• Stránka 1 z 1
Zdravím.
Dostal jsem malý nápad ohledně serveru. Vip a extra VIP hráči by si mohli koupit nůž za 160 bodů. To aby se Vip hráči nemohli přikoupit nesmrtelnost. Nožem by se mohlo zabíjet hráče ( ku příkladu na 3 slashe).
Dále bych si postěžoval na ochranu. Zkrátil bych ji, nebo zrušil.
Předem děkuji. Gaz
Dostal jsem malý nápad ohledně serveru. Vip a extra VIP hráči by si mohli koupit nůž za 160 bodů. To aby se Vip hráči nemohli přikoupit nesmrtelnost. Nožem by se mohlo zabíjet hráče ( ku příkladu na 3 slashe).
Dále bych si postěžoval na ochranu. Zkrátil bych ji, nebo zrušil.
Předem děkuji. Gaz
-
Gaz - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Avatar battle-nápad(y)
Ochrana se určitě rušit nebude, když se AV promění, tak nemá šanci ani s tou 4s ochranou někoho zabít, pokuď nění v maximální blízkostí ostatních hráčů, tak ani nevyleze z tunelu
, na tož aby se zrušila úplně
Ten nápad není moc popsán, rád bych chtěl vědět, jak to pořádně myslíš, ale připadá mi to jako blbost.
Dejme tomu, že hráč si koupí ten "nůž" a chce jít na AV, když ho dá na 3 x slash, a AV mu dá 1x stab 1x slash tak nevím kdo by asi vyhrál

Ten nápad není moc popsán, rád bych chtěl vědět, jak to pořádně myslíš, ale připadá mi to jako blbost.
Dejme tomu, že hráč si koupí ten "nůž" a chce jít na AV, když ho dá na 3 x slash, a AV mu dá 1x stab 1x slash tak nevím kdo by asi vyhrál

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
• Stránka 1 z 1