• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Awee AKA MAHAMANDALESVAR / JB 1 / maximus
(http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=9044)
+ tady máš screen ze hry http://jpeg.cz/obrazek/ep5C
Ták... Zajímá mě, kde jsi sebral opakované nadávky.. když se odpojíš, nejsi tam, za x min napojíš na 30 sek a dáš mi ban.. jako, to jsi na tom serveru byl, že jsi viděl, že všem nadávám ? kdybych skutečně nadával, dá mi ban Ody. Á ten minulý ban... od kdy se nesmí ujo bochníkovi říkat ujo šatník ? co je na tom "nadávka" ? se napojim, napíšu ujo šatník ujo bochníkovi a dáš mi ban za nadávky ??? (http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=9037)
btw, neříkej mi maxihnus, ju ? dík
+ tady máš screen ze hry http://jpeg.cz/obrazek/ep5C
Ták... Zajímá mě, kde jsi sebral opakované nadávky.. když se odpojíš, nejsi tam, za x min napojíš na 30 sek a dáš mi ban.. jako, to jsi na tom serveru byl, že jsi viděl, že všem nadávám ? kdybych skutečně nadával, dá mi ban Ody. Á ten minulý ban... od kdy se nesmí ujo bochníkovi říkat ujo šatník ? co je na tom "nadávka" ? se napojim, napíšu ujo šatník ujo bochníkovi a dáš mi ban za nadávky ??? (http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=9037)
btw, neříkej mi maxihnus, ju ? dík
-
MaximusSteamak - Zkušený
[Vyřešeno]Awee AKA MAHAMANDALESVAR / JB 1 / maximus
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Awee AKA MAHAMANDALESVAR MAHESVARANANDA / JB 1 / maximus
Bylo mi řečeno že mě ve hře urážíš, ať si tě pořeším sám. Je mi celkem jedno co máš v hlavě, ale nadávat adminům do chujů by si neměl.
V BL máš několik banů za nadávky. Být tebou jsem rád, že jsme zavedli mute bany. Dříve by sis dva dny nezahrál, teď jsem ti jen zabránil psát blbosti, ale hrát v poklidu můžeš
V BL máš několik banů za nadávky. Být tebou jsem rád, že jsme zavedli mute bany. Dříve by sis dva dny nezahrál, teď jsem ti jen zabránil psát blbosti, ale hrát v poklidu můžeš

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Tak, teď ten bochník. A s tou tvojí "šikanou" hráčů, který zabanuješ si moc lidí nezahraje
-
MaximusSteamak - Zkušený
A ještě by mě zajímal nějaký screen, kde jsem napsal "Awee je chuj" nebo MAHAněco je chuj
-
MaximusSteamak - Zkušený
Ahoj maximus. Vyjadrím sa ti sem, nakoľko som spomenutý. Ako prvú vec ťa chcem ubezpečiť, že ja by som ti ban nedal, nakoľko k tomu nemám práva
Ale k veci. Padla téma o Aweem, ja som sa mu do voice poďakoval za zabanovanie hráča, ktorý ma permanentne, dá sa povedať, šikanuje. Bohužiaľ, nebol už prítomný na serveri. Ty si na to reagoval slovami, akými si reagoval. Ja som ťa striktne upozornil. Zrejme nejaký hráč upozornil Aweeho na tvoje nadávky na jeho účet. Nenapísal si priamo, že koho si nazval invektívou, ale z konverzácie to bolo jasné. MYslím si, že ti to bolo vysvetlené jasne a stručne. Čo sa týka Aweeho "šikany", ako si to nazval, tak vedz, že sa veľmi mýliš. Awee je jeden z mála, ktorí ovládajú pravidlá a ver mi, že to nemyslí zle, ale chce poriadok na serveri, rovnako ako ostatní. 
Toť vsjo odo mňa, maj pekný deň!

Toť vsjo odo mňa, maj pekný deň!

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
No hele, čekal jsem že se omluvíš a ban ti zkrátím.
Nicméně zase vymýšlíš kraviny, místo poučení, proto ti ban musím prodloužit
Nicméně zase vymýšlíš kraviny, místo poučení, proto ti ban musím prodloužit

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Šíkanu myslim to, že zabanoval 3 hráče na chat a pak dával napište mi kolik je 1+1 a věděl, že si dá 3 killy, protože všichni až na 1 živí měli ban
a myslíš to spray logo ? já si ho radši odbindoval, protože bych i za lambdu dostal ban za reklamu na valve, víš co

-
MaximusSteamak - Zkušený
Awee (cti ejvi) píše:No hele, čekal jsem že se omluvíš
Za co se ti omluvit ? Za to, že nemáš smysl pro humor ? Kek
-
MaximusSteamak - Zkušený
A abych ještě trochu spamoval, omluvit se ti za Ujo šatník, to se radši omluvim i za svou existenci

-
MaximusSteamak - Zkušený
Nemáš mít blbé kecy, měl si možnost se zde omluvit při čemž by ti byl ban zkrácen ale hold když je někdo natvrdlý tak raději bude psát další hovna..
Doporučuju ti aby jsi napsal Ejvimu pěknou zprávu s omluvou a třeba ti ten ban nakonec i zkrátí
Předpokládám že si k tomu řekl své poslední slova a mužu to brát i za vyřešené, ban oprávněný.
Doporučuju ti aby jsi napsal Ejvimu pěknou zprávu s omluvou a třeba ti ten ban nakonec i zkrátí

Předpokládám že si k tomu řekl své poslední slova a mužu to brát i za vyřešené, ban oprávněný.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1