• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[?] Atrakce na JB
Ahoj, abychom nespamovali Noblemarovu tvorbu tak to dáme sem. 
-----------------------------------

SmouliCzek píše:Ahoj, vzhledem k tomu, že se mapy na JB moc nepřidávají naší pomocí, tak jsem se také rozhodl jednu vytvořit. Zde dávám Atrakce, které na mojí JB mapě budou. A myslím, že i noblemar pokud je tam nemá by mohl přidat
True/False; KZ; trampolína; Box ring; Aim; židličky; bazén; DR; Surf; stoly (jak je např. na rush); kámen-nůžky-papír; dráha; fotbal; náhoda (vynku, né v kleci takže na jiný způsob); dráha (jak je např. na indiane těch 6drah nebo na jiných mapách); terče; bludiště; granáty; LongJump; Bhop tak tyto atrakce chci přidat na mou mapu. Je jich celkem 20takže jestli se mapka povede a bude dobře hratelná tak se Simon nebude moct vymlouvat na to, že nejsou atrakceKdyby vás napadli jiné atrakce tak je sem klidně dopište, já s noblemarem a dalšími budeme velmi rádi
-----------------------------------
l0wShine píše:
Spray room
• Miestnosť kde je ako vidime hneď pod crossom opačne L ko - aksa po tom rozbehnu tak ich to vystreli alebo proste taky nábeh im da ku stene kde by mohli davať spray loga. + su tam dole ešte ďalšie dve take bloky vedla nich tlačítko keď to stlačíte tak trebars pri jednom bloku - ten funguje ako vytah vytiahne vas uplne rychlo hore a uz je na reflexe jak rychlo a kam date to spraylogo a druhy blok ide zase pomalsim tempom hore co je jednoduchsie na koordinovanie sprayloga.
Táto atrakcai uz na JB pomali vymiera, sprayroom by bola podla mna super.
Derby room
• Jednoducha miestnost, ako vidime ten kruh dolu je podnim kyselina vlastne ten kruh je na tlacitko a ide mierne nizsie. Atrakcia spociva v tom ze za normalneho stavu si T vyberu auticka, nastartuju a prejdu do vnutra toho kruhu, alebo len jednoduch tam nabehnu az sa ten kruh spusti nizsie z povodnej vysky ktora je zarovno zaparkovanych aut. Hra spicova v tom ze sa budu hraci zrazat. Musia mat vsak pod kontrolov aj samotne vozidla lebo mozu vyletiet z drahy do kyseliny ktora ich zabije. Po stlaceni opetovneho tlacitka sa zdvyhne ten kruh opet hore kde je samozrejme nejaky rebrik po ktorom mozu nasledne vyjst von z atrakcie alebo tejto miestnosti Tcka.
Rebríky v klietke
• Je to niečo nezvyčajne a podla mna to ani nie je od veci, rebrik sa dá využivať na skakanie, surfovanie atp. Je to predsa na kreativite Simona čo by s tym spravil, či už z rebrika doskakovať na Simon bloky /bloky z blokmakeru/ ba aj box na rebrikoch by bol zaujimavy. Da sa toho urcite vymysliet mnoho.
Kelimky
• Jednoducho ako na hodoch alebo vo filmoch mozete vidiet kelimky do ktorych sa hadzu nejake kamene gule, alebo sa striela do nich z ostrelovacich pusiek, tak isto aj toto by bola slusna atrakcia pre T.A je to super vymyslene ze su pekne nadsebou jeden bude mat urcite vyhodu a ten si bude moct vybrat ktorej farby kelimky bude zostrielavat, kto zostreli svoje vsetky ako prvy prezije. Staci ich uplne v jednom rade 7, tolko ma totiz nabojov dgl a je to slusne premyslene
..mam toho viac ale toto mi prislo najzaujimavejsie co by nemalo chybat.
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
[?] Atrakce na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*O] Atrakce na JB
Takže, ke Spinniemu, ty Tagovou Místnost dělat je zbytečné, protože se to stejně nevyužije. Buď všichni uvidí písmeno "B" nebo lambdu, takže to jako atrakce nijak moc neposlouží a ztratí to tak svůj význam.
U toho Derby, pošli sem nebo mně do PMky odkaz na mapu, abych se mohl kouknout na pordobnosti, ale také o tom uvažuj, protože při Hromadném VD by nastávali TeamKilly což by vedlo k nepokojům.
A ty kelímky. To se mi celkem líbí a tak to tam zkusím přidat
U toho Derby, pošli sem nebo mně do PMky odkaz na mapu, abych se mohl kouknout na pordobnosti, ale také o tom uvažuj, protože při Hromadném VD by nastávali TeamKilly což by vedlo k nepokojům.
A ty kelímky. To se mi celkem líbí a tak to tam zkusím přidat

» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Re: [?] Atrakce na JB
Smoula: to derby by stačilo oddeliť dverami s tlačidlom v zbrojke.
Spinnie: atrakcie sú zaujímavé, najmä to derby a rebrík.
Mňa napadla iná atrakcia. Neviem či sa to tak volá ale proste "potápanie lodí". Súťažia proti sebe 2. Majú mriežku napr. 6x6 a v tej mriežke si rozostavia svoje lode (druhý samozrejme nevie kde ich má). A potom po jednom hádajú kde má nepriateľ loď. Ak uhádne loď "stroskotá" a hráč má bod. Hrá sa dovtedy pokiaľ sa všetky lode jedného hráča nepotopia. Možno dobré, možno zlé. Posúdte sami
Spinnie: atrakcie sú zaujímavé, najmä to derby a rebrík.
Mňa napadla iná atrakcia. Neviem či sa to tak volá ale proste "potápanie lodí". Súťažia proti sebe 2. Majú mriežku napr. 6x6 a v tej mriežke si rozostavia svoje lode (druhý samozrejme nevie kde ich má). A potom po jednom hádajú kde má nepriateľ loď. Ak uhádne loď "stroskotá" a hráč má bod. Hrá sa dovtedy pokiaľ sa všetky lode jedného hráča nepotopia. Možno dobré, možno zlé. Posúdte sami
-
Hoover - Spamer
No, ke spinniemu sem se vyjádřil a ty lodě jsou zajímavé, jen se nad tím pořádně zamyslím jak by to asi přesně do posledního brushe fungovalo a uvidim jestli to nějak pujde.
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Nad lodema jsem už přemýšlel a už je mám v hlavě určite bude má verze jiná než tvá takže gl a pevné nervy 
Smoula: no to určitě protože mě zatim nenapadá jak to udělat
Ale asi to udělám podobně jako je na jedné mapě atrakce kdo vyplní všechna prázdná políčka červenou barvou

Smoula: no to určitě protože mě zatim nenapadá jak to udělat

-
noblemar - Spamerův sluha
a co treba nahodit víc lepších map, kde to všechno najdete, než jednu kde je všechno? za těch 45 se to stejně nestihne..budou samé reakce, mody, VD bazén ....
Očima JB admina a realysty!
Očima JB admina a realysty!

BYL_JSEM_TU_ADMIN
Bývalý: JB , Furien , Fun , KNIFE, DM, Public , CS Support
# # Pravidlo č. 1.) TukyeSpiN má vždy pravdu !
# # Pravidlo č. 2.) V případe, že TukyeSpiN pravdu nemá, automaticky platí pravidlo č.1 !
Admin since 31.8.2012 to 12.5.2015
# # Pravidlo č. 2.) V případe, že TukyeSpiN pravdu nemá, automaticky platí pravidlo č.1 !
-
TukyeSpiN - Zkušený
Jasně, jenže i jedna JB mapa muže trvat 2-3 měsíce...a dělat jich víc najednou je k zbláznění, protože musíš myslet na XXX věcí najednou...
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
SmouliCzek píše:Jasně, jenže i jedna JB mapa muže trvat 2-3 měsíce...a dělat jich víc najednou je k zbláznění, protože musíš myslet na XXX věcí najednou...
PRavda, držím palce

BYL_JSEM_TU_ADMIN
-
TukyeSpiN - Zkušený
Ty kelímky se mi velice líbí ale proč by měli jít sestřelit zrovna deaglem? Příjde mi to s ním až moc jednoduché, já bych spíše použil scouta s NZ, která nemá cross a bylo by to fakt o štěstí, jestli se strefí nebo ne.
I když je fakt, že se asi těžko dá pohlídat jestli hráč bude používat zoom nebo ne. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luthere, já osobně bych tam dal jen ty kelímky, a jakou zbraň použijou bych nechal na Simonovi 

» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Luther píše:Ty kelímky se mi velice líbí ale proč by měli jít sestřelit zrovna deaglem? Příjde mi to s ním až moc jednoduché, já bych spíše použil scouta s NZ, která nemá cross a bylo by to fakt o štěstí, jestli se strefí nebo ne.![]()
I když je fakt, že se asi těžko dá pohlídat jestli hráč bude používat zoom nebo ne.
Po 3 letech na JB už není scout NZ o štěstí

Ale k tomu derby, jak píše Hoover, udělat dveře na signál z CT tlačítka, které by bylo na CT zoně a T by k němu neměli tak lehký přístup, ale zase je to atrakce a a trakce by měla být při volném dnu přístupná. Ty lodě ..

-
Ovie - Profesionál
Lodičky aj kelimky sa mi páčia. Lodičky by mali ten istý princip ako piškvôrky na mape jail_rats. 

-
GembloskoSK - Amatér
Není to doslova k tématu, ale bude někdy tutoriál na tvorbu atrakcí? 
Nebo když tak kde bych ho mohl vyhrabat ..
Díky za odpověď
..

Díky za odpověď

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
DiEs píše:Není to doslova k tématu, ale bude někdy tutoriál na tvorbu atrakcí?
Díky za odpověď..
Ano zde: [*TUT*] Jailbreak mapy
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
• Stránka 1 z 2 • 1, 2