• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]automatické přihlašování k serveru
Zdravím,
mám velký problém s CS 1.6. Gamesites verze(starší), a doufám že se tu najde někdo kdo poradí...
Když zapnu Csko, automaticky se začnu připojovat na nějáký warcraft server... Tenhle server neznám, nikdy sem tam nebyl(dokud mě to nezačalo automaticky připojovat), a nemám ho ani v oblíbených.
Přesto mě to k tomuhle war3ft serveru neustále přihlašuje, a to i když se připojím k jinému serveru.Děje se to asi tak každých 20 až 60 sec.
Logicky mě napadá reinstal, ale mam obavy abych nepřišel o EVIP, které mám na Chronic 1....
Všem předem děkuji za rady...
mám velký problém s CS 1.6. Gamesites verze(starší), a doufám že se tu najde někdo kdo poradí...
Když zapnu Csko, automaticky se začnu připojovat na nějáký warcraft server... Tenhle server neznám, nikdy sem tam nebyl(dokud mě to nezačalo automaticky připojovat), a nemám ho ani v oblíbených.
Přesto mě to k tomuhle war3ft serveru neustále přihlašuje, a to i když se připojím k jinému serveru.Děje se to asi tak každých 20 až 60 sec.
Logicky mě napadá reinstal, ale mam obavy abych nepřišel o EVIP, které mám na Chronic 1....
Všem předem děkuji za rady...
- ATWA
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]automatické přihlašování k serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: automatické přihlašování k serveru
Ahoj, vymaž všechny soubory s koncovkou .cfg v cstrike složce.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
ahoj o to vip neprídeš keď máš kod od vip si ns hráč však ? ja keď som bol ns tak mi pomohol iba reinstal ale skúsil si premazať
config ? mne to na 2 krát pomohlo
btw hmm tak devilek bol rychlejší
snaha bola 
config ? mne to na 2 krát pomohlo
btw hmm tak devilek bol rychlejší

-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Zkusím to teda promazat,... a o to Vip bych po reinstalu pravě asi přišel, mám ho už tak 3 roky a ten mail/sms už těžko najdu že
D

- ATWA
- Kolemjdoucí
tak hold keď keď chceš hrať normálne skontroluj si emaily či ho tam nemáš 

-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Re: [řešíme]automatické přihlašování k serveru
Ahoj, pokud to ještě jde:
1. Jdi do cstrike složky a otevři si config.cfg a vyhledej si tam setinfo "KODVIP", někam si to ulož a odstran config
Varování
Negarantuji ti že tam bude ten kód, ale po vymazání cfg se ti krome nastavení nic nestane, ale kódy by to chtělo, btw. nevím jestli to tak ještě jde 
1. Jdi do cstrike složky a otevři si config.cfg a vyhledej si tam setinfo "KODVIP", někam si to ulož a odstran config

-
iDeviLeKKK píše:Ahoj, pokud to ještě jde:
![]()
![]()
Varování
![]()
![]()
Negarantuji ti že tam bude ten kód, ale po vymazání cfg se ti krome nastavení nic nestane, ale kódy by to chtělo, btw. nevím jestli to tak ještě jde
Přes setinfo už to nefunguje
-
Hoolder - Spamer
Musel si hrat iny servery mimo GS .. Tak odinstaluj si csko a nainstaluj znova.. A uz ta nebude samo pripojovat . Pokim nebudes hrat ine servery mimo GS. Tak skus to 

„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Radq píše:Musel si hrat iny servery mimo GS .. Tak odinstaluj si csko a nainstaluj znova.. A uz ta nebude samo pripojovat . Pokim nebudes hrat ine servery mimo GS. Tak skus to
Jen bych chtěl odpovědět k tutomu, že to je stejné jako odstranit .cfg soubory..

-
Bez odezvy, v případě, že by něco nebylo jasné, směřuj dotaz do pm nebo zažádej o případný unlock.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1