• Stránka 1 z 1
[V] Awee (cti ejvi) | Bezduvodny zakaz k CT/mute
Vcera vecer jsem dostal bezduvodny zakaz k CT/mute od hrace Awee (cti ejvi). Situace byla takova, ze jsem dostal grab od tohoto admina za podobne prikazy, ktere zadal admin Brookly, viz. stiznost a nasledne jsem byl upozornen slovem "prestan". Admina (dale jen Awee) jsem nepochopil a tak jsem se otazal otazkou "S cim mam prestat?", odpoved jsem bohuzel nedostal a ihned jsem byl premisten k T. Dalsi kolo jsem zacal natacet a zazadal o mikrofon, kde jsem se laskyplne zeptal, z jakeho duvodu jsem byl premisten a s cim konkretne jsem mel prestat. Ani na jedno jsem odpoved opet bohuzel nedostal a byl mi vypnut mikrofon, ikdyz jsem nedomluvil. Nasledne Simon zadal prikaz "pojdte za mnou", ale jelikoz jsem stale mluvil, tak jsem se trochu opozdil a v mziku me Awee zabil, ano, toto nejspis bezne provadi hracum, kteri respektuji slusnou hru. Vse ostatni je v demu, nikomu jsem nenadaval a i presto jsem dostal ban za udajne "velke nadavky". Prosim o vyreseni od kompetentniho cloveka, ktery neni bribed u Aweeho. Zamyslete se.
Nakonec pridavam citat od Aweeho, ze soukromych zprav jako tresnicku na dortu.
"Pokud se omluvíš za provokace, chatban ti bude zkrácen."
Omluvit jsem se neomluvil, nemam duvod se omlouvat.
Timto chci pozadat o kompenzaci VIP, ktere mi bylo vcera aktivovano a jelikoz jej nemohu vyuzit v plnem rozsahu a to bezduvodne, tak jsem nucen tuto stiznost vytvorit.
Nakonec pridavam citat od Aweeho, ze soukromych zprav jako tresnicku na dortu.
"Pokud se omluvíš za provokace, chatban ti bude zkrácen."
Omluvit jsem se neomluvil, nemam duvod se omlouvat.
Timto chci pozadat o kompenzaci VIP, ktere mi bylo vcera aktivovano a jelikoz jej nemohu vyuzit v plnem rozsahu a to bezduvodne, tak jsem nucen tuto stiznost vytvorit.

-
Skyren - Pokročilý
[V] Awee (cti ejvi) | Bezduvodny zakaz k CT/mute
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Awee (cti ejvi) | Bezduvodny zakaz k CT/mute
2017-11-06 16:56:07 easy forko.
2017-11-06 16:57:04 awee?.
2017-11-06 17:01:10 nauc se vyjadrovat k dane veci.
2017-11-06 17:01:42 celkem smutne.
2017-11-06 17:01:54 na to ze ti je 30 bo kolik.
2017-11-06 17:02:26 chovej se jako vedeni prosim.
Ban ti byl udělen za provokace. Pokud nesouhlasíš s postupem admina ve hře, máš možnost přijít si stěžovat. Nemůžeš si nic kompenzovat veřejně na serveru. V PM jsem ti poradil běžný postup, který bych zopakoval i tady.
Naštěstí si tímto topicem na sebe některé lidi upozornil a ti si mi stěžovali na tvé opakované nevhodné chování a hrubé urážky na serveru. Hráče, kteří druhým kazí hru bohužel nemůžeme nechat v jejich činnosti pokračovat a proto jsem byl nucen odebrat ti možnost psát do chatu.
Můžeš u nás v klidu hrát, nebudeš však moci kazit hru jiným hráčům. Ať slovními výlevy nebo u CT.
V případě že se omluvíš a slíbíš že se to už opakovat nebude, ban ti bude zkrácen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ty cloveka jednoduse dovedes k "provokaci", tak se prosim nediv, ze jsem tuto stiznost napsal, jelikoz jsi se nedokazal vyjadrit k veci "s cim jsem mel prestat a proc jsem byl premisten k T" a nasledne bezduvodny zakaz. Proad to nechapes? Z jakeho duvodu se vyhybas odpovedi nejakymi zbytecnostmi podlozenymi slovy udajnych hracu?

-
Skyren - Pokročilý
Demo obsahuje:
Důkaz o tvé provokaci.
Důkaz, že jsem ti FK nedal.
Důkaz, že jsem ti odpověděl proč si byl přesunut (tady lžeš že ne)
Důkaz, že jsem tě před banem upozornil aby si nepsal blbosti.
Navíc jsem ti z dobré vůle poradil co je třeba udělat aby ti byl ban zkrácen.
Taky jsem ti vysvětlil proč ti byla odebrána možnost využívat chat, aby sis ušetřil další topic.
Hold, kdo chce kam, pomozme mu tam..
Důkaz o tvé provokaci.
Důkaz, že jsem ti FK nedal.
Důkaz, že jsem ti odpověděl proč si byl přesunut (tady lžeš že ne)
Důkaz, že jsem tě před banem upozornil aby si nepsal blbosti.
Navíc jsem ti z dobré vůle poradil co je třeba udělat aby ti byl ban zkrácen.
Taky jsem ti vysvětlil proč ti byla odebrána možnost využívat chat, aby sis ušetřil další topic.
Hold, kdo chce kam, pomozme mu tam..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Aha, dobre tedy. Z tveho vyjadrovani jsem pochopil jak to tady chodi, tim padem vim, jak se chovat k lidem jako jsi ty. Pro priste se adminu nebudu ptat a budu to delat po slozitem, jak jsi doporucil, abych se vyhl pripadnemu emocnimu vybuchu.
Timto bych se chtel omluvit Aweemu za provokaci (velke nadavky) na jeho osobu, verim, ze se podobna situace jiz nebude opakovat. Dekuji za zkraceni zakazu, preji hezky den.
Timto bych se chtel omluvit Aweemu za provokaci (velke nadavky) na jeho osobu, verim, ze se podobna situace jiz nebude opakovat. Dekuji za zkraceni zakazu, preji hezky den.

-
Skyren - Pokročilý
• Stránka 1 z 1