• Stránka 1 z 2 • 1, 2
AvattarBattle 1 NÁPAD
Ahoj já jsem DusSia chtěla bych se s vámi podělit o pár nápadů co by podle mě mohlo zlepšit Avatar Battle. Možná jsou něco nesmysli ale hodně jsem o tom přemýšlela co by se tam hodilo, nekopírovalo jiný server a aby to hráče bavilo používat.
jsou uspořádány podle těch nejpodctantnější (1.nejlepší nápad,atd...)
1. nové skiny VIP a HRÁČŮ, naposled se to měnilo před x lety kdy jsem ještě ani neměla VIP a ten skin VIP se mi hroyně líbil
2. avatara co by měl 1000hp a za každý seknutí do hráče by dostal +100HP, aby aspoň normál hráči měli šanci někoho nakazit
3. nové ,,body,, za které by jste si mohli kupovat pro hráče +poškození,obranu,životy,skákání,atd.... a dostávalo by se to za killi s bazukou a normální hráči za normální killi
4. pro normalní hráče více bodů za killi, takhle jsou uplně bez šance a nemůžou si kupovat LM. Chápu že VIP a EVIP za to platí a proto mají takové výhody ale ty hráči jsou ůplně bezmocný
5. jenom pro SV speciální zbraň s velkým poškození (jenom pro SV)
Pár nápadů ještě mám ale tyhle jsou podle mě nejlepší snad se vám moje nápady budou líbit a doufám že je sem přidáte neříkám všechny ale ty skiny bych ráda změnila.
Děkuju za pochopení a vnímání mého názoru ke hře budu ráda když mi své nazory o tomhle napíšete do komentářu.
jsou uspořádány podle těch nejpodctantnější (1.nejlepší nápad,atd...)
1. nové skiny VIP a HRÁČŮ, naposled se to měnilo před x lety kdy jsem ještě ani neměla VIP a ten skin VIP se mi hroyně líbil
2. avatara co by měl 1000hp a za každý seknutí do hráče by dostal +100HP, aby aspoň normál hráči měli šanci někoho nakazit
3. nové ,,body,, za které by jste si mohli kupovat pro hráče +poškození,obranu,životy,skákání,atd.... a dostávalo by se to za killi s bazukou a normální hráči za normální killi
4. pro normalní hráče více bodů za killi, takhle jsou uplně bez šance a nemůžou si kupovat LM. Chápu že VIP a EVIP za to platí a proto mají takové výhody ale ty hráči jsou ůplně bezmocný
5. jenom pro SV speciální zbraň s velkým poškození (jenom pro SV)
Pár nápadů ještě mám ale tyhle jsou podle mě nejlepší snad se vám moje nápady budou líbit a doufám že je sem přidáte neříkám všechny ale ty skiny bych ráda změnila.
Děkuju za pochopení a vnímání mého názoru ke hře budu ráda když mi své nazory o tomhle napíšete do komentářu.
(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
AvattarBattle 1 NÁPAD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AvattarBattle 1 NÁPAD
1) dobry napad,vubec bych nebyl proti aby byly nejake nove skinny pro VIP hrace
2) blbost,a kdyby nekdo z HLSA o tom uvazoval tak by si to mel poradne rozmyslet a navic by to podle me neproslo..
3) za me urcite ne,AV je vyjimecni mod a kdyby tam bylo toto co ty pises tak by to nebylo proste Avatar battle ale neco na zpusob Zombie (napriklad Zm blood)
4)nad timto jsme rozmyslely na posledni porade a vetsina souhlasila stim aby Non Vip melo vice bodu nez 1 bod za kill..
5) zbran pro SV s velkym Dmg? to by pak avatari nemely absolutne zadnou sanci ,hra musi byt vyrovnana,vem si ze SV ma nekonecnco naboju + BZ a jeste aby k tomu byla Guna ktery ma velky Dmg? to fakt ne..
ale zajimave napady
,napisu nejakemu Hlsa a uvidime co dale
2) blbost,a kdyby nekdo z HLSA o tom uvazoval tak by si to mel poradne rozmyslet a navic by to podle me neproslo..
3) za me urcite ne,AV je vyjimecni mod a kdyby tam bylo toto co ty pises tak by to nebylo proste Avatar battle ale neco na zpusob Zombie (napriklad Zm blood)
4)nad timto jsme rozmyslely na posledni porade a vetsina souhlasila stim aby Non Vip melo vice bodu nez 1 bod za kill..
5) zbran pro SV s velkym Dmg? to by pak avatari nemely absolutne zadnou sanci ,hra musi byt vyrovnana,vem si ze SV ma nekonecnco naboju + BZ a jeste aby k tomu byla Guna ktery ma velky Dmg? to fakt ne..
ale zajimave napady

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Dobře děkuju za váš názor 
a o tom že je to na ZM blood jsem nevěděla to se omlouvám

a o tom že je to na ZM blood jsem nevěděla to se omlouvám
(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
1. zaujímavý nápad každopádne si myslí, že tie staré niesu zlé
2. Nezmysel, avatarov je tam podľa mňa dosť.
3. nechcel si napodobňovať iné servery, toto je ale tuším na nejakom zm.
4. To by hádam prejsť mohlo.
5. Tak ako povedal Groos, SV má dosť výhod a AV nejakú šancu zabiť SV mať musia.
2. Nezmysel, avatarov je tam podľa mňa dosť.
3. nechcel si napodobňovať iné servery, toto je ale tuším na nejakom zm.
4. To by hádam prejsť mohlo.
5. Tak ako povedal Groos, SV má dosť výhod a AV nejakú šancu zabiť SV mať musia.

-
Leviatan - Zkušený
Kazdy napad sa cenni, urcite sa o tom bude viest diskuzia, ak mas este nieco resp. nejaky napad, novu myslienku tak ju sem dopis.
Necham ti to otvorene, dufam ze nieco nove pribudne
Necham ti to otvorene, dufam ze nieco nove pribudne

-
Roxtedy - Mistr
Také to trošku okomentuji
Více bodů pro hráče : Nesmysl , sám jsis i odpověděl ,lidi s VIP a EVIP si to zaplatily, tím pádem maj lepší možnosti a pokud chtěj mít více bodů ,tak jim nikdo nebrání si koupit aspoň to VIPko.
Nové skiny : Tato debata se vede už dlouho,ale častěji se víc mluví o vrácení starejch skinů .
Avatar+ body : First má dost bodů na udělání nákazy, k tomu možnost inf. Každý hráč používá jiného avatara, píšeš tu ,aby normální hráči měly šanci nakazit, ale když se to udělá ,tak za chvilku budete psát více hp člověk,aby měl šanci přežít
SV speciální zbraň : Dle mého názoru není potřeba , má neomezeno nábojů a to je podle mě velká výhoda.
Od tebe jsem čekal nápad jako více bodů za nemesise , protože jedno kolo vemeš neme a další kolo nemáš ani na minu,to je podle mého velká nevýhoda

Více bodů pro hráče : Nesmysl , sám jsis i odpověděl ,lidi s VIP a EVIP si to zaplatily, tím pádem maj lepší možnosti a pokud chtěj mít více bodů ,tak jim nikdo nebrání si koupit aspoň to VIPko.
Nové skiny : Tato debata se vede už dlouho,ale častěji se víc mluví o vrácení starejch skinů .
Avatar+ body : First má dost bodů na udělání nákazy, k tomu možnost inf. Každý hráč používá jiného avatara, píšeš tu ,aby normální hráči měly šanci nakazit, ale když se to udělá ,tak za chvilku budete psát více hp člověk,aby měl šanci přežít

SV speciální zbraň : Dle mého názoru není potřeba , má neomezeno nábojů a to je podle mě velká výhoda.
Od tebe jsem čekal nápad jako více bodů za nemesise , protože jedno kolo vemeš neme a další kolo nemáš ani na minu,to je podle mého velká nevýhoda

-
franta81 - Pokročilý
K nápadom na nové veci by som pridal aj svoje:
1. Nejakú ocharnu proti infám za 100-150 bodov, proti infe sa inač hráč nech je akokolvek dobrý ubrániť nedokáže.
2. (možno blbosť) Gunu, ktorá by fungovala aj na av s nesmrtkou (130-200 bodov).
3. Aby hráči mohli dávať lm bez písania /lm, aby proste plantlo.
1. Nejakú ocharnu proti infám za 100-150 bodov, proti infe sa inač hráč nech je akokolvek dobrý ubrániť nedokáže.
2. (možno blbosť) Gunu, ktorá by fungovala aj na av s nesmrtkou (130-200 bodov).
3. Aby hráči mohli dávať lm bez písania /lm, aby proste plantlo.

-
Leviatan - Zkušený
Děkuju všem za odpovědi co si o tom myslíte a vaše názory 
Roxxtedy jo dobře mám hodně nápadů a budu je sem přidávat když teda mi to necháš otevřený
Frantato s neme jsem tam taky chtěla napsat ale už jsem to odeslal :/ ale podle mě je to super nápad

Roxxtedy jo dobře mám hodně nápadů a budu je sem přidávat když teda mi to necháš otevřený

Frantato s neme jsem tam taky chtěla napsat ale už jsem to odeslal :/ ale podle mě je to super nápad

(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
Ahoj mám další ,,nápad,,. Franto trochu jsem popřemýšlela o tom neme a napadal mě docela dobrý nápad
Neme.... je nefér že když si koupíte SV můžete si vydělat spoustu Bodů ale když si koupíte neme další kolo nemáte nic..... mám dva nápady jak to zlepšit
1. jelikož neme zabíjí na jednu ránu bylo by na nic že za jeden kill dostat 50b ale dostávalo by se třeba za 1 kill ,25, (polovina bodů co dostává SV )
2. nebo by měl neme limit zabít za 1 kolo ,30, hráču, pokud by tenhle limit dodržel dostal by zpět svích 200b za úspěšné zabíjení lidí aby nezvítezily pokud by to nespĺnil nedostane by nic
-------------------------------------------------------
Uvedené body které by dostával je jen můj tip to si můžete nastavit jak chcete
Děkuju Roxxy za to že si mi to nechal otevřený aspoň můžu dál rozvíjet své nápady a co by podle mě zlepšilo hru.
Těším se na vaše názory k tomuto tématu
Neme.... je nefér že když si koupíte SV můžete si vydělat spoustu Bodů ale když si koupíte neme další kolo nemáte nic..... mám dva nápady jak to zlepšit
1. jelikož neme zabíjí na jednu ránu bylo by na nic že za jeden kill dostat 50b ale dostávalo by se třeba za 1 kill ,25, (polovina bodů co dostává SV )
2. nebo by měl neme limit zabít za 1 kolo ,30, hráču, pokud by tenhle limit dodržel dostal by zpět svích 200b za úspěšné zabíjení lidí aby nezvítezily pokud by to nespĺnil nedostane by nic
Děkuju Roxxy za to že si mi to nechal otevřený aspoň můžu dál rozvíjet své nápady a co by podle mě zlepšilo hru.

(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
1. Neme by teoreticky mohol dostať po bode-dvoch (čiže jak normal av), ale 25 bodov je príliš veľa.
2. Tento nápad je zaujímavý, nech sa vyjadrí Roxtedy/franta.
2. Tento nápad je zaujímavý, nech sa vyjadrí Roxtedy/franta.

-
Leviatan - Zkušený
dusinka píše:Ahoj mám další ,,nápad,,. Franto trochu jsem popřemýšlela o tom neme a napadal mě docela dobrý nápad
nevím co říct k tomuto nápadu,ale musím napsat jedno a to Blbost doufám že admini/hlsa nebudou uvažovat o tento nápad..(nic proti tvým nápadům,ale tento se mi osobně nelíbí..)
proč jsem proti tomuto nápadu?
tento nápad už několikrát padl,jde o to že nemesis je dost silný a krom SV dá v podstatě každého a kdyby z toho hráči měly ještě body ,bral by si ho každej kdo by mohl a bylo by to nevyrovnané,vem si když si vezmeš nemesise tak další kolo maš 0 bodu to znamená, že jedno kolo zabiješ všechny, ale další kolo musis začít sbírat body od nuly... takhle by sis u toho i nahutnil killy a bral by si ho každej a vem si jak by to hyblo s rovnovahou, když by pulka serveru měla nemesise, protože by věděla, že jim to vratí značnou sumu bodu ..hrači jsou navíc děsní rankeři, takže zabití s nemesisem by jim přinesly nejen staty na killy, ale už i body
zkráceně
Hlavní zápor toho je že by to hnulo s rovnováhou,.už ted si ho bere dost lidí (zvětšení nákazy, ale predevším kvůli započítavaním do Ranku)a když by to jestě přidávalo body, myslím, že by byl vělky nepoměr a na serveru jich běhalo tak, že by si normalní hráč bez SV nezahrál

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Groos, ale killi za Neme se nepočítají do ranku myslím..... když jsem si kupovala EVIP bylo to tam napsané že se to do ranku nepočítá....
Ale máš pravdu každý by si ho furt dával a SV už potom nikdo
Ale zase kdyby tu byla ta [b]2. možnost aspoň by to ty EVIp donutilo za toho neme pořádně hrát a nenechávat lidi....[/b]
a děkuju za tvůj názor
i tobě Leviatane

Ale zase kdyby tu byla ta [b]2. možnost aspoň by to ty EVIp donutilo za toho neme pořádně hrát a nenechávat lidi....[/b]
a děkuju za tvůj názor

(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
dusinka píše:Groos, ale killi za Neme se nepočítají do ranku myslím..... když jsem si kupovala EVIP bylo to tam napsané že se to do ranku nepočítá....
a děkuju za tvůj názori tobě Leviatane
pokud mas nemesise tak kill ktery za nej das tak se ti samozrejme pocita do ranku,nevim kde jsi vzal/a ze se nepocita do ranku
-
GrooS - CS 1.6 Admin
aha tak když to říká admin tak asi jo
myslela jsem si že ne no nevadí aspoň to vím
a dištak ,,vzala,,
D

a dištak ,,vzala,,

(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
Je pravda ,že kill s neme se počítá do ranku ,ale i tak s sv ,ale je nevýhoda ,že jedno kolo máš neme a pak nemáš další kolo na minu . Kdyby aspoň neme dostal jeden blbý bod za kill .tak to fakt pomůže.
-
franta81 - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2