• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Ban na prodávání
Dnes jsem dostal upozornění od Steamu : Tento rok jste již vystavili 620 položek. Než budete moci za kalendářní rok prodat nebo vystavit více než 200 položek, potřebujeme od Vás získat určité informace. Nakupování nových položek se toto omezení netýká. K poskytnutí potřebných informací klikněte prosím zde. Chcete-li se o tomto požadavku dozvědět více, navštivte Časté dotazy.
Když dám "klikněte prosím zde" tak mě to přesměruje na stranku kde je napsáno : Podle § 6050W zákona Internal Revenue Code (zákoník Vnitřní daňové správy USA) jsme pro daňový úřad USA povinni zjistit, zda jste občanem Spojených států amerických nebo cizincem zde trvale žijícím, než Vám na komunitním trhu povolíme prodat více než 200 položek v průběhu jednoho kalendářního roku. V případě, že jste občanem USA nebo cizincem zde trvale žijícím, si od Vás musíme vyžádat číslo Vašeho sociálního pojištění nebo jiné daňové identifikační číslo (TIN). Zmíněný paragraf zákona IRC vyžaduje předání Vámi poskytnutých informací daňovému úřadu pouze v případě, že v průběhu jednoho kalendářního roku uskutečníte více než 200 prodejů, které ZÁROVEŇ překročí celkovou hodnotu ve výši 20 000 dolarů. Více informací je k dispozici na stránce s častými dotazy o komunitním trhu.
Níže prosím potvrďte své občanství a v případě potřeby i informace plátce daně.
BTW. Nebylo mi 18 let
Takže nevím co mám dělat s tímhle upozorněním
Díky za radu

Když dám "klikněte prosím zde" tak mě to přesměruje na stranku kde je napsáno : Podle § 6050W zákona Internal Revenue Code (zákoník Vnitřní daňové správy USA) jsme pro daňový úřad USA povinni zjistit, zda jste občanem Spojených států amerických nebo cizincem zde trvale žijícím, než Vám na komunitním trhu povolíme prodat více než 200 položek v průběhu jednoho kalendářního roku. V případě, že jste občanem USA nebo cizincem zde trvale žijícím, si od Vás musíme vyžádat číslo Vašeho sociálního pojištění nebo jiné daňové identifikační číslo (TIN). Zmíněný paragraf zákona IRC vyžaduje předání Vámi poskytnutých informací daňovému úřadu pouze v případě, že v průběhu jednoho kalendářního roku uskutečníte více než 200 prodejů, které ZÁROVEŇ překročí celkovou hodnotu ve výši 20 000 dolarů. Více informací je k dispozici na stránce s častými dotazy o komunitním trhu.
Níže prosím potvrďte své občanství a v případě potřeby i informace plátce daně.
BTW. Nebylo mi 18 let

Takže nevím co mám dělat s tímhle upozorněním

Díky za radu

- expl
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Ban na prodávání
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban na prodávání
Tak takúto vec čítam prvý krát a nikdy som sa s ničím podobným ešte nestretol. Ale myslím si že všetko je vysvetlené v texte aj steam má asi svoje pravidlá. Takže s týmto ti neporadíme asi nijako toto asi budeš musieť riešiť priamou komunikáciou so steam supportom.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Normálně to vyplň podle pravdy, nic se ti nestane, ani tě nezavřou 
Prostě to vyplň a budeš moct tradovat dál.

Prostě to vyplň a budeš moct tradovat dál.
-
LANDON - Kazatelův učeň
Ještě mám dojem, že když klikneš na to že nejsi občanem USA tak to zmizí, pokud ne tak to vypln.

-
LANDON - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1