• Stránka 1 z 1
Automatické doplňování
Zdravím,
předem upozorňuju, že tento typ zabíjení nemám rád, ale mnoho lidí tak simona hraje...
simon dal zákaz: Zákaz stát skákat boxovat.
simon dal příkaz: Budete na čáře automaticky doplňovat dále od zbrojky, tedy k tomuto výstřelu.
Dále dal příkaz: Pusťte k a m!
Někdo se pohnul, dostal kill, uvolnilo se místo.
Měli vězni doplňovat dále?
Měli si ti vězni, co doplnili čupnout?
Pokud simon odpočítává sekundy, do jaké doby měli doplnit, ale začal odpočítávat později, než opravdu doplnit mohli, mohu vězně zabít podle skutečných 2 sekund, nebo musím respektovat počítání simona?
předem upozorňuju, že tento typ zabíjení nemám rád, ale mnoho lidí tak simona hraje...
simon dal zákaz: Zákaz stát skákat boxovat.
simon dal příkaz: Budete na čáře automaticky doplňovat dále od zbrojky, tedy k tomuto výstřelu.
Dále dal příkaz: Pusťte k a m!
Někdo se pohnul, dostal kill, uvolnilo se místo.
Měli vězni doplňovat dále?
Měli si ti vězni, co doplnili čupnout?
Pokud simon odpočítává sekundy, do jaké doby měli doplnit, ale začal odpočítávat později, než opravdu doplnit mohli, mohu vězně zabít podle skutečných 2 sekund, nebo musím respektovat počítání simona?
Denně po mně šlapou ti, kteří proti mně sočí, těch, kdo zpupně válčí proti mně, je mnoho.
Hraji pouze JB1
Hraji pouze JB1
-
FlipFlop - Pokročilý
Automatické doplňování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Automatické doplňování
Měli vězni doplňovat dále? -> Skrz puštěnou klávesnici a myš nemůžou.
Měli si ti vězni, co doplnili čupnout? -> Pokud by dal Simon příkaz k doplnění, tak sik samozřejmě musí čupnout.
Pokud si Simon nedává pozor, a hráč jednoduše delší dobu nedoplnil kdy měl, tak ho mužeš jako CT co si na tohle dává pozor zabít.
Měli si ti vězni, co doplnili čupnout? -> Pokud by dal Simon příkaz k doplnění, tak sik samozřejmě musí čupnout.
Pokud si Simon nedává pozor, a hráč jednoduše delší dobu nedoplnil kdy měl, tak ho mužeš jako CT co si na tohle dává pozor zabít.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
Re: Automatické doplňování
Děkuji za odpověď, můžeš LOCK
Denně po mně šlapou ti, kteří proti mně sočí, těch, kdo zpupně válčí proti mně, je mnoho.
Hraji pouze JB1
Hraji pouze JB1
-
FlipFlop - Pokročilý
• Stránka 1 z 1