• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]ASZNEE/TTT1
1. hráč $$$ ma začal randomovať, kedže bol slaby tak som ho zabil ale obaja sme boli nevinní tak som mu napísal ty si ko*** admin asznee sa na to ozval a napísal klid
ja som sa snažil vysvetliť ze to je blb co nesleduje hru a potom dava zle random asi som tam použil nejake slovo ešte pretože som dostal kick ale v konzole ho neviem nájsť
než som dostal kick tak ten hráč na mňa reagoval že je dement a že nech si zatlieskal a on mi napísal sa ne po jeb no
a potom som dostal Ban na chat
preto by som rád videl dôkaz o mojom prehrešku od tohto admina, pretože ak mi dal ban má mať nejaký dôkaz predsa
2. https://postimg.org/image/918ujgrkl/
Ban mi síce vypršal ale rád by som videl ten dôkaz, kedže toto je sťažnosť na admina a nie žiadosť o unban...
ja som sa snažil vysvetliť ze to je blb co nesleduje hru a potom dava zle random asi som tam použil nejake slovo ešte pretože som dostal kick ale v konzole ho neviem nájsť
než som dostal kick tak ten hráč na mňa reagoval že je dement a že nech si zatlieskal a on mi napísal sa ne po jeb no
a potom som dostal Ban na chat
preto by som rád videl dôkaz o mojom prehrešku od tohto admina, pretože ak mi dal ban má mať nejaký dôkaz predsa
2. https://postimg.org/image/918ujgrkl/
Ban mi síce vypršal ale rád by som videl ten dôkaz, kedže toto je sťažnosť na admina a nie žiadosť o unban...
- kando
- Pokročilý
[Vyriešené]ASZNEE/TTT1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ASZNEE/TTT1
Riadil som sa pravidlom 3 krát a dosť. Nevedel si sa spratať do kože a udržať svoje emócie na uzde tak si úrážal hráčov v chate a keď ti možnosť písania do chatu bola odobratá, začal si ma randomovať ale to už nechám tak...
Napsal si hráčovi: "ty si kokot"
Dostal si upozornenie.
Potom si napsal: "ako klud; keď Dement ide do mna"
Dostal si kick.
Akonáhle si sa napojil na server si napísal "dement; si zatlieskaj
Následoval Ban.
Zaujmavé je že na svojom screene to posledné nemám ale u teba to je, bude to asi tým že ti to zblokoval chat.
Ale prečo ty nemáš to druhé to je tiež záhada.
Môj screen. Tvoj screen.
Moje vyjadrenie máš, počkaj na vyjadrenie HLSA ktorý to tu uzavre.
Napsal si hráčovi: "ty si kokot"
Dostal si upozornenie.
Potom si napsal: "ako klud; keď Dement ide do mna"
Dostal si kick.
Akonáhle si sa napojil na server si napísal "dement; si zatlieskaj
Následoval Ban.
Zaujmavé je že na svojom screene to posledné nemám ale u teba to je, bude to asi tým že ti to zblokoval chat.
Ale prečo ty nemáš to druhé to je tiež záhada.

Môj screen. Tvoj screen.
Moje vyjadrenie máš, počkaj na vyjadrenie HLSA ktorý to tu uzavre.

-
Xample - Mistr
Re: ASZNEE/TTT1
V podstate jsi to adminovo konani popsal sam - admin jednal presne podle stanoveneho postupu. Upozornil te - neprestal jsi. Dostal jsi varovny kick - neprestal jsi. Dostal jsi ban na deset minut. Davej si pozor na sveoje vyjadrovani, na TTT jsi znama firma.
Stiznost zamitam.
Stiznost zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Vyriešené]ASZNEE/TTT1
Ďakujem za vysvetlenie, z tohto je mi akurát jasné že randomovať sa môže hráč ktorý nie je admin, hlavne keď si sa mi po tom randome hneď vyhrážal. Ten hráč na ktorého som reagoval po tvojom upozornení ,strašnou a neodpustiteľnou nadávkou ktorú sa tu až bojím napísat "dement", napísal "sa NE po jeb no" ale toto asi nie je nadávka.....
fakt neviem čo znamená ten otáznik v mojom screene, dal si mi kick, alebo si myslíš že sa to hneď prepisuje do konzoly ? skús niečo napísať odpoj sa a pozri či bude v konzole to čo si písal na serveri ...
Ano Maxipes som známa firma, jeden z mála kto zabije randomáka skôr ako ten random dostane a potom mi idú varovania ...
fakt neviem čo znamená ten otáznik v mojom screene, dal si mi kick, alebo si myslíš že sa to hneď prepisuje do konzoly ? skús niečo napísať odpoj sa a pozri či bude v konzole to čo si písal na serveri ...
Ano Maxipes som známa firma, jeden z mála kto zabije randomáka skôr ako ten random dostane a potom mi idú varovania ...
- kando
- Pokročilý
Re: [Vyriešené]ASZNEE/TTT1
Nechápem čo tu riešiš, už to je uzavreté, ale odpoviem ti..
To čo si napísal je úplná blbost, randomovať sa nesmie a je jasné že keď neustále randomuješ admina tak sa na to príde skôr ako keď randomuje hráč hráča pretože nemôžeme mať oči všade, a k tomu vyhrážaniu ti len toľko poviem že som ti len naznačil čo sa môže stať ak budeš kaziť mne aj ostatným hru. (Aj tak by som sa nehal zabiť aspoň 7 krát predtým ako by som to začal riešiť..)
Vlastne áno tu ti dávam za pravdu.
A neboj sa každého meriam rovnakým metrom, chat sledujem a voice počúvam pozorne. $$$ bol tiež krôčik od horšieho trestu.
Long story short - hraj z chladnou hlavou a svoj hnev premiestni inde ako do písmenok na klávesnici a môžme vychádzať v pohode.
kando píše:Ďakujem za vysvetlenie, z tohto je mi akurát jasné že randomovať sa môže hráč ktorý nie je admin, hlavne keď si sa mi po tom randomome vyhrážal.
To čo si napísal je úplná blbost, randomovať sa nesmie a je jasné že keď neustále randomuješ admina tak sa na to príde skôr ako keď randomuje hráč hráča pretože nemôžeme mať oči všade, a k tomu vyhrážaniu ti len toľko poviem že som ti len naznačil čo sa môže stať ak budeš kaziť mne aj ostatným hru. (Aj tak by som sa nehal zabiť aspoň 7 krát predtým ako by som to začal riešiť..)
kando píše:fakt neviem čo znamená ten otáznik v mojom screene, dal si mi kick, alebo si myslíš že sa to hneď prepisuje do konzoly ? skús niečo napísať odpoj sa a pozri či bude v konzole to čo si písal na serveri ...
Vlastne áno tu ti dávam za pravdu.

A neboj sa každého meriam rovnakým metrom, chat sledujem a voice počúvam pozorne. $$$ bol tiež krôčik od horšieho trestu.
Long story short - hraj z chladnou hlavou a svoj hnev premiestni inde ako do písmenok na klávesnici a môžme vychádzať v pohode.

-
Xample - Mistr
• Stránka 1 z 1