• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Asmodeus / JailBreak
Nick na serveru: Asmodeus
SID: STEAM_0:0:756481921
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 23 (ešte 2 týždne)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=193127
Bany, které jsem dostal: nepamatám si na žiadny ban...
Něco o mně: Volám sa Matej a mám 23 rokov a pochádzam zo Slovenska. Vo volnom čase sa venujem boxu, priateľke a môjmu skvelému autu ktorému stále niečo je

Proč právě já: Záujem o technológiu, Zodpovednosť, Možnosť pomôcť ostatným.
Ako bolo vidno v mojich nahláseniach tak nemám rád diskrimináciu/urážanie a podobné veci voči ostatným hráčom
Zkušenosti s CS:GO: Csku sa venujem od svojich 12 rokov rovnako aj JailBreakom od starej dobrej 1.6 a myslím si že nejaké skúsenosti by tam už mohli byť
Případné poznámky: Ďakujem to je všetko a prajem pekný zvyšok dňa
SID: STEAM_0:0:756481921
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 23 (ešte 2 týždne)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=193127
Bany, které jsem dostal: nepamatám si na žiadny ban...
Něco o mně: Volám sa Matej a mám 23 rokov a pochádzam zo Slovenska. Vo volnom čase sa venujem boxu, priateľke a môjmu skvelému autu ktorému stále niečo je

Proč právě já: Záujem o technológiu, Zodpovednosť, Možnosť pomôcť ostatným.
Ako bolo vidno v mojich nahláseniach tak nemám rád diskrimináciu/urážanie a podobné veci voči ostatným hráčom

Zkušenosti s CS:GO: Csku sa venujem od svojich 12 rokov rovnako aj JailBreakom od starej dobrej 1.6 a myslím si že nejaké skúsenosti by tam už mohli byť

Případné poznámky: Ďakujem to je všetko a prajem pekný zvyšok dňa

If its not good then make it good
- Downatello
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Asmodeus / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Asmodeus / JailBreak
Čau,
jak ses již dozvěděl dříve ze svého topicu, tak bez PPček to určitě nepůjde. Koukám, že jich tam sice pár máš, ale na jinou sekci, což nám je ve finále prd platné. Navíc na našem Jailbreaku jsi začal hrát teprve před měsícem, nevím jak tomu bylo na 1. 6. teda.
Ukaž nám, že o admina opravdu stojíš, splň nahlášení + něco na serveru ještě nahraj, ať získáš více zkušeností a příště to výjde.
Znovu si můžeš požádat za měsíc.
Zamítnuto.
jak ses již dozvěděl dříve ze svého topicu, tak bez PPček to určitě nepůjde. Koukám, že jich tam sice pár máš, ale na jinou sekci, což nám je ve finále prd platné. Navíc na našem Jailbreaku jsi začal hrát teprve před měsícem, nevím jak tomu bylo na 1. 6. teda.
Ukaž nám, že o admina opravdu stojíš, splň nahlášení + něco na serveru ještě nahraj, ať získáš více zkušeností a příště to výjde.
Znovu si můžeš požádat za měsíc.
Zamítnuto.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
Re: [Zamítnuto] Asmodeus / JailBreak
Dobrý večer pane Párku súhlasím s vaším tvrdením 

If its not good then make it good
- Downatello
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1