• Stránka 1 z 1
[Z] Awee už to opravdu přehání :)
Chtěl bych vám zdělit, že admin jménem Aweee dává free bany, se kterými si kompenzuje to, že promrhal celý život hraním hloupých her
(viz 16k hodin na 1.6)
Aweee přijde jednou za čas na server a když se ho chcete na něco zeptat, tak vám neodpoví
vyžádal jsem si mik/Aweee, ale místo odpovědi na otázku ,,co mám dělat, když je ct afk a na serveru není žádný admin,protože kdybych to dal na forko, tak mi napíšou nedostatečné" jsem dostal kill
Poté jedno T napsalo něco ve stylu ,,Awee král kojotů" a dostalo ban na 1060minut nebo tak nějak......dále hráč kuska napsal ,,chudák" a dostal ban na 1h......poté jsem napsal, že jsem žádal o mik/aweee a že tím pádem mi dal fk.....a do chatu jsem napsal mik/fk/free ban ...Aweee mi nato poprvé za asi 15minut hraní odpověděl jinak než killem.....odpověděl mi tím, že mi dal ban na 1h
poté jsem tam zůstal asi ještě 10 minut a 3 lidé se mě zastali....a Awee pokračoval v banování, proto žádám o to, aby tento člověk přišel buď rozumu nebo o práva,protože pokaždé když přijde, tak z 12 lidí na serveru dostane ban min 6 a zbytek se odpojí...Awee akorád kazí potěšení ze hry a odhání lidi ze serveru......z mého pohledu je to nejhorší admin na gamesites.cz už jen díky tomu, jak si na ostatních lidem kompenzuje svůj promarněný život...
Teď apeluji přímo na tebe Aweee...vykašli se na buzerování ostatních lidí a sežeň si holku + dítě...potom bude na serveru klid+ty nepromarníš život....
Nebo aspoň netahej své osobní problémy do cska...můžeš se poptat hráčů, jestli tě mají rádi...rovnou ti můžu říct odpovědi za ně..90% by řekla ne 5% ze strachu o ban, by neodpovědělo nebo řeklo ano a zbytek by ti lezl do zadnice
Pokud si to přečte nějaký majitel, tak by mohl popřemýšlet nad zbavení Aweeeho jeho funkce a o sepsání trvalých pravidel......protože Awee toho asi schopen není

Aweee přijde jednou za čas na server a když se ho chcete na něco zeptat, tak vám neodpoví

Teď apeluji přímo na tebe Aweee...vykašli se na buzerování ostatních lidí a sežeň si holku + dítě...potom bude na serveru klid+ty nepromarníš život....
Nebo aspoň netahej své osobní problémy do cska...můžeš se poptat hráčů, jestli tě mají rádi...rovnou ti můžu říct odpovědi za ně..90% by řekla ne 5% ze strachu o ban, by neodpovědělo nebo řeklo ano a zbytek by ti lezl do zadnice
Pokud si to přečte nějaký majitel, tak by mohl popřemýšlet nad zbavení Aweeeho jeho funkce a o sepsání trvalých pravidel......protože Awee toho asi schopen není
-
LordFarmar - Amatér
[Z] Awee už to opravdu přehání :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Awee už to opravdu přehání :)
Každá stížnost jen na Ejvoše 
Takových průkopníků režimu jako ty tady už bylo a ještě bude. Celá ta stížnost je sepsaná bez důkazu jak pohádka o červené Karkulce. Bylo nebylo, bla bla bla, Awee vlk babička, bla bla bla. Na tohle nemůžeme brát zřetel, protože jsou to jen ničím nepodložené tvrzení jednoho z mnoha naštvaných hráčů.
Mě tyhle stížnosti vždy pobaví. Admin není na serveru od toho, aby se stal kamarádem všech hráčů a všichni ho měli rádi. Pokud vykonává svou povinnost, pak se to ani stát nemůže. Vždy bude určitá část hráčů, kteří nerespektují pravidla, dostávají bany a tak se nemají s adminem úplně v lásce.
No, rozebírat Aweeho osobní život nemá smysl, protože ty očividně vůbec nevíš, o čem mluvíš
Když to shrnu, tak celá stížnost je bezpředmětná a bez důkazů. Pokud máš nějaké důkazy, které potvrdí některé z tvých tvrzení, že se admin nezachoval správně, pak nám je dodej a budeme tím víc zabývat. V opačném případě bude stížnost uzavřena jako neoprávněná.

Takových průkopníků režimu jako ty tady už bylo a ještě bude. Celá ta stížnost je sepsaná bez důkazu jak pohádka o červené Karkulce. Bylo nebylo, bla bla bla, Awee vlk babička, bla bla bla. Na tohle nemůžeme brát zřetel, protože jsou to jen ničím nepodložené tvrzení jednoho z mnoha naštvaných hráčů.
Mě tyhle stížnosti vždy pobaví. Admin není na serveru od toho, aby se stal kamarádem všech hráčů a všichni ho měli rádi. Pokud vykonává svou povinnost, pak se to ani stát nemůže. Vždy bude určitá část hráčů, kteří nerespektují pravidla, dostávají bany a tak se nemají s adminem úplně v lásce.
No, rozebírat Aweeho osobní život nemá smysl, protože ty očividně vůbec nevíš, o čem mluvíš

Když to shrnu, tak celá stížnost je bezpředmětná a bez důkazů. Pokud máš nějaké důkazy, které potvrdí některé z tvých tvrzení, že se admin nezachoval správně, pak nám je dodej a budeme tím víc zabývat. V opačném případě bude stížnost uzavřena jako neoprávněná.

-
BrooKlyGS - Spamer
BrooKlyGS píše:Každá stížnost jen na Ejvoše
V pohodě...vzhledem k tomu, že Awee má něco jako ,,imunitu", tak vím že i kdybych dodal demo jeho bezdůvodných banů, tak to k ničemu nepomůže...jakmile mu poteče do bot, tak se mě bude vší silou snažit umlčet.....
,,akových průkopníků režimu jako ty tady už bylo a ještě bude."" Za průkopníka režimu se nepovažuji, i když myslím, že Aweeho chování má trochu nakročeno k jistému režimu, který tu bohužel panoval, přes ,,Sametovou revolucí"..
Awee je jen a pouze egoista se sklony ke komunismu, takže i kdybych dodal patřičné důkazy, tak budu odstraněn a umlčen....On se nikdy nevzdá svého ,,postavení".....i kdybych ti sem hodil demo jak grabuje lidi do země, tak by se mu nic nestalo...Awee se totiž považuje za ,,nadčlověka"...požaduje peníze zaot, když si ho přidáte, nebo aby vám dal +rep na profil

Brookly na konec, bych chtěl jen dodat, že admin opravdu na serveru není, aby byl kamarád s hráči....ale je tam, aby udržoval řád ve hře.......Ale také pomáhal hráčům...nerozdával fb...nevyháněl lidi ze serveru, kde zrovna hraje....nezvyšoval si ego pomocí svých možností banování.....nesnažil se zkazit každou srandu...nekazil hru ostatním hráčům...neznepříjemňoval jim hraní a nekazil požitek ze hry......Když sem poprvé potkal Aweeho na serveru...dostal jsem 4h ban za příkaz ,,automaticky doplňujete blíže k sobě"........do chatu sem napsal, že je to blbost, že se tento příkaz normálně používá..ban na 2h do chatu...poté se mě zastalo asi 5 lidí....všichni ban 1h dochatu a ct.....pak jsem si vyžádal mik, přes kamaráda.... řekl jsem ,,zaco jsem dostal ban?? však ten příkaz se normálně používá??...." bylo mi odpovězeno něco ve stylu...,,ještě jednou si řekneš o mik nebo se k tomu budeš vyjadřovat a dám ti ban na týden" ......a teď ani ne po 3 týdnech sem ho potkal znovu..a zase ban za nic.......Obávám se, že ten člověk je psychicky narušený....Hlavně, že bere adminy těm, kteří jsou na serveru bráni za ty lepší adminy...jako třeba Thru,Jephi atd..... Jen žárlý, že oni jsou uznáváni..ne jak on, kterého všichni berou jako kluka bez koulí...když dojdou slova, tak přijdou bany
-
LordFarmar - Amatér
Tak ti brukli premyslim, co by asi rekla zena, kdybych si nasel holku jak mi radi.. Asi bych po tolika letech nasel kufry prede dvermi..
Tvoje kecy me moc nezajimaji, ale prekvapil si me tim sametem. Podle chovani ve hre jsem te mel za male decko. Ted uz vim ze blbej nebudes, jen ze sebe toho vola delas. I kdyz ti trvalo skoro 3 dny prijit na to jak se tady pise a pravidla neumis do ted
Jinak tech hodin je 18k ty pako..

Tvoje kecy me moc nezajimaji, ale prekvapil si me tim sametem. Podle chovani ve hre jsem te mel za male decko. Ted uz vim ze blbej nebudes, jen ze sebe toho vola delas. I kdyz ti trvalo skoro 3 dny prijit na to jak se tady pise a pravidla neumis do ted

Jinak tech hodin je 18k ty pako..

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Tak ti brukli premyslim, co by asi rekla zena, kdybych si nasel holku jak mi radi.. Asi bych po tolika letech nasel kufry prede dvermi..![]()
Tvoje kecy me moc nezajimaji, ale prekvapil si me tim sametem. Podle chovani ve hre jsem te mel za male decko. Ted uz vim ze blbej nebudes, jen ze sebe toho vola delas. I kdyz ti trvalo skoro 3 dny prijit na to jak se tady pise a pravidla neumis do ted![]()
Jinak tech hodin je 18k ty pako..![]()
Hele 16k nebo 18k je úplně jedno...pořád to hradničí s nolifem :/ Ale to je tvoje věc :/
Dále bych chtěl podotknout, že ty pravidla bych možná uměl, kdyby byly někde sepsané....na serveru hraju 1 měsíc, ale už za ten měsíc sem se tam dozvěděl plno věcí...bohužel mě tam zaráží to, že když srovnáte gamesites.cz jb s ostatníma jb serverama, tak tu pořád něco chybí (vstupní dotazníky (k ct), lepší anticheat, aktivní admini, sepsané pravidla, a pár dalších věcí)...¨
ale dost k nedostatkům serveru s zpátky k tobě....přestaň měnit pravidla k horšímu a radši tu hru zlepši nám, kteří ji hrajeme!!....
Moje kecy tě nezajímají.....To je právě ono....slušně se tě zeptám na otázku (na serveru) a tvojí odpovědí je fk....
na otázku proč si mě zabil+požadavek o mik/fk dostanu mute......
Další věc je to, že si mi neodpověděl nato, jestli bysys dal ten nebo jestli bys souhlasil s tím, že dočasně nebudeš adminem...já o tom totiž pochybuji, proto jsem nedodal žádné demo.
A teď jen napíšu něco mimo..Dostalo se ke mě, že jeden hráč z jb neudělal pohovor...toho hráče moc dobře znám..umí pravidla líp, než polovina adminů, tak jak je možné, že on neudělal pravidla, ale třeba takové Kusajda, která neumí na racu přeskočit ani krabici nebo nezná polovinu pravidel toho admina dostala......
Teď poslední věc, kterou by si mohl udělat je to, že uděláš nějakou skupinku lidí, třeba z akademiků atd (já bych do toho taky šel), kde by ti lidé měli oprávnění na move+třeba 10 minutové bany...Kdyby tu funckci zneužívali, tak by jim byla na dobro odebrána....protože každý den jsou v ct lidi bez mikrofonu nebo afk hráči a tomu bych rád zabránil, prototže když jsou 2ct a jeden se točí na spawnu, tak je to naprd

To je vše, co jsem chtěl říct....celé toto neber jako nějaké obrovské udání, ale spíše jako snahu tě kontaktovat...všude jinde bys mě ignoroval, ale tady mám šanci to napsat a navíc tě u toho trochu popíchnout k lepší práci A teamu

Jinak to s tou holkou....jsem psal, protože většina idí, kteří mají na nějaké hře tolik hodin jako ty, tak na tom jsou hodně špatně....ale pokud máš ženu, tak se ti zato omlouvám :/ Ale jinak většinu věcí jsem myslel vážně..popřemýšlej o tom

-
LordFarmar - Amatér
No vidis jak ses sikovnej, ze ses schopen se hranim na serveru ucit pravidla ktera si neznal
A presne takhle to chceme. Dekujeme ze si potvrdil funkcnost nasi vize. Rozhodne i diky tobe vytrvame a nic nikde psat nebudem 
Zadne prava hracum davat nebudu, rozhodne ne takovym jako ty (rozumnej ze jsou tu mesic, nic neumi, nic nevi) a kopirovat jine JB taky ne. Ale tim dotaznikem k CT si me rozsekal, kde tu blbost maji a jak to funguje?
Vazne pises abych odesel? To je slabota.. na 1.6 zalozili odboj, v nicku daval kazdy najevo nesouhlas a ruznymi kokotinami na me chteli vyvijet tlak abych odesel. Z toho si vem priklad, to byla aspon sranda. Kdo vi na jakem portalu ted asi vsichni hrajou..
Dej mi hlstats hrace co nedal test ale zna pravidla lepe nez admini. Kontaktuju hlsa a osobne se podivam na jeho chyby.
Ze Kulajda neskoci na bednu je mi fuck, dulezite je ze nam sem tam skoci na ptaka..
Skaredych kluku tady mame hodne, pocinaje majitelem ale peknych holek je jak safranu 
Jinak ty mas obrovske stesti, ze je dnes v praci volneji. Byt to jinak, neplytvam casem na zbytecnost jakou je tato konverzace. A pis rychle nez si toho vsimne Garlin, pak uz bude konec legrace

Zadne prava hracum davat nebudu, rozhodne ne takovym jako ty (rozumnej ze jsou tu mesic, nic neumi, nic nevi) a kopirovat jine JB taky ne. Ale tim dotaznikem k CT si me rozsekal, kde tu blbost maji a jak to funguje?

Vazne pises abych odesel? To je slabota.. na 1.6 zalozili odboj, v nicku daval kazdy najevo nesouhlas a ruznymi kokotinami na me chteli vyvijet tlak abych odesel. Z toho si vem priklad, to byla aspon sranda. Kdo vi na jakem portalu ted asi vsichni hrajou..

Dej mi hlstats hrace co nedal test ale zna pravidla lepe nez admini. Kontaktuju hlsa a osobne se podivam na jeho chyby.
Ze Kulajda neskoci na bednu je mi fuck, dulezite je ze nam sem tam skoci na ptaka..

Jinak ty mas obrovske stesti, ze je dnes v praci volneji. Byt to jinak, neplytvam casem na zbytecnost jakou je tato konverzace. A pis rychle nez si toho vsimne Garlin, pak uz bude konec legrace

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
To s tím hraním her, někdo to bere jako mrhání, někdo to bere jako zábavu ve volném čase, nikoliv mrhání, každý má ve svém životě jiné priority a každý vidí jako mrhání něco jiného, nemůžeš to takhle brát, je to pouze tvůj pohled na věc a žačít takhle nějaký velký sloh mi přijde jako blbost
Awee naopak chodí dost často na server, co jsem minule počítal aktivitu, tak byl v průměru, čili nevím kde si tohle vzal, ale zase máme dost jb serverů, takže není možnost se s ním vždy setkat, to je pravda.. Pokud si vyžádal mik ve smyslu MIK, nebo dejte mi mik, tak si dostal oprávněný kill, protože si měl mluvit o FK, jenže tohle je už tvá neznalost pravidel, pokud je CT afk a není přítomný na serveru admin, nemá cenu to házet do PP, protože je za to přehoz, nikoliv ban, takže pokud taková situace nastane, je možnost použít náš minichat, nebo kontaktovat admina na steamu, zatím stížnost nevidím jako nějakou smysluplnou..
,, Awee král kojotů ", Ať už jsem napsal slovo "král/kral nebo kojotů/kojotu" nenašlo mi to nic s narážkou na Aweeho, čili si teď buď pěkně vymýšlíš a snažíš se pošpinit admin tým, zacož bych tě prohodil oknem, ale to je vedlejší
..
Spamoval si tam neustále mik/hra a měl na někoho blbé narážky, nemůžeš se divit, že tě admin potrestal, ale taky jsem se dočetl, že máš nějaké Demo, tak pokud, můžeš ho doložit a my se podíváme, zda-li Awee pochybil.. Ale dle mého se to tvé demo záhadně vytratilo, takže není o čem..
Ano, Awee je drsnější, ale na JB většinou bývá chaos a málokdo ovládá pravidla, než ale Awee zakročí, několikrát píše do chatu kde/kdo a jak udělal chybu, pokud je to nějaké spekulativní a ten FK, popř. MFK hráč nedal úmyslně, z tvého pohledu je to nejhorší admin na GS, taky jsem ho neměl dříve rád, jelikož jsem měl podobný názor, ale pak jsem se doučil pravidla, přestl se chovat jako dement, no jako dement se chovám furt, ale v jiném smyslu
a změnil jsem na něj názor, jelikož jsem ho poznal i z jiného pohledu, pokud jde o tu holku a dítě.. No, nebudu vytahovat jeho osobní život, ale tady si se trošku sekl a věř mi, že pokud by Awee odešel, tak by na JB byl už těžko klid, protože by asi těžko někdo mohl momentálně vzít jeho pozici, teda krom mé dokonalé osoby.. Jinak, Awee je jeden z mála lidí, který osobní věci do hry netahá, na to jsem spíš expert já a další, já si třeba přes Gočko hledám holku atd víš jak.. To že má někdy blbou náladu, kdo ne ? 
Já třeba strach z banu nemám a nikomu nehodlám lézt do zadečku, dřív jsem to dělal a nikdo o mě ani nevěděl, pak jsem se začal chovat tak, jak se chovám normálně, mít své názory, stát si za svým a vím, že nějaké lezení je naprosto zbytečné, buď v sobě máš potenciál se dostat výš, ať už na GS, nebo někde jinde a nebo ne.. A i přes to můžu napsat, že Aweena mám rád, jo taky někdy dělá blbosti a chová se tak, jak by neměl, ale to děláme každý, takžee.. to by byla odpověď k tvému prvnímu komentu, kouknu co si psal dál a pokud, tak ti odpovím znovu..
Awee že má imunitu ? To asi nikdo, Garlin ejkejej vedení taky musel zpívat Titanic a omluvit se, když udělal blbost, tady se úplně pleteš a nevíš, jak to tady chodí.. No a víceméně zbytek jsou jen kecy a odpovídání na ostatní, takže to nemá cenu nějak komentovat, avšak to poslední mě rozesmálo
Admin, který neudělal pohovor, tak byl nahozen? Za mého působení určitě ne, protože na to mám ten jb až moc rád a je mi jedno, jestli ten hráč je můj brácha nebo kdokoliv jiný, ale nikdy bych nenechal nahodit někoho, kdo mi přijde jako člověk, co na to nemá.. No, já osobně ani neumím bunnyhop nebo pořádně skákat a jsem pouhopouhé AK potahané, jenže tady jde o úplně něco jiného .. Dávat hráčům práva na 10 minutovej ban a move? To by bylo peklo a jen by se ten JB pokazil a bylo by to tvou zásluhou, protože ty si ten nápad dostal ale neboj, nic takového nikdy neprojde..
Ok to je asi vše a ještě jednou tě žádám, dodej prosím to demo, které si na serveru zmínil, že natáčíš, děkuji
Awee naopak chodí dost často na server, co jsem minule počítal aktivitu, tak byl v průměru, čili nevím kde si tohle vzal, ale zase máme dost jb serverů, takže není možnost se s ním vždy setkat, to je pravda.. Pokud si vyžádal mik ve smyslu MIK, nebo dejte mi mik, tak si dostal oprávněný kill, protože si měl mluvit o FK, jenže tohle je už tvá neznalost pravidel, pokud je CT afk a není přítomný na serveru admin, nemá cenu to házet do PP, protože je za to přehoz, nikoliv ban, takže pokud taková situace nastane, je možnost použít náš minichat, nebo kontaktovat admina na steamu, zatím stížnost nevidím jako nějakou smysluplnou..
,, Awee král kojotů ", Ať už jsem napsal slovo "král/kral nebo kojotů/kojotu" nenašlo mi to nic s narážkou na Aweeho, čili si teď buď pěkně vymýšlíš a snažíš se pošpinit admin tým, zacož bych tě prohodil oknem, ale to je vedlejší

Spamoval si tam neustále mik/hra a měl na někoho blbé narážky, nemůžeš se divit, že tě admin potrestal, ale taky jsem se dočetl, že máš nějaké Demo, tak pokud, můžeš ho doložit a my se podíváme, zda-li Awee pochybil.. Ale dle mého se to tvé demo záhadně vytratilo, takže není o čem..
Ano, Awee je drsnější, ale na JB většinou bývá chaos a málokdo ovládá pravidla, než ale Awee zakročí, několikrát píše do chatu kde/kdo a jak udělal chybu, pokud je to nějaké spekulativní a ten FK, popř. MFK hráč nedal úmyslně, z tvého pohledu je to nejhorší admin na GS, taky jsem ho neměl dříve rád, jelikož jsem měl podobný názor, ale pak jsem se doučil pravidla, přestl se chovat jako dement, no jako dement se chovám furt, ale v jiném smyslu

Já třeba strach z banu nemám a nikomu nehodlám lézt do zadečku, dřív jsem to dělal a nikdo o mě ani nevěděl, pak jsem se začal chovat tak, jak se chovám normálně, mít své názory, stát si za svým a vím, že nějaké lezení je naprosto zbytečné, buď v sobě máš potenciál se dostat výš, ať už na GS, nebo někde jinde a nebo ne.. A i přes to můžu napsat, že Aweena mám rád, jo taky někdy dělá blbosti a chová se tak, jak by neměl, ale to děláme každý, takžee.. to by byla odpověď k tvému prvnímu komentu, kouknu co si psal dál a pokud, tak ti odpovím znovu..
Awee že má imunitu ? To asi nikdo, Garlin ejkejej vedení taky musel zpívat Titanic a omluvit se, když udělal blbost, tady se úplně pleteš a nevíš, jak to tady chodí.. No a víceméně zbytek jsou jen kecy a odpovídání na ostatní, takže to nemá cenu nějak komentovat, avšak to poslední mě rozesmálo
Admin, který neudělal pohovor, tak byl nahozen? Za mého působení určitě ne, protože na to mám ten jb až moc rád a je mi jedno, jestli ten hráč je můj brácha nebo kdokoliv jiný, ale nikdy bych nenechal nahodit někoho, kdo mi přijde jako člověk, co na to nemá.. No, já osobně ani neumím bunnyhop nebo pořádně skákat a jsem pouhopouhé AK potahané, jenže tady jde o úplně něco jiného .. Dávat hráčům práva na 10 minutovej ban a move? To by bylo peklo a jen by se ten JB pokazil a bylo by to tvou zásluhou, protože ty si ten nápad dostal ale neboj, nic takového nikdy neprojde..
Ok to je asi vše a ještě jednou tě žádám, dodej prosím to demo, které si na serveru zmínil, že natáčíš, děkuji

2017-09-16 20:02:55 Já jsem tak hodný, že to mám na demu. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_summer_jail_v1
-
byLife - CS:GO Admin
Ses posral lajfe?
To cist nebudu, stejne tam vsude pises ze sem vocas
K tomu miku co mu lezi na srdicku, on spamoval mik awee, furt dokola. Ja ale Simon nebyl abych mu ho dal, coz sem myslim i rikal ve hre a kdyz mu ho Simon zapl, nemluvil o FK, proto dostal z jeho pohledu FK
Az tady jak psal mi doslo, ze si myslel, ze kdyz napise mik tonda, mik pepa, tak muze mluvit o tondovi nebo o pepovi
Takovej bullshit, proto me to ve hre ani nenapadlo ze to takto muze myslet jinak bych mu to vysvetlil uz tam
Po killu zacal psat klasicky ze zase dostal FK a nevim co jeste, samozrejme i pres upozorneni aby nepsali blbosti. Musel sem mu dat ban
Vysvetleni jak si vyzadat mik.
Kdyz napises jen mik, Simone pls mik, dej mi mik, atp., mas mluvit pouze o FK. Pokud napises mik ohledne hry, mas moznost mluvit o tom, ze nekdo udelal neco spatne, aby si CT dali pozor atp.. Kdybych zavrel obe oci, mozna bych ti uznal i mik ohledne demence admina, ovsem pak by si nejspise dostal za demenci ban ty
Neexistuje aby si napsal mik awee, mik kaktus, mik muj novy plysovy medvidek. Stale si zadas mik a protoze neni ohledne hry, mas automaticky mluvit o FK.

K tomu miku co mu lezi na srdicku, on spamoval mik awee, furt dokola. Ja ale Simon nebyl abych mu ho dal, coz sem myslim i rikal ve hre a kdyz mu ho Simon zapl, nemluvil o FK, proto dostal z jeho pohledu FK

Az tady jak psal mi doslo, ze si myslel, ze kdyz napise mik tonda, mik pepa, tak muze mluvit o tondovi nebo o pepovi

Po killu zacal psat klasicky ze zase dostal FK a nevim co jeste, samozrejme i pres upozorneni aby nepsali blbosti. Musel sem mu dat ban

Vysvetleni jak si vyzadat mik.
Kdyz napises jen mik, Simone pls mik, dej mi mik, atp., mas mluvit pouze o FK. Pokud napises mik ohledne hry, mas moznost mluvit o tom, ze nekdo udelal neco spatne, aby si CT dali pozor atp.. Kdybych zavrel obe oci, mozna bych ti uznal i mik ohledne demence admina, ovsem pak by si nejspise dostal za demenci ban ty

Neexistuje aby si napsal mik awee, mik kaktus, mik muj novy plysovy medvidek. Stale si zadas mik a protoze neni ohledne hry, mas automaticky mluvit o FK.
-
byLife píše:To s tím hraním her, někdo to bere jako mrhání, někdo to bere jako zábavu ve volném čase, nikoliv mrhání, každý má ve svém životě jiné priority a každý vidí jako mrhání něco jiného, nemůžeš to takhle brát, je to pouze tvůj pohled na věc a žačít takhle nějaký velký sloh mi přijde jako blbost
,, Awee král kojotů ", Ať už jsem napsal slovo "král/kral nebo kojotů/kojotu" nenašlo mi to nic s narážkou na Aweeho, čili si teď buď pěkně vymýšlíš a snažíš se pošpinit admin tým, zacož bych tě prohodil oknem, ale to je vedlejší..
Ano, Awee je drsnější, ale na JB většinou bývá chaos a málokdo ovládá pravidla, než ale Awee zakročí, několikrát píše do chatu kde/kdo a jak udělal chybu, pokud je to nějaké spekulativní a ten FK, popř. MFK hráč nedal úmyslně, z tvého pohledu je to nejhorší admin na GS, taky jsem ho neměl dříve rád, jelikož jsem měl podobný názor, ale pak jsem se doučil pravidla, přestl se chovat jako dement, no jako dement se chovám furt, ale v jiném smyslua změnil jsem na něj názor, jelikož jsem ho poznal i z jiného pohledu, pokud jde o tu holku a dítě.. No, nebudu vytahovat jeho osobní život, ale tady si se trošku sekl a věř mi, že pokud by Awee odešel, tak by na JB byl už těžko klid, protože by asi těžko někdo mohl momentálně vzít jeho pozici, teda krom mé dokonalé osoby.. Jinak, Awee je jeden z mála lidí, který osobní věci do hry netahá, na to jsem spíš expert já a další, já si třeba přes Gočko hledám holku atd víš jak.. To že má někdy blbou náladu, kdo ne ?
2017-09-16 20:02:55 Já jsem tak hodný, že to mám na demu. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_summer_jail_v1
Libí se mi tvé odpovědi...rozsekáš mé argumenty na milion kousků.....přijdeš mi jako super admin a i člověk...
Demo s Aweeem nemám..nestihl jsem ho natočit...ale poptám se lidí kteří tam byly....k tomu mik napsal jsem ,,Awee mohu se tě na něco zeptat?" neodpověděl, tak jsem napsal mik/awee..zeptal jsem se ho..a bum...kill
K tomu...záznamu z mého chatu, bych rád podotknul, že to bylo ze včerejška...a bylo to na jedno děcko u ct....vysvětlil jsem mu co udělal špatně....a omluvil se, takže nemám potřebu ho dát na forko

Když napíšu mik/atrakce, mik/oběd atd..tak mám mluvit o tom o co jsem si napsal...používá to dost lidí na jb..
Vstupní dotazníky k ct..prozkoušejí ct z pravidel....takže 8 leté děckam které dávájí mfk..zůstanou u t
Awee na to kolik ti je, by ses mohl vyjadřovaj slušněji....já ti tu taky nenadávám...
A ještě jednou se ti omlouvám za to s tou holkou...
Byl jsem upozorněn na psaní blbostí?? bylo tam napsáno koho tím myslíš?...neoslovil si mě...a do chatu psalo více lidí, takže pac a pusu

k tomu, že máme zavolat admina na server...polovinu adminů v mých friendech ste zrušili, takže můžu napsat max. Wurstovi, kterého musím pochválit, protože mi vždy pomůže nebo vysvětlí co dělám špatně...
Dále bych se chtěl zeptat, kde se mohu naučit pravidla, jako třeba, jestli mohu zabít T (vip) když se převlékne....protože i když vím, že admina bych nedostal, i kdybych se doučil všechny pravidla....tak bych chtěl aweemu ukázat, že nějaký potenciál mám.....
Jinak přeji hezký zbytek dne

Hlavně lajfovi

-
LordFarmar - Amatér
Budu rad kdyz nam dokazes nemozne.
Lajfe, Wursta budeme muset zrusit..
Lajfe, Wursta budeme muset zrusit..

-
Zamietam moc dlhe aby som to cital, ak chcete sa stazvoat na serifa vedeni musite napisat staznost do 3 viet s demom inac to resit nebudeme 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1