I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ARWIL/ BB#1

Příspěvekod GregG » 10 pro 2015, 16:03

Už mě sere to jak na BB#1 jsou admini neschopní. TO není důvod je nahlásit hold dělají chyby v 101% případech
ALE TOTO UŽ ARWIL FAKT POSRAL. Mám omezené internetová data / T-MOBILE takže se nemůžu dívat na YT ani stahovat (atd., prostě to co máte vy na mobilu většinou). Takže prostě si jdu takhle postavit tunnel s full nákupem se kterým se dělám asi 20 minut abych vůbec na něj měl, pak debil FERY příde (já je už neřeším, vím jak jste neschopní a nic s tím neuděláte) a blokne mi to : HELE JE ADMIN NA SERVERU mám zde 0,000000000001% šanci že zasáhne.. napíšu ať mu dá ban / dá to pryč
admin počká a až mě zombíci zabijou tak to dá pryč.. tak řeknu ať mu dá ban a on mi dá kick za to abych mu neříkal co má dělat (Ne, to má v právech takže mu měl dát ban min. na 30 min.) .. tak příjdu řeknu debbile (na feryla) a dá mi zase kick, takže ať mi vrátí těch pár stovek za nákup a ať si strčí prst do prdele krypl, ahoj!
GregG
Amatér
Amatér

ARWIL/ BB#1

od Rumcajz » 10 pro 2015, 16:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ARWIL/ BB#1

Příspěvekod GregG » 10 pro 2015, 16:06

PS : Kvůli omezenýmu internetu vám to nemůžu dokázat, ale jak píšete server je stále nahrávaný i když tomu nevěřím protože GS je fakt neschopný s porovnáním ostatních serverů. Takže si to najděte jestli ty nahrávky máte a už ho dejte z admina nikdy jsem neviděl že by admin udělal něco správně, leda Desto, ten je dobrý.
GregG
Amatér
Amatér

Příspěvekod Aarwil » 10 pro 2015, 16:08

Ahoj, jsem na serveru a mám všechny hlídat a né jen tebe takže si to toč a pak to dávej na web do PP. A mě rozkazovat nebudeš co mám dělat a co ne :).
Aarwil
Drbna
Drbna

Příspěvekod JayoX » 10 pro 2015, 16:09 VIP

Jj chce to důkazy...
Admin nevidí všechno. Ty se chováš jako prase.
Mimo vzor.
Asi můžu zamknout..
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy