• Stránka 1 z 1
Chcel by som poprosiť Gamesites.cz aby na server Avatar Battle pridali späť staré mapy ktoré boli hrané viac ako často...
Poslednú dobu mi vadí ako sa stále dookola hrajú iba dve mapy: av_aztec_v2 a av_assault_battle...
A nevadí to len mne ale aj veľkému množstvu starých hráčov ktorý prestali hrať kvôli tomu že boli odstránené staré mapy...
Bol by som rád keby ste pridali späť staré mapy... Podľa mňa by sa vrátilo veľké množstvo starých hráčov ktorý tvorili tú komunitu..
-dorakebli ejkejej .::Legends::.Hacker
Poslednú dobu mi vadí ako sa stále dookola hrajú iba dve mapy: av_aztec_v2 a av_assault_battle...
A nevadí to len mne ale aj veľkému množstvu starých hráčov ktorý prestali hrať kvôli tomu že boli odstránené staré mapy...
Bol by som rád keby ste pridali späť staré mapy... Podľa mňa by sa vrátilo veľké množstvo starých hráčov ktorý tvorili tú komunitu..
-dorakebli ejkejej .::Legends::.Hacker
!!!To že je niekto v niečom dobrý neznamená že ma cheaty, a netreba mu hneď nadávať a ponižovať ho!!!
-
dorakebli - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Avatar Battle 1-Mapy
Ahoj. Avater batlle je pro GS již mrtvým modém, takže žádné mapy bohužel nebudou.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Je mŕtvy lebo si ho sami zabili tým že zrušili staré mapy ktoré sa hrávali... ľudí to prestalo baviť lebo nebolo čo hrať... je to iba ich chyba...
!!!To že je niekto v niečom dobrý neznamená že ma cheaty, a netreba mu hneď nadávať a ponižovať ho!!!
-
dorakebli - Kolemjdoucí
Derakh12 píše:Ahoj. Avater batlle je pro GS již mrtvým modém, takže žádné mapy bohužel nebudou.

-
nxs223 - Mistr
nxs223 píše:Derakh12 píše:Ahoj. Avater batlle je pro GS již mrtvým modém, takže žádné mapy bohužel nebudou.
Směješ se pravdě?

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - Profesionál
• Stránka 1 z 1