě kde jsi psal že mate zakazené mit v nicku top nebo bio ... ?
Ted hraje na serveru spozsti hracu s nickem Topcaldafino ...napriklad... a nevidim ze by dostal zato kick nebo ban ....
A ještě to neni dle vzoru... A ty urazky jak se tu prezentuješ zrejmě neni dle slušnosti a tak to vipada i na danem serveru ...
Jesli vám prijde psat ,, na plnou hubu ,, vote 1083 co je na hrace TopBio tak jako napisem klid a vzapeti prijde kick ...
Klidně se HLSA nebo šerif může zeptat admina Polanda byl přitomny na server ... a vše viděl... Popřipade se podivat do logs na Jb simple ...
S pozdravem Krasneho zbytku dne TopBio
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Nebudem sa vyjadrovať, kam nemám, inak riskujem, že dostanem ban na web
-
Brazzer - Zkušený
Bansol píše:Chlapci to je ale naprosto v pořádku
Asi na něj něco ví
Už nejednou jsi byl v takéto sicuaci zabanovan ... byl jsi i varoval šerifem Awe
Tak nwm proč se tu těd čuduješ.
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Bansol pokud jsi už zapoměl tak tady jsi to přečti pro přesnění.
post885423.html#p885423
post885423.html#p885423
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Chtěl bych vidět nějaké důkazy že jsme Bia kickli.
-
Brazzer - Zkušený
Za to ,že jsi čech máš horší gramatiku než já xd. A to tu bydlím necelých 5 let xd.
S lásky Bones <3
Do 1 - 2 měsíce se zase uvidíme na simplu :*
S lásky Bones <3
Do 1 - 2 měsíce se zase uvidíme na simplu :*
Hippity Hoppity Dominik Vysočanský Kouří Kokoty
Codou piska, po ciganském kokotovi se mu stýská
Mrkoblizek je gej a do huby mu ho dej
Resch is pidaras, he wants a Big Black Cock in his ass
Codou piska, po ciganském kokotovi se mu stýská
Mrkoblizek je gej a do huby mu ho dej
Resch is pidaras, he wants a Big Black Cock in his ass
-
skillerwolf1 - Amatér
Nikdo nemá rád TopBia ja by som mu zobral práva a dal ich radšej SaNiTymu.
ps:nauč sa písaťDanielove meno on neni Blazzer ale Brazzer.
ps:nauč sa písaťDanielove meno on neni Blazzer ale Brazzer.
- TopBiojekokot
- Kolemjdoucí
TopBiojekokot píše:Nikdo nemá rád TopBia ja by som mu zobral práva a dal ich radšej SaNiTymu.
ps:nauč sa písať Danielove meno on neni Blazzer ale Brazzer.
- TopBiojekokot
- Kolemjdoucí
Nie dosť toho, že si tupý, ale si aj negramotný, nevzdelaný, arogantný a agresívny človek.
Je mi z teba nahovno a viac ti nemám čo k tomu povedať.
Takým chujom ako ty by som nedal ani pero do ruky, lebo by si si isto vypichol oko a zvalil na hráčov.
kys faggot
Je mi z teba nahovno a viac ti nemám čo k tomu povedať.
Takým chujom ako ty by som nedal ani pero do ruky, lebo by si si isto vypichol oko a zvalil na hráčov.
kys faggot
- Neks1337
- Amatér
Nějací dva kokoti dostali permu za poškozování GS, pokud to náhodou nebyli tihle dva, tak mi pošli jejich hlstats.
Zamítnuto.
lock
Zamítnuto.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1