I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Sťažnosť oprávnená] Atilos/jb1

Příspěvekod Kroker » 10 dub 2022, 10:31

Název tématu [Server / Nick admina]:
Nedej drogám šanci!

Odkaz na Steam profil admina:
https://steamcommunity.com/id/Vencacencacucucu/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
Za celou dobu co jsem byl u CT jsem udělal jednu věc a to že jsem nezabil AFK člověka v čas kdy jsem měl... Poté cca 2 kola jsme s adminem měli kladný talk a na začátku věty řeknu vulgární slovo (Jediná vulgarita ode mě) a dostanu hned kick. Vyjádření jsem pochopil takto: "Jsi problémový hráč takže jsem tě rovnou kicknul" a "Dělal jsi blbosti" Blbosti je množné číslo a já jsem za celou dobu udělal jenom jedno, nezabil jsem Tčko dřív než jsem měl. Admin na mě vyjel s informací která se vůbec netýkala toho co jsem chtěl řešit. Usoudil jsem že se admin chová arogantně či nechce normálně odpovědět tak jsem napsal toto. Byl bych rád za normální vysvětlení kicku. Chápu že jestli chci od určitých lidí respekt musím se tak chovat, ale to nic nemění na kickovacím pořádku. Za celou mapu jsem skoro ani nemluvil a řeknu jedno vulgární slovo a to hned znamená že dostanu kick. Shrnutí je:
1. nezabil jsem Tčko "včas"
2. povím jednu jedinou nadávku a dostanu kick
3. snažím se mu naznačit že kick byl zbytečný tak se ho ptám proč mi ho dal
4. admin buď neodpovídá vůbec/napůl či úplně mimo. (dle mého názoru)


Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/912475449 3/1 grab, 4/1 a 4/2 kick a poté další kola co to řeším.
Uživatelský avatar
Kroker
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 331
Registrován: 22 srp 2020, 20:10
Bydliště: Gym

[Sťažnosť oprávnená] Atilos/jb1

od Rumcajz » 10 dub 2022, 10:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Gym

Re: Atilos/jb1

Příspěvekod KhalDenny » 12 dub 2022, 14:21 VIP

Ahoj,
vypíš mi prosím časy, pretože sa nebudem pozerať na 5 celých kôl
=>
Moje pochybenie kde som niekoho nezabil: (Čas 16:00)
Riešenie situácie od Atilosa: (Čas 17:00)
atd

Prosím naučte sa používať presné časy na deme, pretože to budem brať ako mimo vzor.
Dúfam sa admin medzitým vyjadrí.

Čaká sa..
Uživatelský avatar
KhalDenny
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1667
Registrován: 03 pro 2016, 00:19

Re: [Čaká sa] Atilos/jb1

Příspěvekod Atilos » 12 dub 2022, 20:54 VIP

Ahoj,
  • 16:07 To tvoje nezabití Tčka včas, ti trvalo přešněji 35 vteřin, došel jsi k němu a točil se jak on a dělal kraviny, (můžeme brát v potaz například taky nehlídání Simona), dokud jsem si toho nevšimnul, nedošel a negrabnul si tě... oba víme, že blbosti u CT děláš častěji. Tady přiznávám, měl jsem si akorát dříve uklidnit nechápavého Simona, který mi do toho mluvil.

  • 17:12 Pouštím tě z grabu a začínáš si tam skákat s nožem.

  • 17:30 Začínáš říkat, že admin je víc jak normální hráči a jak se povyšují nad ostatní, přičemž jediný, kdo tu udělal něco špatně, jsi byl ty...

  • 21:00 Z neznámého důvodu jsi vyhodil zbraně a Simonuješ jenom s nožem a zeusem, který jsi následně využil k poslání nás na výstřel...

  • 21:27 Kupuji hasák, zabijím obě CTčka a ty máš jen nůž... takže tě také zabiji... Neřekl bych, že jsi moc schopné CT a máš tam co dělat, když jsi předvedl toto.

  • 21:44 Začínáš si stěžovat, že jsem měl vůdce, adrenalin a kde co, přičemž jsem měl jen hasák a zabil jsem vás všechny, no moc se tomu nedivím, když Simon nemá žádné zbraně...

  • 21:56 Přichází nadávky a následný kick. Dokážu říct, že s tím, co jsi řekl v 17:30 a neschopností, kterou jsi projevil v ostatních bodech, jsem "dalo by se říct, spojil kick s movem" a dal tě pryč z CT v potažmu i ze serveru.
A určitě by se tam toho dalo najít ještě víc. :)

Poté akorát následuje debata v chatu, kdy ti říkám, že to není poprvé, co takové blbosti děláš, není to ani poprvé co jsem ti dal ban a že jsi byl a jsi problémový hráč a děláš mezeru před otazníkem! Snad jsem nic nezapomněl a řekl bych, že s těmito přesnými časy stížnost půjde dořešit.
Obrázek
Obrázek
"No pain, no gain."
Uživatelský avatar
Atilos
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 968
Registrován: 22 čer 2017, 17:04
Bydliště: Skoro Brno

Re: [Čaká sa] Atilos/jb1

Příspěvekod KhalDenny » 13 dub 2022, 09:07 VIP

Ahoj,
podľa mňa to Atilos vôbec na serveri nezvládol.
Atilos píše:16:07 To tvoje nezabití Tčka včas, ti trvalo přešněji 35 vteřin, došel jsi k němu a točil se jak on a dělal kraviny, (můžeme brát v potaz například taky nehlídání Simona), dokud jsem si toho nevšimnul, nedošel a negrabnul si tě... oba víme, že blbosti u CT děláš častěji. Tady přiznávám, měl jsem si akorát dříve uklidnit nechápavého Simona, který mi do toho mluvil.

Nechápem aký zmysel malo mu 10x povedať, že "Nezabiješ ho, hej ?" Potom nechápem ten grab cez celú mapu od admina :roll: :roll: :roll: . K tomu rozprávaniu cez simona a následne povedanie, že adminuješ pri tom to ten simon nemal ako zistiť, pretože z vety "Nezabiješ ho, hej" moc nepochopí, že to práve admin hovorí na CT.
Toto je úplne zle vyriešená situácia.
Atilos píše:17:12 Pouštím tě z grabu a začínáš si tam skákat s nožem.

Toto by som nebral ani nejak zlé (isto by som ho za to nemovnul /spravil si teda správne/) pretože boli ste 4 CT živé a 2 T to si podľa mňa vie ustrážiť aj sám simon.

Atilos píše:21:00 Z neznámého důvodu jsi vyhodil zbraně a Simonuješ jenom s nožem a zeusem, který jsi následně využil k poslání nás na výstřel...


Tu si to ani na serveri nemohol vidieť, že zbrane nemal, takže si to nemal ani ako riešiť a je to celkom bezpredmetné v tomto prípade, maximálne, že to CT o situáciu ďalej nezvládli.

Atilos píše:21:27 Kupuji hasák, zabijím obě CTčka a ty máš jen nůž... takže tě také zabiji... Neřekl bych, že jsi moc schopné CT a máš tam co dělat, když jsi předvedl toto.


Tu skôr spravil chybu druhé CT, ktorý sa ku vám zbytočne priblížil. A po zabití všetkých si sa tomu ešte smial v chate tak akože
nechápem prečo si to tu vôbec písal a neupozornil to CT na to, že sa nemá približovať tak k Vám.

Atilos píše:21:56 Přichází nadávky a následný kick. Dokážu říct, že s tím, co jsi řekl v 17:30 a neschopností, kterou jsi projevil v ostatních bodech, jsem "dalo by se říct, spojil kick s movem" a dal tě pryč z CT v potažmu i ze serveru.


Prichádzajú nadávky, utieklo mu slovo "debile" totálne stačilo upozorniť.
Nechcem vidieť žiadneho admina, že bude spájať kick s movom => CT niečo pokazí u CT a potom povie 1 nadávku a vy mu dáte insta kick bez upozornenia, tak to nefunguje, ak si myslíte, že nemá čo robiť u CT tak ho moovnete nie kickujete zo serveru.

Pridám ešte čas 20:16 => Tu mal už prísť move od CT a bolo by všetko vyriešené, nemuselo sa vôbec pokračovať.

Admin pokazil fakt skoro všetko čo sa dalo, preto si ma najde na TS.
Sťažnosť oprávnená.
Uživatelský avatar
KhalDenny
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1667
Registrován: 03 pro 2016, 00:19


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků