• Stránka 1 z 1
ban na survival
takže ahojte ja som hráč z menom SuperPatirk a dostal som ban od HL.Admina TheWuFanatic ban za "FlyHack" , ako dobre viete na vašom serveri pre EXTRAVIP [čo ja som ] je nová výhoda /cc open vipfly , a bol práve event , ked som event prešiel na koniec dostal som ban z názvom : Byl jsi trvale zabanovaný , dúvod : Flyhack , ako really? to je EVIP výhoda , odpíšte ked tak vymením evip za unban
čuste 

Ahojte, hrávam Furien 8 2 roky , Jailbreak 1 a jednoznačne MW3 SaveXp3 server <3 , na Furien a Jailbreak mám EVIP , mám steam účet,. ked tak napíštemi rád odpíšem som zdatný hráč a kamarát!:) 16 years old.
-
becausee - Kolemjdoucí
ban na survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ban na survival
Prepáčte, že sa vyjadrujem, ale nedalo mi to.
Keď som si to prečítala až do konca, tak som si vytvorila v hlave body.
1. Neviem odkedy je TheWuFanatic Hl.Admin
2. Keď si išiel na ten event, tak si si zrejme neprečítal pravidlá.. čo ja viem, tak "asi" na každom evente je v pravidlách "Zákaz používať VIP/EVIP výhody" .. alebo niečo také podobné. Neviem, prečo si si to očividne neprečítal, ale keď si prešiel ten event s tou výhodou, tak aj ten ban dáva zmysel. Síce ti to mohol Fanatic dať ako za podvádzanie..
Moje vyjadrenie.. Tento topic ma zaujal, preto som odpísala.
Keď som si to prečítala až do konca, tak som si vytvorila v hlave body.
1. Neviem odkedy je TheWuFanatic Hl.Admin

2. Keď si išiel na ten event, tak si si zrejme neprečítal pravidlá.. čo ja viem, tak "asi" na každom evente je v pravidlách "Zákaz používať VIP/EVIP výhody" .. alebo niečo také podobné. Neviem, prečo si si to očividne neprečítal, ale keď si prešiel ten event s tou výhodou, tak aj ten ban dáva zmysel. Síce ti to mohol Fanatic dať ako za podvádzanie..
Moje vyjadrenie.. Tento topic ma zaujal, preto som odpísala.
Meno na servery Survival: Natyla
-
TrihaGS - Pokročilý
Unban si dostal, tak nepíš stále blbosti...
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Moja trpezlivosť s tebou skončila, odteraz máš zákaz na VŠETKY EVENTY ktoré sa na Survivali budú konať. Ak by si mi niečo pekné, po čom svoj názor zmením chcel napísať, píš sem na webe.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1