Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Back to Game / TTT1

Příspěvekod BaByBoSs » 20 pro 2021, 21:37 VIP

1)TTT1 / Back to Game ( Derakh )
2.)[=] Dostal jsi trest od admina: Back to game[=]
Na serveru: ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 10 minu
t[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: BaByBooS
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:430570207[=]
[=] Zabanovana IP: 77.111.251.160[=]
3.) Na servery, som začal hitovať aleluju, boli tam 2-ja admini, ani jeden ma nato neupozoronil ani nič, dalšie kolo mi dal slay, dal mi mute [url]viz[/url] Ak mi dodá, pravidlo kde je zakázane provokovať, tak sa mu ospravedlním, ( Možno ) nadavky, taktiež žiadne upozornenie, na servery som nadával. No ani jeden admin to neriešil, akonáhle som začal provokovať Derakha, hneď sa urazil, a dal mi mute. :))
1) Je zakázáno používat Cheaty na serveru!
2) Je zakázáno používat scripty (recoil, bhop ...)
3) Je povinnost plnit cíl mapy (plant, defuse ...)
4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům!
5) Je zakázáno nadávat komukoli na serveru!
6) Je zakázáno kempovat delší dobu!
7) Je zakázáno na serveru dělat reklamu!
8) Je zakázáno spamování ve hře!
9) Je zakázáno vydávat se za admina!
10) Je zakázáno lézt do nesmyslných textur!
11) Je zakázáno využívat chyb ve hře!
12) Je povoleno užívat si hru a bavit se :)

4.) EVIP Hráč.

cs kidi
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

[V] Back to Game / TTT1

od Rumcajz » 20 pro 2021, 21:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Back to Game / TTT1

Příspěvekod Derakh12 » 20 pro 2021, 22:17 VIP

Má cenu se k tomuto vůbec vyjadřovat? :D Jasně ses doznal že si přišel s úmyslem provokovat a také si provokoval. :D
Co se týče mute banu, ten si dostal za provokace, kdy mi i můj kolega aleluja řekl že ti mám dát 10 minut mute. Vydržel sem více než on :)
Každopádně ohledně toho hitování aleluji..do chatu si napsal že doufáě v extra ban, načež sis vyhledal aleluju a dal si mu random kill :)
Nevidím jediný důvod tě upozorňovat, jelikož sis byl vědom toho co děláš a nebyl si na TTT poprvé. A vzhledem k tvým provokacím sem k tomu neviděl důvod už vůbec. Pokud HLSA usoudí že sem pochybil, nemám problém přijmout trest.

To že si mi po mute banu dal taktéž ranndom (za který si samozřejmě ihned dostal ban) tu raději nezmíníš? Přeci jen si nenechám skákat po hlavě od někoho, protože si dal o fruko navíc :)

Kdyby bylo potřeba tak dodám důkazy, ale myslím si že to nemá smysl jelikož se hráč vesele doznal, že úmyslně provokoval.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod BaByBoSs » 20 pro 2021, 23:46 VIP

Môžem tam hrať aj 4roky, postupy máte rovnaké či sa mýlim?
Alebo ako , hráči čo tam hrajú dlhšie sa už neupozorňuju, predsa oni už vedia čo robia. Riešim Ban na chat, nie ban do hry, Ban do hry som dostal opravené, na ten sa nezameriavam.

+ Nenadávam som ti , iba som ťa provokoval, to ti bolo ťažké povedať 3 slová, aby som prestal?
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Derakh12 » 21 pro 2021, 04:42 VIP

Na serveru jsme vás upozorňoval několikrát. To že tam není napsané konkrétně tvé jméno, tak neznamená že to pro tebe též neplatí.
Ty jsi konkrétně dostal slay a o tom, že sem já či aleluja admin si moc dobře věděl. Vzhledem k tomu že si už od napojení na server projevoval lehce agresivní a provokační sklony, tak nevidím důvod tě na všechno upozorňovat zvlášť.
Přeci jen ti není 5 let, abych ti jednu věc zarazil a hned za tebou utíkal s tím že ani tu druhou dělat nesmíš. Bylo to jako u malého dítěte a já bych řekl že máš věk už na to, aby ses jako dítě nechoval.
Tvé chování bylo za mezí slušného chování. :)

A já opravdu nemám důvod si nechat skákat po hlavě od někoho, kdo tak moc toužil po právech že běhal z portálu na portál, bo to jasně ukazuje charakter člověka myslím už dost :)

Jako neúspěšný akademik či žadatel o práva zde na portále, asi víš co si už můžeš dovolit a co nikoliv.

Dále prosím nespamuj a vyčkej na verdikt od HLSA, HLA či vyšších.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Dandeenka » 21 pro 2021, 10:57 VIP

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost