• Stránka 1 z 1
asd /// kavik
serus,
unique id: nevim jak zjistim unique id, prostě v banlistu asd včera okolo 8 hodiny večer... kavik moc dobře ví
vypis toho co se mi ukazuje: You are banned temporarily. Reason: "Nadávky do rodiny"
Try again in 2d 10:22:29
co se stalo? jdu za kavikem do roomky a rikam kde je ten kokot mara a ban za nadavky do rodiny tohle uz je opravdu smesny
pochopil bych kdyby si mi dal ban na den třeba ale 3 dny za to ze nekomu reknu ze je kokot? plus taky to ze jsme byli predtim v roomce a uplne vklídečku si mi řekl že jsem čůrak a píčus, to je taky v pohode ?
dukazy nemam a ani mit nebudu protoze vim ze admin vzdycky kryje admina, nebo tak to aspoň bylo, i kdyz nema admin pravdu, tak aby se nešpinil gs portál že kluci ?
bye
unique id: nevim jak zjistim unique id, prostě v banlistu asd včera okolo 8 hodiny večer... kavik moc dobře ví
vypis toho co se mi ukazuje: You are banned temporarily. Reason: "Nadávky do rodiny"
Try again in 2d 10:22:29
co se stalo? jdu za kavikem do roomky a rikam kde je ten kokot mara a ban za nadavky do rodiny tohle uz je opravdu smesny

bye
- purplehaze
- Kolemjdoucí
asd /// kavik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: asd /// kavik
Tímto jsis odpověděl sám, že ten ban jsis zasloužil a hlavně za to tvoje "bye" .
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Re: asd /// kavik
ano ja jsem se přiznal ze jsem mu řekl že je kokot ale oni mi taky nadavali ban beru ale na 3 dny ?
- purplehaze
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku