• Stránka 1 z 1
Ban JB /Awee/31h
1. JB1 / Apacu / Sladka Harley / 10min ===> uz probehl
( zvetseni banu na 31h..) od Serifa Awee
2.
[=] Dostal jsi trest od admina: Awee
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: 1888 minut
[=] Duvod trestu: opakovane provokace admina
[=] Zabanovany nickname: Ruza
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:162712434
[=] Zabanovana IP:
1. Včera jsem dostal ban za udajnou provokaci na admina Apacu.(Ovšem jako navazeni mi to teda neprislo... ale budiz.)
Nacez jsem na hrace apacu podal Aweemu stiznost a nasledne z dukazu od admina Apacu mi serif Awee ban znasobil 188x .
Za udajne provineni se omlouvám , ale opakuji , ze provokace ci navazeni se do admina za ucelem rozhodne nebylo. Ban jsem nedostal uz vice jak 2 mesice . a za ty dva mesice jsem nic neprovedl az ted se dostalo "nedorozumeni "semnou a adminem.
Proto bych chtěl poprosit o UNBAN svatky konci a je dnes také Nový rok(silvestr), který by mel každý clovek prozivat v miru ,dobre nalade a odpusteni ...

Uvidíme zda je GS velkoryse .
4. VIP mám
( zvetseni banu na 31h..) od Serifa Awee
2.
[=] Dostal jsi trest od admina: Awee
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: 1888 minut
[=] Duvod trestu: opakovane provokace admina
[=] Zabanovany nickname: Ruza
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:162712434
[=] Zabanovana IP:
1. Včera jsem dostal ban za udajnou provokaci na admina Apacu.(Ovšem jako navazeni mi to teda neprislo... ale budiz.)
Nacez jsem na hrace apacu podal Aweemu stiznost a nasledne z dukazu od admina Apacu mi serif Awee ban znasobil 188x .
Za udajne provineni se omlouvám , ale opakuji , ze provokace ci navazeni se do admina za ucelem rozhodne nebylo. Ban jsem nedostal uz vice jak 2 mesice . a za ty dva mesice jsem nic neprovedl az ted se dostalo "nedorozumeni "semnou a adminem.
Proto bych chtěl poprosit o UNBAN svatky konci a je dnes také Nový rok(silvestr), který by mel každý clovek prozivat v miru ,dobre nalade a odpusteni ...

Uvidíme zda je GS velkoryse .
4. VIP mám
-
ruza54 - Drbna
Ban JB /Awee/31h
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban JB /Awee/31h
Unban si nezaslouzis, divim se, ze si ten ban dostal tak kratky... LOCK
-
Nestyda - Kolemjdoucí
Ahoj ( JB(1), (Apacu) !, ban 10min nadavky
Chtel bych podat anonymnou stiznost na admina Apacu , který adminuje na JB , na kterem jsem od nej obdrzel ban za nadavky 10m (zakaz chat a jit k CT) ovšem zadne nadavky na chat (souk.s. , ci chat verejny /tymovy ) jsem nepsal.)
Když si tady sám sebe napráskal, předpokládám že stížnost už anonymní není..
Nakecal si mi v PM lži, že si neviňátko a admin je zlý a vše si vymyslel.
Ke tvé smůle měl admin demo, kde po celou dobu píšeš narážky na jeho neschopnost, ponižuješ ho slovně (že nezná co se učí už ve školce) a taktéž provokuješ v poště.
Pokud máš tu drzost navážet se ve hře do admina a potom se jít vyzvracet do PM HLSA a postěžovat si že je admin zlý aby si ho mohl poškodit, nečekej žádnou velkorysost.
Ban ti byl prodloužen cca na den.
Ban je pouze typu mute. Můžeš v klidu hrát, jen nebudeš moci ve svém prohřešku pokračovat.
Máš prostor pro omluvu. V opačném případě pohřbíš své působení v akademii, tak jako si pohřbil šanci být jednou admin.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Já se omlouvám adminovi Apacu , na kterého jsem podal stiznost a poucoval ho o pravidlech...
S adminem jsme si to vyrikali na TS . Ja se mu omluvil , poresili jsme to jak to bude dal atd. Vzali jsem belitko a ten papir na kterym bylo mnohem vice textu mého , nez jeho jsme smazali.
Chtel bych zacit s novym stitem a pral bych si , aby se ta situaci nikdy nestala a podobna uz nikdy ...
S adminem jsme si to vyrikali na TS . Ja se mu omluvil , poresili jsme to jak to bude dal atd. Vzali jsem belitko a ten papir na kterym bylo mnohem vice textu mého , nez jeho jsme smazali.
Chtel bych zacit s novym stitem a pral bych si , aby se ta situaci nikdy nestala a podobna uz nikdy ...
-
ruza54 - Drbna
Na tvou anonymní stížnost jsem ti odpověděl. Tehdy si měl napsat omluvu a pochopit to. Od té doby si mi napsal 5x další PM, aniž bych na jedinou reagoval..
Smutný je, že to vždycky necháte zajít až tak daleko..
Hráč se omluvil.
Vyřešeno.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Unbanned, mazej hrát.
Smutný je, že to vždycky necháte zajít až tak daleko..
Hráč se omluvil.
Vyřešeno.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Unbanned, mazej hrát.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1