• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Asi odpálená grafika
Zdravím,včera jsem si po dlouhé době zapnul počítač.Ale nenaběhl místo toho mám černou obrazovku a nic.Když ho vypnu a zase zapnu občas se mi povede že vidím kousek obrazovky a načítání systému windows...Když o5 vypnu zapnu vidím třeba jen pár pixelů na monitoru.Nevím vůbec co to je,otevřel jsem si to a koukal jsem jestli se něco při stěhování PC neodpojilo nebo nepoškodilo,ale marně.Vše v pořádku,na grafice nebyl žádný černý výpalek nebo něco.Dal jsem to do servisu a to se asi potvrdilo že je odpálená grafika.Nic není zaručené a tak se tu ptám je možné že se mi odpálila grafika?Nebo je v podel* něco jiného?
Zapoměl jsem dodat k tomu jak jsem psal že mám kousek obrazovky a načítání win...Nic se nepohybuje (stojí to jako by byl lag)
Děkuji za odpovědi
Zapoměl jsem dodat k tomu jak jsem psal že mám kousek obrazovky a načítání win...Nic se nepohybuje (stojí to jako by byl lag)
Děkuji za odpovědi

Motor v duši,benzín v krvi!
-
OpMajjZ - Zkušený
Asi odpálená grafika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Asi odpálená grafika
"Dal jsem to do servisu a to se asi potvrdilo že je odpálená grafika." tak ked ti to tam potvrdili tak nechapem co riesis
Chyba moze byt aj v monitore.

Chyba moze byt aj v monitore.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Mal som tiež podobný problém. Najprv si požičaj iní monitor a skús ten a ak to bude v priadku tak sa ti dosral monitor (moj pripad) ale ak to bude robit stale pozicaj si od dakoho inu grafiku aby ti sedela a vyskúšaj.

Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)
Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný

-
FreestylerJB - Zkušený
Monitor bylo to 1 co jsem zkusil,monitorem to není.
Thony:je tam slovo "ASI" a tím je myšleno že to není jistý.Řekl mi ať zkusím jinou grafiku do toho.
Tak se tu ptal jestli je to možné,jestli to mám kupovat.Nebo tam hodit jenom něco levného technického.
Thony:je tam slovo "ASI" a tím je myšleno že to není jistý.Řekl mi ať zkusím jinou grafiku do toho.
Tak se tu ptal jestli je to možné,jestli to mám kupovat.Nebo tam hodit jenom něco levného technického.
-
OpMajjZ - Zkušený
Nic nekupuj, zozen si od niekoho. Prenes si bednu ku kamosovi, pozapajaj, povymienaj poskusaj.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Už jsem domluven s kámošem že to zkusíme.
Zatím díky.
Zatím díky.
-
OpMajjZ - Zkušený
ak máš rezervní monitor tak skus napojiť ten kabel na ten druhý a pokial to nebude fungovať tak ju vybera z pc a poriadne ju prečisti od prachu ak to nebude fungovať tak asi fakt už dofungovala 

-
DogymanGs - Spamerův sluha
Alebo chladiaca pasta... Mohla sa prehriat a potrebuje trochu schladit 

-
OdyseenQo31 - Pokročilý
Skús napojiť na grafiku na iný slot monitor teda ak máš buď na VGI, DVI, HDMI a tá chladiaca pasta podľa toho aké chladenie tam máš či pasívne alebo aktívne 

Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)
Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný

-
FreestylerJB - Zkušený
FreestylerJB píše:Skús napojiť na grafiku na iný slot monitor teda ak máš buď na VGI, DVI, HDMI a tá chladiaca pasta podľa toho aké chladenie tam máš či pasívne alebo aktívne
Ahoj,
co ma pasta s tym, ci mas aktivne, alebo pasivne chladenie ? Teplovodiva pasta sa dava pod chladic VZDY, nakolko zabezpecuje tepelnu vodivost medzi chladenym prvkom a chladicom...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Ak zistis ze je problem v grafike tak napis PM da ti dost zaujimmavy navod ako sa da na 50% opravit grafika teda bud ju opravis alebo ju uplne doseres mne sa to uz 1x podarilo

---Život je na hovno hra, ale má super grafiku---

-
kyki1 - Amatér
kyki1 píše:Ak zistis ze je problem v grafike tak napis PM da ti dost zaujimmavy navod ako sa da na 50% opravit grafika teda bud ju opravis alebo ju uplne doseres mne sa to uz 1x podarilo![]()
to nie je prístup supporta

-
OdyseenQo31 - Pokročilý
Tu mate navod ako opiec PC hardware, v podstate ide o to ze spoje ktore su prerusene sa vam pri vysokej teplote znova zacelia
skusal som to 2x 1x sa mi to podarilo opravit a graficka ide doteraz, dolezite je ju rozobrat najviac ako ide a vytiahnut snej setok plast a veci ktore by moli horieť 
http://www.pcforum.sk/opekanie-komponen ... 70858.html

http://www.pcforum.sk/opekanie-komponen ... 70858.html

-
kyki1 - Amatér
počkaj zalezi na tom co mu to robi pokail nema pastu tak mu monitor respektie grafa zacne strajkovat v zayslosti na vykonu po 5-10 minutach pokial zapne a grafa mu neide alebo hned blbne pastou to nebude 

-
kyki1 - Amatér
a podla toho co pise vlastni 1 prispevku eril by som tomu ze tam odysiel spoj takze by som mu doporucil 2 veci pokial ma na nu zaruku tak reklamacia pokial nie tak ju upec v rure a uvid nestratis nic 

-
kyki1 - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2