Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Azir

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 13:35 VIP

Azir
Obrázek
písečný císař


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Odkaz Shurimy (Passivka)
Obrázek

Azir dokáže z trosek spojenecké či nepřátelské věže vyvolat Sluneční kotouč. Azir navíc získává bonus k rychlosti útoků v závislosti na výši svého zkrácení přebíjecích dob.

Dobyvačné písky (Q)
Obrázek
Dosah: 875

Azir pošle všechny Písečné vojáky směrem na určené místo. Píseční vojáci působí magické poškození všem cílům, kterými projdou, a použijí na ně stupeň zpomalení na 1 sekundu.

Azir pošle všechny Písečné vojáky směrem na určené místo. Píseční vojáci působí magické poškození všem cílům, kterými projdou, a použijí na ně stupeň 25% zpomalení na 1 sekundu.

Povstaň ! (W)
Obrázek
Dosah: 450

Azir vyvolá Písečného vojáka, který zaútočí na okolní cíle místo něj, čímž nahradí svůj základní útok vůči cílům ve vojákově dosahu. Jejich útoky působí magické poškození nepřátelům v řadě.

Azir vyvolá na dobu 9 sek. písečného vojáka. Když Azir zaútočí na nepřítele ve vojákově dosahu, voják zaútočí místo Azira a způsobí nepřátelům v řadě magické poškození. Pokud na jeden cíl zaútočí více vojáků zároveň, každý voják kromě prvního způsobí 25 % poškození. Píseční vojáci útočí, i když se Azir sám nenachází v dosahu základního útoku.Azir může mít až písečné vojáky najednou. Nový voják bude dostupný každých 0 sek. Když se od vojáků příliš vzdálíš, deaktivuješ je. Píseční vojáci se rozpadnou dvakrát rychleji, pokud jsou blízko nepřátelské věže.Azir může vojáka obětovat vyvoláním přímo na vrcholu věže a tím ji poškodit. Tímto způsobem způsobí věži magické poškození.

Proměnlivé písky (E)
Obrázek
Dosah: 25000

Azir se vrhne k některému ze svých písečných vojáků, přičemž zasaženým nepřátelům způsobí poškození a vyhodí je do vzduchu. Pokud zasáhne nepřátelského šampiona, získá štít.

Azir se vrhne k jednomu ze svých Písečných vojáků a poškodí zasažené nepřátele za magické poškození a vyhodí je do vzduchu na dobu 0.5 sekund. Pokud Azir zasáhne nepřátelského šampiona, zastaví se a získá na dobu 4 sekund štít, který pohltí poškození.

Císařský kordor (R)
Obrázek
Dosah: 250

Azir vyvolá zeď vojáků, kteří se vrhnou kupředu, odrážejí protivníky a poškozují nepřátele.

Azir vyvolá zeď obrněných vojáků, kteří se vrhnou kupředu, odhodí nepřátele a způsobí magické poškození. Vojáci pak zůstanou na místě jako zeď.Císařský kordon nepřátele zastaví, i když se pokusí přes zeď přeskočit, ale Azir a jeho spojenci jí mohou volně projít a navíc při průchodu zdí získají na 1 sekundu 20 % k rychlosti pohybu.Císařský kordon neinteraguje s Azirovými základními útoky ani kouzly.


MYTOLOGIE

Azir, kdysi smrtelný muž zaslepený svou arogancí, se nedávno vrátil jako Vyzdvižená bytost s bezkonkurenční vládou nad žhnoucími písky. Chce obnovit Shurimě její zašlou slávu, ale někteří jeho právo vládnout neuznávají. Azirova moc se však upřít nedá.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Azir
Galactic Azir (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Azir

od Rumcajz » 15 čer 2015, 13:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků